Domownicy Aśki
Re: Domownicy Aśki
Muszę napisać to z wielką przykrością dla mnie ale muszę zmienić miejsce zamieszkania do którego mogę najwyżej zabrać parę kwiatów.Mam więc prośbę do Was, kwiatowo zakręceni, jeśli coś by Wam wpadło w oko i chcielibyście coś z moich pupilów w cenie doniczki do swojej kolekcji to proszę o adopcje!!!!!!!!!!! Oczywiście ze względu na pogodę wysyłanie paczki może być ryzykowne wiec proszę ludzi z pomorza do zerknięcia na moje ukochane maleństwa!! To jest okrutne ale niestety takie jest życie. Kontakt 516184484
Piękna aglaonema:) i jaka dorodna.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joasiu przykro mi, że u Ciebie zmiany życiowe wiążą się z utratą roślinek. Współczuję Ci bardzo.
Chętnie bym Ci pomogła adoptując coś z Twoich kwiatuszków, ale do mnie na Dolny Śląsk trochę daleko.
Miejmy nadzieję, że jacyś Pomorzanie wesprą Cię w Twoim kłopocie.
Chętnie bym Ci pomogła adoptując coś z Twoich kwiatuszków, ale do mnie na Dolny Śląsk trochę daleko.
Miejmy nadzieję, że jacyś Pomorzanie wesprą Cię w Twoim kłopocie.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
wszystkie roślinki cudne, szkoda że tak daleko mieszkam
- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asiulka do kiedy Twoja oferta jest ważna?
I czy już z niej coś ubyło?
I czy już z niej coś ubyło?
masik jeszcze nic nie ubyło, mam jeszcze parę miesięcy do przeprowadzki ale zdaję sobie sprawę że znalezienie chętnych na moje kwiaty będzie trudne bo mam ich ponad 150 Jeśli więc coś byś chciała to super
Dawno nie wstawiałam nowych zdjęć więc... Ale robienie zdjęć wieczorem nie jest dobrym pomysłem więc sory za jakość
Uploaded with ImageShack.us
- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no nieźle... cudownie zielono u Ciebie
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Dracena marginata
W jedną doniczkę wsadziłam kilka roślinek. Najwyższy ma 190cm.
-- 21 lis 2012, o 23:09 --
krokusik164 dzięki że zajżałaś
Następny to też dracenka
Z doniczką ma 80cm. Są tam dwa odrosty, matkę przyciełam ale nie puściła bokiem tylko od korzeni
Z doniczką ma 80cm. Są tam dwa odrosty, matkę przyciełam ale nie puściła bokiem tylko od korzeni
- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
moja droga.... ja tu zostaję... moje klimaty widzę kocham takie wielkie kwiaty! ale masz cuda i pięknie Ci wyrosły! a do tego są wspaniale zadbane! oj masz rękę...
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.