![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
Życzę zdrowia i szybki wracaj do nas
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
- prawie płuca wyplułam jak to przeczytałam i zaczęłam kaszlećmasik pisze:Wiem, że to nie żarty...ale mój M. by powiedział "tylko okład z młodych piersi"Kupmy sobie wszyscy kuraka i....po chorobie.
- niestety na mnie flegamina nie pomaga - mam odruch nazwijmy to "powrotny" po niejTomek-Warszawa pisze:Moja mama miała uciążliwy kaszel poszła do lekarski i jej powiedziała żeby kupiła Flegaminę w tabletkach-pomogło.
- dziękuję - cieszę się, że chwaściorki się podobająAgnisia31 pisze:Fajne te Twoje "chwaściory"![]()
Życzę zdrowia i szybki wracaj do nas
- mó M też miał gorączkę, ale po jednym dniu mu przeszło i wlazło na mnie, ale u mnie to tydzień...on mógł sobie poleżeć w wyrku a ja niestety do robotkimniodkowa pisze:oj kochana, zdrówka życzę, wiem co to za cierpienieteraz dopadł mnie jedynie niemiłosierny i nie do wyzbycia się - KASZEL
ale M wymęczył się gorączką i nie było fajnie...
dziękuję very muchTomek-Warszawa pisze:Bardzo piękne Twoje kwiatki![]()
![]()
![]()
Cześć Dorotko! Miło spotkać tutaj zielono-zakręconego z tej samej mieścinkiDorotak pisze:Agnieszkopierwszy raz trafiłam do ciebie i nie załuje piekne kwiatuchy obejrzałam cały twój wątek a difenbachia przecudna nie wiedziałam ze ona kwitnie