Kwiaty i kwiatki IwonkiD
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD
Bardzo ładne rośliny
elcia1974 przejdź się do Carrefooooura, widzę je tam za każdym razem i są dość ładne
elcia1974 przejdź się do Carrefooooura, widzę je tam za każdym razem i są dość ładne
Piękna storczykowe zakupy:).
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Dziękuję kochana
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Iwonko...Rozkręcasz się
Piekne zakupy - miltonia - należy do mich ulubionych orchidei. Twoja - w słoneczku powinna pachnieć. Miałam taką kiedyś - pachniała miodem i cytrusami
Piekne zakupy - miltonia - należy do mich ulubionych orchidei. Twoja - w słoneczku powinna pachnieć. Miałam taką kiedyś - pachniała miodem i cytrusami
Iwonko śliczna ta twoja Miltonia, jeszcze takiej nie widziałam. Zdrowo wygląda, piękny kwiat.
-
- 500p
- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko
widzę, że masz rękę nie tylko do kwiatów
ale i do zakupów
widzę, że masz rękę nie tylko do kwiatów
ale i do zakupów
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
- IkaD
- 1000p
- Od: 12 cze 2012, o 10:06
O rany ależ mam zaległości ,,no ale postaram się nadeobić
Kasiu ,Paulinko Dziękuję bardzo
Arletko fiolki sa na pewno łatwiejsze od skrętników tylko niektóre muszą odchorowac zanim sie zadomowia.u mnie zawsze lepiej sobie radzą te moje z listów niz nowe dorosłe ale po jakims czasie sie aklimatyzują a jak nie to listki do wody ... A zamiokulkasy kupowałam małe jak głupia 2 lata temu i porosły takie juz spore
Joluś dzięki kochana
Karolinko ja tez dostałam od Edytki superowe gratiski ,,,niech no tylko sie ukorzenią a to nie fikus tylko aglaonema
Dorotko posadziłam wszystkie ale porozstawiałam w różnych miejscach w całym domu ..jak zbierze mi sie na sesje zdjeciową to pogrupuje je i cyknę w zestawieniu
Arku darów faktycznie sporo i śliczności..niech tylko przyjdzie szybko wiosna to wszystko ruszy ze wzrostem dzięki za pochwałę Miltonii,,aż zazdroszcżę dziewczynom,że w niektórych miejscowościach jeszcze są one dostępne w B
Eluniu dziękuję za komplement dla zamiokulkasów...one naprawde sa niekłopotliwe i łatwe w uprawie a jak niektórzy mówią najlepiej zapomniec o nich i rzadko dać pić w niewielkich ilościach
Paulinko ,Patrycjo dziękuję kochane
Justynko nie wiedziałam ,że one pachna ale dzisiaj powąchałam i rzeczywiście ..słabo bo nie ma słonka ale pachnie
nutko1234 dziękuję i bardzo mi miło ,że mnie odwiedziłaś
Grażynko Dziękuję ...chciałabym mieć 'rękę 'do tych nowości ,storczyków bo jeszcze takich nie miałam może im się u mnie podoba bo zauważyłam w zagięciu jednego liścia Miltonii nowy pędzik kwiatowy a ona kwitnie już wszystkimi kwiatami ...ciekawe jak długo je utrzyma
Kasiu ,Paulinko Dziękuję bardzo
Arletko fiolki sa na pewno łatwiejsze od skrętników tylko niektóre muszą odchorowac zanim sie zadomowia.u mnie zawsze lepiej sobie radzą te moje z listów niz nowe dorosłe ale po jakims czasie sie aklimatyzują a jak nie to listki do wody ... A zamiokulkasy kupowałam małe jak głupia 2 lata temu i porosły takie juz spore
Joluś dzięki kochana
Karolinko ja tez dostałam od Edytki superowe gratiski ,,,niech no tylko sie ukorzenią a to nie fikus tylko aglaonema
Dorotko posadziłam wszystkie ale porozstawiałam w różnych miejscach w całym domu ..jak zbierze mi sie na sesje zdjeciową to pogrupuje je i cyknę w zestawieniu
Arku darów faktycznie sporo i śliczności..niech tylko przyjdzie szybko wiosna to wszystko ruszy ze wzrostem dzięki za pochwałę Miltonii,,aż zazdroszcżę dziewczynom,że w niektórych miejscowościach jeszcze są one dostępne w B
Eluniu dziękuję za komplement dla zamiokulkasów...one naprawde sa niekłopotliwe i łatwe w uprawie a jak niektórzy mówią najlepiej zapomniec o nich i rzadko dać pić w niewielkich ilościach
Paulinko ,Patrycjo dziękuję kochane
Justynko nie wiedziałam ,że one pachna ale dzisiaj powąchałam i rzeczywiście ..słabo bo nie ma słonka ale pachnie
nutko1234 dziękuję i bardzo mi miło ,że mnie odwiedziłaś
Grażynko Dziękuję ...chciałabym mieć 'rękę 'do tych nowości ,storczyków bo jeszcze takich nie miałam może im się u mnie podoba bo zauważyłam w zagięciu jednego liścia Miltonii nowy pędzik kwiatowy a ona kwitnie już wszystkimi kwiatami ...ciekawe jak długo je utrzyma
- katharos
- 1000p
Och i ach
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ale cudowny wzór na wiatkach.
Uwielbiam te wzorki jasne na miltonce, ale niepotrafię doprowadzic jej dopowtórnego kwitnienia, już 3szt uśmierciłam.ehhh
- IkaD
- 1000p
- Od: 12 cze 2012, o 10:06
Kasiu..prawda ,żebym ja wiedziała wcześniej,ze one tak kwitną i gdybym była o dzień wcześniej w tej Biedronce to....ech trudno,trzeba będzie teraz częściej tam zaglądać.
Kiedys na stronie Biedronki były przedstawiane oferty kwiatowe na aktualny i nastepny tydzień a od stycznia jakoś zmienili sposób przedstawiania oferty i juz nie pokazują..czasami tylko w gazetce zbiorczej ale nie zawsze te same kwiaty są w tym samym czasie we wszystkich sklepach
Dziękuję Dorotko
-- 28 lis 2012, o 21:07 --
Patrycjo TY??? uśmierciłaś cokolwiek???nie wierzę bo Ty zawsze masz takie zdrowe kwiaty
Kiedys na stronie Biedronki były przedstawiane oferty kwiatowe na aktualny i nastepny tydzień a od stycznia jakoś zmienili sposób przedstawiania oferty i juz nie pokazują..czasami tylko w gazetce zbiorczej ale nie zawsze te same kwiaty są w tym samym czasie we wszystkich sklepach
Dziękuję Dorotko
-- 28 lis 2012, o 21:07 --
Patrycjo TY??? uśmierciłaś cokolwiek???nie wierzę bo Ty zawsze masz takie zdrowe kwiaty
Oj i ja uśmiercam niektóre, w zeszły weekend wyrzuciłam parę kwiatów:skalnicę 2 hoje carnosy variegaty jednabegonkę, a kiedys 2 hojki belle dopiero za 3cim podejściem się zadomowiła kolejna:D:d, zeszłej zimy większośc storczyków wylądowała w koszu jak je poprzelewałam bo chciałam je namaczać, ale mi pogniły więc wróciłam do starej metody sprawdzonej podlewania ich:D.
- katharos
- 1000p
Mi Iwonko wcześniejszy sposób przedstawiania oferty B. bardziej mi sie podobał, zawsze były pokazane kwiatki jakie będą a teraz , ja jak mam dalej do B. i jak jeszcze nie wiem kiedy co to mam małe szanse na zakup ....choć w niedziele się udało