Stokrotkania - moja arkadia cz.3
- meandrzejew
- 500p
- Od: 28 sie 2011, o 08:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Stokrotkania - moja arkadia cz.3
Aniu, przyjmij i ode mnie serdeczne gratulacje: i z obrony i z powiększającej się rodziny. To bardzo miło, że nie będziecie rozdzielać rodzeństwa.
No ja zapomniałam pogratulować obrony pracy
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu.....cieszę się razem z tobą z powiększającej się rodziny. . Dobrze że zdecydowaliście się wziąść oboje. Nie wyobrażam sobie rozdzielenia rodzeństwa. Radość więc dla was i dla rodzeństwa.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co za wiadomość ;) Gratuluję z powiększenia rodziny
Moja Koleżanka też Wzięła rodzeństwo i niedawno urodziła się im jeszcze córeczka. Są przeszczęśliwi
Moja Koleżanka też Wzięła rodzeństwo i niedawno urodziła się im jeszcze córeczka. Są przeszczęśliwi
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
o rany Ania u Ciebie to na nudę narzekać nie można, ciągle coś się wydarzy, byleby tylko działo się zawsze po dobrej myśli to może się dziać no nie? poczytałam i nawet nie potrafię sobie siebie postawić w takiej sytuacji.. więc wielkie fajnie, że rodzeństwo będzie razem, Wy sobie z pewnością poradzicie przy dzieciach miłość mnoży się nie wiadomo skąd cieszę się i kibicuję, bo teraz to już chyba "z górki'? może kiedyś jakieś foto rodzinne zobaczymy...?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Podpisuję się pod tymi słowami.diament pisze:Aniu to cudownie, że będziesz miała dwoje dzieci na raz. Dla rodzeństwa to wielkie szczęście, że będą mogli razem być. Widocznie jesteś stworzona dla tych maluchów. Nie płacz tylko się ciesz, chłopca pokochasz na pewno. Życzę powodzenia.
Na pewno dacie sobie radę .Rodzeństwo nie zostanie rozdzielone,będą miały własne towarzystwo do zabawy.I raźniej przez całe dorosłe życie.
A skoro i tak planowaliście jeszcze 1 dziecko,to dobrze,że to jest rodzeństwo.Bo bywają ''kłopoty'' gdy pojawia się ''nowe''.
Naprawdę jestem z Was dumna i pełna podziwu.Zdaję sobie sprawę,że to nie łatwa decyzja.
Będzie dobrze
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Aniu jesteście cudownym małżeństwem że podejmujecie takie piękne życiowe wezwanie . Na pewno znajdziecie więcej miłości od obdarowania dwóch maluszków . Będzie dobrze
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Witajcie ! Na początku oczywiście dziękuje Wam za tak miłe słowa.
Och długo mnie nie było, ale jak dużo się wydarzyło przez ten miesiąc. Małego pokochaliśmy całym naszym sercem i już nie wyobrażamy sobie życia także bez Niego. Oczywiście nie było mnie, bo nawet nie mam czasu włączyć komputera, tak całkiem serio piszę, teraz nawet korzystam z telefonu.
Zrobiłam porządek z kwiatami. Ostatnio jeden kwietnik cały poleciał na podłogę, po tym jak mały wjechał na niego śmieciarą wyobraźcie sobie, że nawet nie krzyczałam. No więc rozstałam się z niektórymi kwiatami. Część wydałam, a gorszą jakości wyrzuciłam, za co pewnie mi się zaraz oberwie jednak nie miałam czasu szukać chętnych chociaż pewnie jak bym rzuciła hasło na forum to chętni by się szybko znaleźli.
Ostatnio jestem na etapie porządkowania i robienia miejsca dzieciom. Także na razie w domu siatki i siateczki, bo co jakiś czas do domu coś przytargam to ktoś znajomy coś da ciuszków to coś kupię i tak się zbiera. Każdy wolny czas spędzamy jeżdżąc do dzieci lub zabieramy dzieci do nas. Cały czas czekamy na decyzyje sądu. Już miałam je mieć w domu ok 13 jednak sędzina rozchorowała się i o tydzień się przedłużyło tak więc myślę że na święta już będą. Niestety w sądzie papiery muszą też swoje odleżeć.
Kończę już i ściskam WAS mocno. Dzięki jeszcze raz za miłe słowa.
Och długo mnie nie było, ale jak dużo się wydarzyło przez ten miesiąc. Małego pokochaliśmy całym naszym sercem i już nie wyobrażamy sobie życia także bez Niego. Oczywiście nie było mnie, bo nawet nie mam czasu włączyć komputera, tak całkiem serio piszę, teraz nawet korzystam z telefonu.
Zrobiłam porządek z kwiatami. Ostatnio jeden kwietnik cały poleciał na podłogę, po tym jak mały wjechał na niego śmieciarą wyobraźcie sobie, że nawet nie krzyczałam. No więc rozstałam się z niektórymi kwiatami. Część wydałam, a gorszą jakości wyrzuciłam, za co pewnie mi się zaraz oberwie jednak nie miałam czasu szukać chętnych chociaż pewnie jak bym rzuciła hasło na forum to chętni by się szybko znaleźli.
Ostatnio jestem na etapie porządkowania i robienia miejsca dzieciom. Także na razie w domu siatki i siateczki, bo co jakiś czas do domu coś przytargam to ktoś znajomy coś da ciuszków to coś kupię i tak się zbiera. Każdy wolny czas spędzamy jeżdżąc do dzieci lub zabieramy dzieci do nas. Cały czas czekamy na decyzyje sądu. Już miałam je mieć w domu ok 13 jednak sędzina rozchorowała się i o tydzień się przedłużyło tak więc myślę że na święta już będą. Niestety w sądzie papiery muszą też swoje odleżeć.
Kończę już i ściskam WAS mocno. Dzięki jeszcze raz za miłe słowa.
Aniu strasznie się cieszę waszym szczęściem:), powodzenia i trzymajcie się mocno, bo zapewne początki nie będą latwe;).Ale dacie radę kochani.
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Aniu na pewno wszystko zakończy sie pomyślnie dla Was Kochani, i święta będą jedyne w swoim rodzaju, w pełnej kochającej się rodzinie. I tego życzę Wam z całego serca
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu bardzo się cieszę że wszystko zaczyna się układać, a Twoja rodzinka będzie dopełniona No a te święta będą z pewnością szczególne, jedyne i niepowtarzalne
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To beda super swieta dla Was wszystkich
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu podzielam zdanie dziewczyn i przyłączam się do ich życzeń.
To będą dla Was z całą pewnością niezapomniane Święta.
To będą dla Was z całą pewnością niezapomniane Święta.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe