Zapraszam z ogródka na parapet :-)
Re: zapraszam z ogródka na parapet :-)
Hej Madziu poznajesz Oj ładne masz te swoje kwiatuchy
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu . Zielistka przeszła samą siebie, w życiu bym się nie spodziewała, że wystawienie na taras tak ją pobudzi A żebyś widziała ile miała odnóżek i jakie grube pędy wypuściła...Niestety fotki nie zrobiłam, a odnóżki wywaliłam, bo było ich...sama nie wiem ile, ale z 70 szt maluchów Za rok chyba więcej kwiatuchów rzucę na
Kasiula kopę lat Co tam słychać pani "detektyw" W imieniu kwiatuchów dziękuję
Dzisiaj dojechała do mnie hoja, mam nadzieję, że zakwitnie któregoś pięknego dnia i będę się mogła upajać jej słodkim zapachem
Tak na marginesie, to czy puszczacie swoje hojki luzem, czy jakoś je upinacie? Ja planuję na jakimś stelażu ją poprowadzić. Czy macie jakieś wskazówki aby jej dogodzić?
Kasiula kopę lat Co tam słychać pani "detektyw" W imieniu kwiatuchów dziękuję
Dzisiaj dojechała do mnie hoja, mam nadzieję, że zakwitnie któregoś pięknego dnia i będę się mogła upajać jej słodkim zapachem
Tak na marginesie, to czy puszczacie swoje hojki luzem, czy jakoś je upinacie? Ja planuję na jakimś stelażu ją poprowadzić. Czy macie jakieś wskazówki aby jej dogodzić?
Ślicznie Ci storczyki kwitną "łazienkowiec" ma niesamowity kolor - ja moje az dwie hoje mam puszczone luzem
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Pięknie kwitnąco u ciebie.Przecenkowe kwiatuszki często potrafią się odwdzięczyć cudnymi kwitnieniami.
pani detektyw. A jak widzisz bardzo dobrze , trochę kwiatów przybyło, trochę ubyło Ale w domu i tak dżunglos
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale tutaj pięknie.
Szykują się storczykowe kwiaty..będzie kolorowo
Szykują się storczykowe kwiaty..będzie kolorowo
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Madziu
Przynajmniej u Ciebia miałam nieco mniej zaległości.
Fantastycznie wyrosła Ci ta zielistka. Jak będzie miec znowu "dzieciaczki" to nie wywalaj, bo kilka możesz mi podesłac.
Pieknie kwitły i kwitną storczyki, szczególnie to białe dendrobium. Jak się ma teraz?
Przynajmniej u Ciebia miałam nieco mniej zaległości.
Fantastycznie wyrosła Ci ta zielistka. Jak będzie miec znowu "dzieciaczki" to nie wywalaj, bo kilka możesz mi podesłac.
Pieknie kwitły i kwitną storczyki, szczególnie to białe dendrobium. Jak się ma teraz?
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
no nie, ta zielistka to istny ideał po prostu jest tak piękna, tak cudnie zadbana, że aż ryczeć mi sie chce nad moją miałam też wystawić na balkon, ale zapomniałam, pojechałam na urlop, wróciłam to już sensu nie było... i tak sobie stoi i ta zwykła.. byle jak i piękna bonnie też kiedyś była piękna
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Fakt zielistka wymiata cudowna jest
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Cześć wszystkim,
jeny nie sądziłam, że tylu gości będę miała po długiej przerwie
Migotko, Patrycjo to mój pierwszy "przecenowiec", zaczynam się przekonywać do takich rarytasów
Kasiu dżunglos powiadasz , to i dobrze, przynajmniej w domku trochę zielono
Justus dziękuję. Storczyki chyba wszystkie na akord zakwitną
Elcia no tak obie mamy spore zaległości w wątkach, chyba już nie do odrobienia, trza się wtopić w obecne tematy Zielistka jak głupia rodzi nowe dzieciory, chyba za dużo świeżego powietrza dostała
Dendrobium puszcza nowe odnóżki i pewnie lada moment zacznie rodzić pączki kwiatowe. Zakupiłam jeszcze fioletowe, ale już opadły kwiatuszki
Mniodkowa dziękuję moja zielistka przed wystawieniem też była raczej marna. Spróbuj wystawić swoją od późnej wiosny do końca lata zobaczysz jak ruszy z kopyta
Trzynastko dziękuję. I pomyśleć, że nie tak dawno temu była maluszkiem stojącym na parapecie
A to mój ostatni nabytek, pokazywałam już w ogródkowym dziale
jeny nie sądziłam, że tylu gości będę miała po długiej przerwie
Migotko, Patrycjo to mój pierwszy "przecenowiec", zaczynam się przekonywać do takich rarytasów
Kasiu dżunglos powiadasz , to i dobrze, przynajmniej w domku trochę zielono
Justus dziękuję. Storczyki chyba wszystkie na akord zakwitną
Elcia no tak obie mamy spore zaległości w wątkach, chyba już nie do odrobienia, trza się wtopić w obecne tematy Zielistka jak głupia rodzi nowe dzieciory, chyba za dużo świeżego powietrza dostała
Dendrobium puszcza nowe odnóżki i pewnie lada moment zacznie rodzić pączki kwiatowe. Zakupiłam jeszcze fioletowe, ale już opadły kwiatuszki
Mniodkowa dziękuję moja zielistka przed wystawieniem też była raczej marna. Spróbuj wystawić swoją od późnej wiosny do końca lata zobaczysz jak ruszy z kopyta
Trzynastko dziękuję. I pomyśleć, że nie tak dawno temu była maluszkiem stojącym na parapecie
A to mój ostatni nabytek, pokazywałam już w ogródkowym dziale
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Madziu jest piękna Gdzie znalazłaś tak ślicznie wybarwione cudeńko?
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Piękna i cudownie wybarwiona;) .
- meandrzejew
- 500p
- Od: 28 sie 2011, o 08:27
Madziu, przepiękną gwiazdę znalazłaś. Jak jestem w LM, to widzę same czerwone. A tutaj u Ciebie taki rarytasik.