Działeczka Ewy W część 2
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W część 2
Ewciu, Dorotko po ostatnich przymrozkach lisci na drzewach już nie ma, teraz można chwycić za grabie i .....
a po robocie jak już rączki i nóżki będa przepracowane to proponuję kąpiel , świeczki i lampka z czymś rozluzniajacym
może jeszcze jakiś masażysta ...
a po robocie jak już rączki i nóżki będa przepracowane to proponuję kąpiel , świeczki i lampka z czymś rozluzniajacym
może jeszcze jakiś masażysta ...
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Ewcia ...ja lubie jak na ziemi jest duzo liści...wyglada to przecudnie...u mnie jest złoto od brzozowych
- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
U mnie nie ma brzozowych, a tylko dębowe i z drzew owocowych. Na jednym dębie uparcie się trzymają.
Niestety, zima puka do drzwi. Ciężko będzie ją przetrwać.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu u mnie liście jeszcze są, grabię okrywam a usuwać będę na wiosnę! a ja się zmęczę to szybki prysznic i na FO
- ewa w
Niestety nie wiem jak mam teraz na działce bo pracę mam 3 kilometry od domu a działkę 4 kilometry od domu ale w przeciwnym kierunku to razem 7 w jedna stronę we dwie 14 km ...pieszo trochę za dużo na moje stare gnaty
Zima jest nieunikniona Helenko co nie nie da się zmienić bo nie mamy na to wpływu-musimy pokochać
Marysiu całkiem już wsiakłaś w to Forum
Zima jest nieunikniona Helenko co nie nie da się zmienić bo nie mamy na to wpływu-musimy pokochać
Marysiu całkiem już wsiakłaś w to Forum
- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
Ewa nie chcę się powtarzać, ale muszę - psinę masz piękną, a ja kocham wszystkie 4 łapy.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu nie jestem pewna na 100% .........ale wydaje mi się że pierwsza to wanilka a druga limelicht Przeleciałam kilka str. podziwiam dużo pięknych kwiatów ..........dalii , róż, ......muszę się wybrać na dłuższy spacer........ psinuś śliczny .......dlaczego tak od zadka zrobiony
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Ewuniu , brrr zimno dziś z rana ,u mnie -4 stopnie ale mówią że w sobote i niedziele ma być 11stopni, miłego dzionka
- ewa w
Marysiu no kurcze zauważyłaś to..od zadka Moja Sonia nie lubi pozować niekiedy tak pieknie stanie i ja za telefonik i zdjęcie cykam a psica juz odwrócona , na 20 zdjęc 18 ma od zadka
Romciu czyli mam bukietówki tak? Fajnie dziękuję ..tak coś mi po głowie chodzi, że było na kartce limelight a ta druga coś z ogniem ale nie mam pewności. Dziękuję
Cześć Effciu u mnie też minusik, czytałam u Dorotki, że jeszcze w domu nie grzejesz ja też zimolubna jestem ale chyba już bym marzła. Ostra z Ciebie zawodniczka
Dzisiaj nie mam do pracy całkiem na rano więc mogę kawcie w łóżku tak jak lubię i książeczkę do ręki lub pogaduchy z Wami kochani.
zapraszam
Romciu czyli mam bukietówki tak? Fajnie dziękuję ..tak coś mi po głowie chodzi, że było na kartce limelight a ta druga coś z ogniem ale nie mam pewności. Dziękuję
Cześć Effciu u mnie też minusik, czytałam u Dorotki, że jeszcze w domu nie grzejesz ja też zimolubna jestem ale chyba już bym marzła. Ostra z Ciebie zawodniczka
Dzisiaj nie mam do pracy całkiem na rano więc mogę kawcie w łóżku tak jak lubię i książeczkę do ręki lub pogaduchy z Wami kochani.
zapraszam
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,piękny ten twój piesio,taki dostojny.Dzisiaj część mojej rodziny pojechała w gości do Rybnika,nie wiem kiedy ja się wybiorę,lenistwo mnie ogarnęło straszne.
- ewa w
Marysiu witaj kochana dzisiaj ja już piję następna kawę bo coś przymulona jestem
Gosiu to może z Tobą jest jak ze mną.....robi się tera szybko ciemno i mnie do łóżka ciągnie i zmeczona jestem...bliżej mi do kury niż do człowieka
Gosiu to może z Tobą jest jak ze mną.....robi się tera szybko ciemno i mnie do łóżka ciągnie i zmeczona jestem...bliżej mi do kury niż do człowieka
- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Ewuś - druga na zdjęciu bukietówka na bank, a ta pierwsza chyba też, choć głowy nie dam.
Mówisz, że w nazwie było coś z ogniem?
Znam taką ognistą ogrodową (''Leuchtfeuer''), ale ta Twoja na nią nie wygląda.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3