Majka 411 - róże 2012 cz.4 (wspomnienia)
- Dyskrecja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majka 411 ? róże 2012 cz.4 (wspomnienia)
Maju, czy kupiłaś ją już z pączkami i na jaką wysokość ostatecznie Ci wyrosła? Też bym ją chciała.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majka, Chippendale uroczy to tegoroczna sadzonka czy on taki niziutki jest?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
No cały czas golizna , Majka opamietaj sie dziewczyno
No dobra niezłe ciacha te facety,....a wiesz ja nie mam zadnego ...widze ze to powazny błąd ...wielbład
No dobra niezłe ciacha te facety,....a wiesz ja nie mam zadnego ...widze ze to powazny błąd ...wielbład
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Mnie kusi już od ubiegłego roku ,ale chyba w tym roku jednak go sobie sprawię .Miałam w tym roku do wyboru on ,albo Maritm .Wybrałam tę drugą różyczkę i też nie żałuję .U mnie w maju kwitnie Maigold i to obficie
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Nadzy faceci są na topie, widzę że coraz większe grono ich wielbicielek się robi to może być zaraźliwe, proszę uważajcie
A ja na przekór trendom wolę takie jakich nie znajdziemy we wszystkich ogródkach, może uda mi się w tym postanowieniu wytrwać dość długo.
A ja na przekór trendom wolę takie jakich nie znajdziemy we wszystkich ogródkach, może uda mi się w tym postanowieniu wytrwać dość długo.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zapomniałam o "polskiej nazwie" Chippendale Może dlatego, że krzaczek mikry, źle posadzony-do niczego mi nie pasował. A taka ładna róża...
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Majeczko, witaj
Przepraszam za spóźnienie chipek to moja ulubiona rozyczka i wszystko mi jedno jak się nazywa Pachnie i kwitnie oszałamiająco! Chyba będzie jeszcze jedna
Pozdrawiam zimowo!
Przepraszam za spóźnienie chipek to moja ulubiona rozyczka i wszystko mi jedno jak się nazywa Pachnie i kwitnie oszałamiająco! Chyba będzie jeszcze jedna
Pozdrawiam zimowo!
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Maju a co tam "nadzy faceci", a w szczególności tacy, mogą być nawet w nadmiarze I co dziwne nie jestem nimi znudzona
A wpadnie mi w oko na pewno też inne coś.
Ja ja tylko jednego sobie zamówiłam, oj niedopatrzenie z mojej strony
Ale pocisnęłaś z tymi przenosinami w czasie - z 25 na 26 maja - to się nazywa skok milowy w prahistorię wręcz
A wpadnie mi w oko na pewno też inne coś.
Ja ja tylko jednego sobie zamówiłam, oj niedopatrzenie z mojej strony
Ale pocisnęłaś z tymi przenosinami w czasie - z 25 na 26 maja - to się nazywa skok milowy w prahistorię wręcz
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć
Asiu-Camellia, wszystkich mam 9 krzaczków, 7 rośnie na rabacie różanej, a 2 przy tarasie.
Heniu, ten krzaczek rośnie kolejny sezon. Ostatniej mroźnej zimy był nakryty ziemią tak, że mu nosa nie było widać. Rośnie w ciepłym i zacisznym miejscu. Jak przytniesz krzaczek bardzo nisko, to się rozkrzewi. Natomiast w sezonie wyrasta do 90 cm , a i 120 również.
Kasiu-robaczku, niziutki, bo dopiero wystartował, mamy koniec maja. Sprawdzałam w ubiegłym roku ten krzaczek kwitł już na początku czerwca.
W moim rejonie cieplutka wiosna opóźnia się o około 2 do 3 tygodnie. Pozostałe róże zaczynają kwitnąć dopiero na początku czerwca.
Dorotka-Keetee, nie masz żadnego .. Wiem, że jest zaglądałam ?
Jadziu, po obejrzeniu 9 krzaczków kwitnących prawie przez cały sezon na pewno na Chipka się skusisz ..
Maritm nie znam, muszę o niej poczytać.
Majeczko-edulkotku, obyś wytrwała ?. , bo ja uwielbiam Twoje Souveniry.
Ewciu-majowa, mam nadzieję, że go przesadziłaś.
Kasiu-magenta witaj we wspomnieniach? Ta różyczka tak mi się podoba, że i ja pewnie jeszcze się na nią skuszę,
a nazwa jej super ? dobry chwyt marketingowy.
Ilonko, zamówiłaś tylko jednego na początek ?. Jestem pewna, że będą kolejne ? i nie tylko Chipki.
Fajne przenosiny w czasie, może nie aż tak odległe, ale słonko i różyczki były.
Kochani, żeby się nakręcić na kolejny dzień zapraszam na skok do 27 maja, a co tam mamy ?.
oczywiście
cdn
Asiu-Camellia, wszystkich mam 9 krzaczków, 7 rośnie na rabacie różanej, a 2 przy tarasie.
Heniu, ten krzaczek rośnie kolejny sezon. Ostatniej mroźnej zimy był nakryty ziemią tak, że mu nosa nie było widać. Rośnie w ciepłym i zacisznym miejscu. Jak przytniesz krzaczek bardzo nisko, to się rozkrzewi. Natomiast w sezonie wyrasta do 90 cm , a i 120 również.
Kasiu-robaczku, niziutki, bo dopiero wystartował, mamy koniec maja. Sprawdzałam w ubiegłym roku ten krzaczek kwitł już na początku czerwca.
W moim rejonie cieplutka wiosna opóźnia się o około 2 do 3 tygodnie. Pozostałe róże zaczynają kwitnąć dopiero na początku czerwca.
Dorotka-Keetee, nie masz żadnego .. Wiem, że jest zaglądałam ?
Jadziu, po obejrzeniu 9 krzaczków kwitnących prawie przez cały sezon na pewno na Chipka się skusisz ..
Maritm nie znam, muszę o niej poczytać.
Majeczko-edulkotku, obyś wytrwała ?. , bo ja uwielbiam Twoje Souveniry.
Ewciu-majowa, mam nadzieję, że go przesadziłaś.
Kasiu-magenta witaj we wspomnieniach? Ta różyczka tak mi się podoba, że i ja pewnie jeszcze się na nią skuszę,
a nazwa jej super ? dobry chwyt marketingowy.
Ilonko, zamówiłaś tylko jednego na początek ?. Jestem pewna, że będą kolejne ? i nie tylko Chipki.
Fajne przenosiny w czasie, może nie aż tak odległe, ale słonko i różyczki były.
Kochani, żeby się nakręcić na kolejny dzień zapraszam na skok do 27 maja, a co tam mamy ?.
oczywiście
cdn
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Osz Ty podgladaczu jeden
Witaj porannie
Witaj porannie
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Chipek terminator,kwitnie na całego
- nena08
- Od: 8 lut 2012, o 10:06
Bratki na dzień dobry Jaki miły widok. Ja w tym roku trafiłam na bratka terminatora, kwitł od maja do września. Wyrzuciłam go przy sadzeniu cebul.
Przejeżdżam czasami obok ogrodnika i w listopadzie widziałam całe tunele bratków. Czekają na nas do wiosny. A to już 98 dni
Przejeżdżam czasami obok ogrodnika i w listopadzie widziałam całe tunele bratków. Czekają na nas do wiosny. A to już 98 dni
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
2 dni mnie nie było, a tu nowy wątek.
Zapisuję się, chociaż ja nie powinnam Do Ciebie włazić, bo mam ciągle nowe chciejstwa.
Zapisuję się, chociaż ja nie powinnam Do Ciebie włazić, bo mam ciągle nowe chciejstwa.