Kwiatuszki Filigranowej cz.III
- Nolinka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 maja 2012, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.III
Patrycjo, twój marmurek wygląda bardzo ładnie. Mojemu, chociaż stoi na podwójnej podstawce z wodą, przysychają nowe pędy. Spryskuję go dość często, a mimo wszystko podsychają końcówki. Mimo wszystko postanowił zakwitnąć.
Hatiora jest ładna taka gęściutka Nie ostrzyż jej na łyso
Hatiora jest ładna taka gęściutka Nie ostrzyż jej na łyso
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Jestem strasznie ciekawa jaką fryzurkę zafundujesz Hatiorze
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Pi,ekne masz kwiatuszki chyba musisz je jakoś czarować że tak ładnie Ci rosną
- Krzysia
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 3 lip 2012, o 10:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pati peperomka malusia ale cudowna i jaka dzielna...już kwitnie kolejna roślinka na liście moich chciejstw
Patrycjo oj masz ty rękę do tych kwiatów, cudowne
- izabela skula
- 1000p
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
Patrycja będe potrzebowała twojej oceny i rady, ale najpierw muszę cyknąc fotkę - to jak glizde ukatrupie - wydaje mi się że moja cambria ma zamiar kwitnąc musisz to zobaczyc - za jakieś dwie godzinki powinnam miec fotki już u siebie to zajrzyj proszę
Nolinka kochana o marmurku to najlepiej jest zapomnieć odstawić w kąt i nie podlewać 2 tygodnie po czasie podlać troszkę, wtedy chętniej rośnie i kwitnie, taka jest moja zasada, zero podstawek z nawadnianiem bo zgnije.
tesia39 oczywiście czaruję je moimi długimi rzęsami po odżywce z revitalash i dlatego tak rosną i kwitną:D:D
Krzysia oki dopisuj, jak się za 100lat ona rozrośnie to też dostaniesz...a i po dupie dostaniesz bo nie widzę twego wątku jeszcze z tymi cudownościami co u mnie kupiłaś??A już zapewne połowa z nich kwitnie i kwitnie .
Iza broń cię panie Boże na glizdeczkę krzyczeć i jej coś zrobić .Oki zerknę na cambrię...postaram siezapamiętać ,że mam zerknąć dziś.
Scidnapsus pictus.
tesia39 oczywiście czaruję je moimi długimi rzęsami po odżywce z revitalash i dlatego tak rosną i kwitną:D:D
Krzysia oki dopisuj, jak się za 100lat ona rozrośnie to też dostaniesz...a i po dupie dostaniesz bo nie widzę twego wątku jeszcze z tymi cudownościami co u mnie kupiłaś??A już zapewne połowa z nich kwitnie i kwitnie .
Iza broń cię panie Boże na glizdeczkę krzyczeć i jej coś zrobić .Oki zerknę na cambrię...postaram siezapamiętać ,że mam zerknąć dziś.
Scidnapsus pictus.
- izabela skula
- 1000p
kiedy mój tak urośnie
a fotki już wstawiłam
a fotki już wstawiłam
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrycjo
Masz piękną kolekcję kwiatków, mam do Ciebie pytanie czy trudna jest w uprawie Multiflora?
Masz piękną kolekcję kwiatków, mam do Ciebie pytanie czy trudna jest w uprawie Multiflora?
- izabela skula
- 1000p
jeśli u mnie rośnie i nawet zawiązała pąki to nie jest trudna
- Nolinka
- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Ok. Patrycjo, w kącie już stoi; nagadam mu, żeby wstydu nie przynosił.
Mam małe "de ja vu" (czy jak to tam się pisze) patrząc na twoje epipremnum . Dosłownie identyczne widziałam dzisiaj w LM
Mam małe "de ja vu" (czy jak to tam się pisze) patrząc na twoje epipremnum . Dosłownie identyczne widziałam dzisiaj w LM
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
-
- 50p
- Od: 27 cze 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pati czy ty je trzymas z gdzieś w pobliżu okna?? moje ma maciupeńkie listki..nie wiem czym to spowodowane, może muszę przestwić... i ogólnie chyba jako jedyne jest najmniej chętne to wzrostu...moim zdaniem bynajmniej ;)