Zazwyczaj jest, czasem szukam jakiegoś zdjęcia o oczy mi się otwierają za zdumienia.Ave pisze: chyba sama wróce sobie do tych moich zapisków... taka podróz wstecz może być nawet ciekawa ...
Miejsce na ziemi Ave- cz. 6
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Miejsce na ziemi Ave- cz. 6
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo mam nadzieję że kolejny wpis nie jest już natręctwem ? zakończyłam kolejną część ,macie piękny,inspirujący i pouczający ogród i wątek. Zdolności Twojemu M a -Tobie jego posiadania można pozazdrościć . Szkoda jedynie że w starszych częściach nie wszystkie zdjęcia się otwierają ,ale i tak wiele z nich można się nauczyć. Instrukcja opisowa poparta ilustracjami budowy kompostownika to prawdziwy skarb. Przydałby mi się podobny na tej (wsiowej) działce i może uda mi się Wasz patent wykorzystać
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Moniko - jakie natręctwo byłabym niepocieszona , gdybyś zajrzała raz i na tym koniec...
Nie wszystkie zdjęcia się otwierają, bo mam (albo miałam ) je na Fotosiku - który nie chce ze mną współpracować
Będzie mi bardzo miło, jeśli będziesz mnie nadal odwiedzać, już po przeczytaniu tych moich wątkowych wypocin
A kompostownik na działce - niezbędny ...
Nie wszystkie zdjęcia się otwierają, bo mam (albo miałam ) je na Fotosiku - który nie chce ze mną współpracować
Będzie mi bardzo miło, jeśli będziesz mnie nadal odwiedzać, już po przeczytaniu tych moich wątkowych wypocin
A kompostownik na działce - niezbędny ...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ewo, fotosik nie tylko z Tobą nie współpracuje. Ja takich wypadkach wklejam zdjęcia z głównej strony fotosika. Nie trzeba się rejestrować
- Ave
a ja zmieniłam całkiem serwis zdjęciowy... i na fotosik juz nic nie wysyłam...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale ja nie wysyłam na fotosik, tylko korzystam tak samo jak na forum, ale ze strony głównej.
To znaczy, że Twój nowy hosting też nie działa, że nie możesz wklejac zdjęć?
To znaczy, że Twój nowy hosting też nie działa, że nie możesz wklejac zdjęć?
- Ave
Ja nie korzystałam "ze str głównej" - bo takie fotki znikają jeszcze szybciej niż z założonego konta (w Fotosiku) - te braki we wcześniejszych moich wątkach mogą wynikać z tego, ze przestałam opłacać na Fotosiku "myto"
teraz jestem na innym, i jak na razie darmowym, hostingu i fotki w wątku są... i niech tak zostanie
teraz jestem na innym, i jak na razie darmowym, hostingu i fotki w wątku są... i niech tak zostanie
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Też w ostatnich dniach miałam kłopoty z fotosikiem,ale już wszystko dobrze.Ja nic nie opłacam i na razie nic mi nie ginie Za mało umiem,żeby szukać czego innego
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
-
- 1000p
Kilka brakujących fotek w niczym nie umniejszyło atrakcyjności i ciekawości wątku a tym bardziej ogrodu. Za to skoro w tyłach jestem u Ciebie teraz na bieżąco mogę zagwarantować co najmniej zaskoczenie jeśli wybierzesz się w krainę wspomnień kiedy zobaczysz jakie fotki zastąpiły niektóre Twoje Przyjemnego nowego tygodnia
- Ave
no niestety, na te "zastępstwa" nie mam wpływu...
za to te fotki powinny przetrwać...
Moje ciurkadełko w jesiennej odsłonie...
i hortensje (Vanilla) ...
a tak "załatwiło" mi trawnik - słoneczko, susza i... pędraki majowe
za to te fotki powinny przetrwać...
Moje ciurkadełko w jesiennej odsłonie...
i hortensje (Vanilla) ...
a tak "załatwiło" mi trawnik - słoneczko, susza i... pędraki majowe
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Vanilla piękna, coś widzę że ostatnio najbardziej podobają mi się hortensje o stożkowatych kwiatostanach.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ewuniu Twoje ciurkadełko jest piękne o każdej porze roku
A hortensje to krzewy nie mające sobie równych...... aż żałuję, że mam tak mało miejsca w ogrodzie, bo chciałabym się natykać na nie na każdym kroku
A hortensje to krzewy nie mające sobie równych...... aż żałuję, że mam tak mało miejsca w ogrodzie, bo chciałabym się natykać na nie na każdym kroku
-
- 1000p
Ewo ale cudnie u Ciebie,hortensjowo - kolorowo. Na trawnik nawet nie zwraca się uwagi ,hortensje i piękne otoczenie przykuwają wzrok Ja specjalnie nie przejmuje się swoim trawnikiem,wiadomo każdy z nas chciałby mieć jak najpiękniejszy, jak wszystko w ogrodzie ale nie wszyscy muszą mieć trawniki jak w Anglii .