Zakątek Annes 77
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek Annes 77
Aksamitki dobre są na obwódki i podobno odstraszają nornice
Maju nasiona kupuję w sklepach ogrodniczych na miejscu,spróbuj napisać do tej firmy,jak można robić ludzi w balona?
Maju nasiona kupuję w sklepach ogrodniczych na miejscu,spróbuj napisać do tej firmy,jak można robić ludzi w balona?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja kupuję w OBI. Właśnie teraz kupiłam żeniszka. Rok ważności do 2015 roku. W marketach są duże obroty, a więc i nasiona świeże, szczególnie tych popularnych kwiatków. Poszukuję jeszcze białego żeniszka, bo mnie zachwycił ostatnio.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Flora Romantica byla u mnie w LM, ze tez jej nie kupilam Tyle ze na obrazku byla bardziej zoltawa w srodku ale z tego co widzialam juz na paru fotach, to taka prawdziwie zoltawa nie jest?
Bardzo ładne masz te dodatki do róż, chyba się skuszę na takiego przetacznika rozszerzonego na końcu kwiatostanu...
fajnie się ogląda takie zdjęcia przy minusowej temperaturze Teraz tylko -1, ale w nocy zeszła do -8. No niestety, to już nie są przymrozki
fajnie się ogląda takie zdjęcia przy minusowej temperaturze Teraz tylko -1, ale w nocy zeszła do -8. No niestety, to już nie są przymrozki
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ania, a mnie ogarnęło lenistwo i kupiłam w sklepie internetowym. Z te kilka złotych nie chce mi sięMaju nasiona kupuję w sklepach ogrodniczych na miejscu,spróbuj napisać do tej firmy,jak można robić ludzi w balona?
denerwować. Jedno jest pewne stracili klienta.
Ale się zimno zrobiło.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zimno i u mnie, już jest-10. Nie martwię się, bo róże zakopcowane
W domu ciepło, włączyłam sobie muzykę, zaraz będę przeglądać zdjęcia, a mały, niebieski kot siedzi mi na ramieniu i mruczy. Jedyny zgrzyt w tym sielankowym obrazku to fakt, że jutro jeszcze idzie się do pracy i trzeba będzie rano wstać
W domu ciepło, włączyłam sobie muzykę, zaraz będę przeglądać zdjęcia, a mały, niebieski kot siedzi mi na ramieniu i mruczy. Jedyny zgrzyt w tym sielankowym obrazku to fakt, że jutro jeszcze idzie się do pracy i trzeba będzie rano wstać
- Annes 77
Wandziu u mnie Obi nie ma,ale jest LM oraz Bricomarche...tam skieruję moje kroki,ale to już po świętach na spokojnie poszukam sobie fajne nasionka Gdzieś wyczytałam,że niebieski żeniszek najładniejszy,potwierdzam tą opinię,mimo,ze białego jeszcze nie widziałam
Jule Flora Romantica jest raczej koloru jasnożółtego,tak naprawdę nie rośnie mi dobrze,trochę chorowała,ale to wina słabej sadzonki,cały czas mam nadzieję,że jeszcze pokaże swoje piękno,przecież to róża Meillanda
W tym samym czasie kupowałam w LM Mini Eden Rose...niestety ta nie przeżyła ostatnich mrozów
Edytko dodatki do róż są bardzo ważne,w tym roku musze więcej ich dosadzic,ale oczywiście wszystko musi być pod kontrola,aby nie zagłuszyć piękna różyczek
Przetacznik,o którym wspomniałaś to Veronica Spicata ( nie wiem,czy dobrze napisałam) i jest naprawdę ciekawym kąskiem
Majuś ja z kolei lubię wertowac torebki z nasionami,długo stoję przy regale i mam dodatkową lekturę
Nie dziwię się,że jesteś niezadowolona,sami sobie robią złą reklamę
U mnie śniegi niezłe,ze szczotką latam od rana i zamiatam dach auta codziennie,oby tego śniegu nie zabrakło w święta
Ewuś zimno oj zimno Rano ręce mi zmarzły zanim uprzątnęłam auto i odśnieżyłam.
Dzisiaj z dziećmi na sanki pójdę,dobra zabawa będzie
Kotek Ci mruczy,a mi mój yorczek,dziwne pies,a tyle śpi,dosłownie cały dzień
Ewus a o której wstajesz? Ja obecnie wciąż z tych poszukujących pracy...nie jest łatwo
Jule Flora Romantica jest raczej koloru jasnożółtego,tak naprawdę nie rośnie mi dobrze,trochę chorowała,ale to wina słabej sadzonki,cały czas mam nadzieję,że jeszcze pokaże swoje piękno,przecież to róża Meillanda
W tym samym czasie kupowałam w LM Mini Eden Rose...niestety ta nie przeżyła ostatnich mrozów
Edytko dodatki do róż są bardzo ważne,w tym roku musze więcej ich dosadzic,ale oczywiście wszystko musi być pod kontrola,aby nie zagłuszyć piękna różyczek
Przetacznik,o którym wspomniałaś to Veronica Spicata ( nie wiem,czy dobrze napisałam) i jest naprawdę ciekawym kąskiem
Majuś ja z kolei lubię wertowac torebki z nasionami,długo stoję przy regale i mam dodatkową lekturę
Nie dziwię się,że jesteś niezadowolona,sami sobie robią złą reklamę
U mnie śniegi niezłe,ze szczotką latam od rana i zamiatam dach auta codziennie,oby tego śniegu nie zabrakło w święta
Ewuś zimno oj zimno Rano ręce mi zmarzły zanim uprzątnęłam auto i odśnieżyłam.
Dzisiaj z dziećmi na sanki pójdę,dobra zabawa będzie
Kotek Ci mruczy,a mi mój yorczek,dziwne pies,a tyle śpi,dosłownie cały dzień
Ewus a o której wstajesz? Ja obecnie wciąż z tych poszukujących pracy...nie jest łatwo
- majka411
Ania, właśnie w święta podobno śniegu ma nie zabraknąć. Tak przed chwilą powiedział Pan Zubilewicz w TVN24.
Ja też lubię jak święta i nowy rok są w białym puchu.
Ja też lubię jak święta i nowy rok są w białym puchu.
- Annes 77
- majka411
Mniam śmietankowy Chopin Wspomnienia urocze.
Piano też mam, ale wszystkie nowe jego odmiany będę podziwiać u Was.
Piano też mam, ale wszystkie nowe jego odmiany będę podziwiać u Was.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie piękne lato
Wstaję różnie, akurat w piątki o wpół do szóstej, ale tylko dlatego, że lubię w spokoju wypić kawę Póki co-cieszę się, że pracę mam, ale pewności, że będzie w przyszłym roku, nie ma...
Wstaję różnie, akurat w piątki o wpół do szóstej, ale tylko dlatego, że lubię w spokoju wypić kawę Póki co-cieszę się, że pracę mam, ale pewności, że będzie w przyszłym roku, nie ma...
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aniu, moja Flora Romantica też slabiutko rośnie, jeszcze mnie zachwyciła..kolorek ma u mnie smietankowy, podobny do Marie Antoinette. Zachęcające te perspektywy własnych siewów, ja też będę próbować
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Aniu piękne piwonie - uwielbiam je.
Piano też mi sie podoba, zamówiłam Pink i Charming Piano- mam nadzieję, że przetwają zimę.
Oby w tym czasie gdy będzie mróz leżał śnieg. Wtedy możemy być spokojne o nasze różyczki.
Piano też mi sie podoba, zamówiłam Pink i Charming Piano- mam nadzieję, że przetwają zimę.
Oby w tym czasie gdy będzie mróz leżał śnieg. Wtedy możemy być spokojne o nasze różyczki.
Pozdrawiam Ida