Mały azyl Ulki
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały azyl Ulki
łał ,ale różyczka, cudne chryzantemy.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Ulka - zmiany niesamowite
Rabatka kwasolubna: pełna hostów, żurawek,wrzosów....
Szyszki z Twojego świerka srebrnego?
...i różyczki - piękne różyczki... wzdycham do nich.
Pracowałaś dzielnie, efekty widoczne.
Pozdrawiam.
Rabatka kwasolubna: pełna hostów, żurawek,wrzosów....
Szyszki z Twojego świerka srebrnego?
...i różyczki - piękne różyczki... wzdycham do nich.
Pracowałaś dzielnie, efekty widoczne.
Pozdrawiam.
Oj tam dopiero wiosną okaże się czy zasłużyłam na nagrodę.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 23 lis 2012, o 11:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Róża jest rewelacyjna
Dzięki za opinie o różyczce. W sezonie, gdy nie byłam pewna jej nazwy, mówiłam o niej moja mala miss. Mam nadzieję, że niejedna jeszcze kolejna z nowo przybyłych mnie podobnie urzeknie.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hej Uleczka.
Sto lat mnie nie było Ta róża podobna do mojej , Ma być Nostalgie , ale nie mam fotki i nie porównam jej. Niesamowita. Pozdrówka.
Sto lat mnie nie było Ta róża podobna do mojej , Ma być Nostalgie , ale nie mam fotki i nie porównam jej. Niesamowita. Pozdrówka.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Hej Ulka miło Cie widzieć Staruszka różyczka to niezawodna i niezmordowana terminatorka Queen Elisabeth, a czy to Princ de Monaco jak pachnie zabójczo to DD i pomarańczowo słoneczna Alinka .Reszty nie pamiętam
Jadziu, nie żartuj, czyżbym nieświadomie miała aż taką mianowaną cenną różę nie wiedząc o tym?????????????
To aż serce mi się kraje, jakie to róże przeze mnie na działce odziedziczone miałam, co mi wymarzły zeszłej zimy:( Jeśli ta to Królowa to ciekawe jakie były tamte.
Przyznam, że miło mi się zrobiło.
To aż serce mi się kraje, jakie to róże przeze mnie na działce odziedziczone miałam, co mi wymarzły zeszłej zimy:( Jeśli ta to Królowa to ciekawe jakie były tamte.
Przyznam, że miło mi się zrobiło.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Uleczko witaj ,ja też chyba takie różyczki mam od Romki , tylko muszę czekać aż mi zakwitną w przyszłym roku , chyba przezimują co ?
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 11 paź 2012, o 22:06
Geniu- zrób im kopczyki, to przezimują.Moje wszystkie w tym roku dostaną pierzynki na zimę.
Moge do Was zaglądać dzięki uprzejmości skrzata który zapomina się wylogowywać
Tadziu-na fotkach Nostalgia i Monaco wyglądają bardzo podobnie.Aparaty jednak trochę przekłamują.
Moge do Was zaglądać dzięki uprzejmości skrzata który zapomina się wylogowywać
Tadziu-na fotkach Nostalgia i Monaco wyglądają bardzo podobnie.Aparaty jednak trochę przekłamują.
Ludziska kochane. Wreszcie mogę spokojnie odpocząć, z Wami posiedzieć. Może wstawię parę fotek. Z czego? Zaprojektowałam całkiem fajne stroje na mecz moim kochanym dziewczynom, które wchodzą do ringu między walkami zawodników z tabliczkami, a i sam ich scenariusz wypadł całkiem udanie:) Moje kilka dni z igłą się opłaciły
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
ULA nie Ula -ta którą znam z widzenia .TAK toż nie może by inna
Ja już gdzieś tu głosowałam
No i kochani, dziś zmieniło się coś nieuniknione na działce. I nie odwracalnie. Owszem, chwilę czułam żal ale decyzja była podjęta. Za 3-4 lata i tak byłaby to odgórna konieczność. 2 drzewa musiały zniknąć z krajobrazu. I tylko dlatego, że kiedyś ktoś nieodpowiedzialnie posadził je w niewłaściwym miejscu.
No i kochani, dziś zmieniło się coś nieuniknione na działce. I nie odwracalnie. Owszem, chwilę czułam żal ale decyzja była podjęta. Za 3-4 lata i tak byłaby to odgórna konieczność. 2 drzewa musiały zniknąć z krajobrazu. I tylko dlatego, że kiedyś ktoś nieodpowiedzialnie posadził je w niewłaściwym miejscu.