W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)
Dziewczyny nie żałujcie tak że wasze koty nie mogą mieć potomstwa zobaczcie jakie cudeńko szuka domu ale najpierw muszę je wyleczyć bo niemal cały jest łysy
Tak że naprawdę jest mnóstwo ślicznych kotów które nie mają swoich domów i ludzi a chciałyby mieć, każdy kotek który urodzi się naszym domowym kotkom, zabiera szansę na dom tym kotom które ich nie mają bo urodziły sie gdzieś pod krzakiem czy śmietnikiem.
Tak że naprawdę jest mnóstwo ślicznych kotów które nie mają swoich domów i ludzi a chciałyby mieć, każdy kotek który urodzi się naszym domowym kotkom, zabiera szansę na dom tym kotom które ich nie mają bo urodziły sie gdzieś pod krzakiem czy śmietnikiem.
Wszyscy macie cudowne kociaki - i hrabiankę Zuzię i szarą Fionkę i rudego Garfielda, a maleństwa Dewuki to juz w ogóle mnie rozbrajają.
Wczoraj byłam z Fionką mojej mamy na manicure - jak zwykle kocica nie doceniła tego, że o nią dbam i podrapała mi ręce, nie wspominając o tonach sierści jakie zostawiła na moim ubraniu, a przed doktorem udawała tygrysa
Wczoraj byłam z Fionką mojej mamy na manicure - jak zwykle kocica nie doceniła tego, że o nią dbam i podrapała mi ręce, nie wspominając o tonach sierści jakie zostawiła na moim ubraniu, a przed doktorem udawała tygrysa
-
- 10p - Początkujący
- Od: 7 maja 2008, o 06:58
Popieram Cię !mnóstwo kotów,psów i innych porzuconych zwierząt czeka na domy!safiori pisze:Dziewczyny nie żałujcie tak że wasze koty nie mogą mieć potomstwa zobaczcie jakie cudeńko szuka domu ale najpierw muszę je wyleczyć bo niemal cały jest łysy
Tak że naprawdę jest mnóstwo ślicznych kotów które nie mają swoich domów i ludzi a chciałyby mieć, każdy kotek który urodzi się naszym domowym kotkom, zabiera szansę na dom tym kotom które ich nie mają bo urodziły się gdzieś pod krzakiem czy śmietnikiem.