W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja zauwazyłam ,ze większymi pieszczochami są kocury.Moja kotka to 100% indywidualistka i o pieszczotach nie ma mowy.Czasami nie lubię jej za to .Miałam kocurka ,który uwielbiał się bawic moimi rzęsami.Robił to tak delikatnie i wiedział ,ze pazurki musi miec schowane.
U mnie na działkach przyjezdzają pewni panstwo i ,jak są juz pod bramką otwieraja okno i wyskakują koty.4-5 sztuk.Wszystkie się słuchają ,nigdzie nie chodzą,czasami poluja na myszki lub udają ,ze to robią.Sąsiadka obok mojej działki tez przywiozła kotka i tyle go było widać.Zwiał aż się za nim kurzyło.Kot był dorosły i mocno z nią zaprzyjazniony.
I zrozum tu kota?
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Szpilka
200p
200p
Od: 11 sty 2007, o 19:14

Post »

Koty, nigdy przedtem nie chciałam mieć kota bo mam alergię i wolę psy ale jak przed 5 laty pojawił się mały chudziutki Szaraczek to go przygarnęłam i był 3 lata. Wtedy poznałam co to za świetny kompan do zabaw i porannych pobudek :lol: Pewnego dnia zniknął :cry: Bardzo było mi go żal i wtedy sasiadka przyniosła mi czarna kuleczkę, która ciągle leżąła na moich kolanach. To był Jezz, którego nie ma już miesiąc. Myslę, że ktoś z moich sąsiadów bardzo nie lubi kotów i dlatego znikają a może idą gdzie lepsze jedzenie :wink: Wolę tak myśleć.
Jedno wiem, już nie chcę mieć więcej kotów, psa też nie.
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Fionka i jej ulubiona myszka - co dziwne bawi się tylko białym myszkami :lol: Obrazek Obrazek
i jeszcze Fionka na swoim ulubionym miejscu
Obrazek
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p
Od: 7 kwie 2008, o 09:51

Post »

Szpilka pisze:Koty, nigdy przedtem nie chciałam mieć kota bo mam alergię i wolę psy ale jak przed 5 laty pojawił się mały chudziutki Szaraczek to go przygarnęłam i był 3 lata. Wtedy poznałam co to za świetny kompan do zabaw i porannych pobudek :lol: Pewnego dnia zniknął :cry: Bardzo było mi go żal i wtedy sasiadka przyniosła mi czarna kuleczkę, która ciągle leżąła na moich kolanach. To był Jezz, którego nie ma już miesiąc. Myslę, że ktoś z moich sąsiadów bardzo nie lubi kotów i dlatego znikają a może idą gdzie lepsze jedzenie :wink: Wolę tak myśleć.
Jedno wiem, już nie chcę mieć więcej kotów, psa też nie.
Ja sobie nie wyobrażam domu bez tych futrzaków. Myślę ze gdybyś ich nie wypuszczała z domu "samopas" to nie znikałyby, a tobie nie byłoby przykro.

DankaWS Fionka jest cudna jak zreszta wszystkie Fionki :wink: :lol: aż dziwne że myszka ma ogonek , bo moje kocambry pierwsze co obgryzają myszom ogony :twisted: i bawią się wszelkimi kolorami myszek :D Ulubiona ich zabawa wpychanie myszy pod szafę i potem wyciąganie ich stamtąd.
Awatar użytkownika
Clear
50p
50p
Od: 20 mar 2008, o 11:31

Post »

Moje koty nie obgryzają myszom ogonów ale za to psy tak :roll: Za to żywe myszy, nornice są poogzyzane z każdej strony i oczywiście zostawiane jako "prezent" dla mnie pod tarasem :? Przynajmniej nie mam żadnych szkodników na działce :wink:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Fionka z myszka obchodzi się bardzo delikatnie, ale akceptuje tylko jeden rodzaj myszek - białe z futerka :o też wpycha je pod kanape, pod poduchy, pod dywan, szafe, a potem na nie poluje, komiczne to wygląda.
A jeśli myszka nie ma ogonka znaczy, że dorwał ją mój pies :lol:
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zobaczcie jaki wypłoch :D u mnie zamieszkał, ma 5 tygodni a juz zdążył operację zaliczyć. Miej tu człowieku czas żeby się ogrodem zająć :wink: jak takie wypłochy po domu maszerują.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Jaki bidulek. Ma piękne oczy, ale co z jego ogonkiem?
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p

Post »

Ogonek ma cały tylko go tak śmiesznie zawinął :D
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Aha, na fotkach wygląda jak by miał taki króciutki.
A co mu dolega, że juz miał operację?
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Ojeju,jakie śliczne maleństwo!No i już na samym początku kociego życia operacja?Bidulek :( .
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p

Post »

Miał kłopoty z siusianiem . Nie mógł zrobić siusiu miał zwężony napletek i nie wydalał moczu na zewnątrz.
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

SafioriJesteś wielka - podziwiam Twój zapał i chęci do niesienia pomocy. ;:6
Nowa maluda zupełnie rozbrajająca. :lol:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”