W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
tak mamy go dokładnie tydzień jest bardzo mądry, już po tygodniu "szkolenia" jak chce mu sie siusiu to idzie pod drzwi naprawdę, nie spodziewałam sie ze piesek tak mnie pochłonie ;) codziennie trzeba go czesać i przemywać oczka. Nie lubi tego no ale mówi się trudno śpi ze mną i w ogóle mi w nocy nie przeszkadza, przytula się taka słodziutka malutka przytulanka
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aza, nie mogę oderwać oczu od małej malamutki jak ten czas szybko leci, dopiero co informowałaś nas o jej narodzinach, a tu już pannica miesiąc kończy
Milko, wymiziaj Figa ode mnie przesłodki jest :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić ). Niech Ci zdrowo rośnie
Milko, wymiziaj Figa ode mnie przesłodki jest :P i jaki mądrala z niego, szybko się uczy, to dobrze rokuje na przyszłość (tylko trzeba się nieraz powstrzymywać żeby nie pozwolić za dużo, a z doświadczenia wiem że takiemu małemu puszkowi ciężko odmówić ). Niech Ci zdrowo rośnie
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki