Niunia Takiego jak ten maluszek to chyba mam w swojej kolekcji, ale i tak się cieszę z każdego nowego. Jolka też tak uważam Elcia mam tylko nadzieję, że puści korzenie, bo na razie to stoi taki marny cebulowy kikut z kwiatkiem Kubasia cukierkowy Justus masz raję oba piękne mimo, że powtórki.
Potwierdzam..wielki Brat cudny..ale małemu też nic nie brakuje...
Aż oczka się śmieją.. ale ja czekam aż zakwitną jasne..najlepiej ten mój ulubiony..kremowo-zielonkawy...
Taka cena to rzeczywiście zbyt wygórowana. Później będą na pewno tańsze, ja nigdy nie płacę w hipermarketach więcej niż 10 zł, bo droższe to można wszędzie dostać.
Iwonko ten mniejszy to kupiony przez syna w kwiaciarni za pół ceny, bo oba miały kosztować 30 zł, ale gdy syn obejrzał cebule z bliska to nawet nie musiał się targować Pani sama opuściła cenę widząc do jakiego stanu doprowadziła. W domu obrałam wszystko co było zgniłe i okazało się, że biedak nie ma nawet maleńkiego korzonka, dlatego jest taki wątły, ale jest dla niego nadzieja.
Biedaczek oj niektórzy nie powinni zajmować sie roślinami zwłaszcza zawodowo ale trzymam kciuki za tego maluszka ,zeby puścił nowe korzonki i róśł w siłę
przyszłam się dopominać o zdjęcie zapełnionego kwietnika ale dopatrzyłam się jakie piękności juz na nim stoja
no i nie powiem - zazdroszczę tej kwitnącej hatiory, bo moją mi mama prawie umordowała, ledwo coś ucięłam i zaczynam przygodę na nowo...