Dziewczyny, wybaczcie, ale Was trochę zaniedbuję. Latam po wątkach, czytam, piszę i na swój już mi czasu braknie.
Sweety, fajny avatarek, miło Cię zobaczyć. A za latem tęsknię, nawet nie tak ukwieconym jak na fotkach, oj.
Majeczko, dziś nareszcie było słoneczko i temperatura wzrosła do 7 stopni. Nie wiem czy się cieszyć, bo moje cebulki powinny już spać, a nie być kuszone przez słoneczko do wyłażenia na wierzch. Za to ja pomknęłam do ogrodu uskuteczniać okrywanie orientalnych. Zwiozłam masę igliwia, a tam gdzie nie starczyło poszła wełna mineralna zakryta foliami. Zobaczymy jak sobie poradzą pod takimi kołderkami.
Majka, właśnie kończę prace ogrodowe. Zostaną tylko róże do zakopcowania i już sezon zimowy. No i piasek muszę wysuszyć do przesypania dalii i canny. Przebrać mieczyki, oczyścić kłącza tuberozy, i chyba będę obrobiona.
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Ławeczka spisala się na medal, choć tak jak myślałam, wolę na nią patrzeć niż na niej siedzieć.
Gosiu, u mnie Marcinki takie, że szkoda je sadzić. Muszę wypróbować chryzantemy, czy jednak nie wymarzną?
Kasiu, dzięki, choć widziałam, że u Ciebie to dopiero zmiany. Te pergole na wejściu robią wrażenie.
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
Czy ja Ci odpisałam na pw, bo się ostatnio zgubiłam.
Ewuś, postaram sie nadrobić zaległości.
April, nie ma aż tak dużo do oglądania.
Aguś, no właśnie. Jeszcze cala zima i dopiero wiosenka. Znów walczę z fotosikiem, żeby coś wstawić, masakra.
![Obrazek](http://images46.fotosik.pl/1862/c30935d915955a43med.jpg)