Ja już głosowałam
Pergole bajeczne, szkoda, że róże nie chciały współpracować
Podobnie jak Krysia mam też patyki hortensji w słoiczkach na parapecie Czekam do wiosny.
Witam przedświątecznie A no, zalatana i zmęczona staniem w kuchni. Dobrze, że M. robi zakupy i donosi towar. Dużo nie zostało do zrobienia. Romciu, jeszcze "nie powiększyła" się rodzinka.
Moje wstawione patyczki hortensji bukietowej już mają spore pączki. ( Są zamówione)
Witaj Mireczko, jakaś awaria była i wszystkie posty niezapisane przepadły. Właśnie Twój post u mnie na wątku wcięło. Podobał Ci się mój pomysł przerobienia małej, ceramicznej doniczki na dzwonek. W tej doniczce nie było dziurki aby zawiesić serce dzwonka, Mania mi swoją wiertareczką zrobiła otworek a serduszko zrobiłam z koralika. Koralik u Ciebie nie zda egzaminu, za słaby dźwięk wydaje, musisz wymyśleć coś mocniejszego.
Święta minęły spokojnie, aż za bardzo. Rozleniwiłam się strasznie. Na działce byłam w ostatnich dniach aż za często, siada nam prąd i nie wiemy dlaczego. To tak w skrócie.
W tym Nowym Roku życzę Ci i Twoim bliskim wszystkiego naj, naj, najlepszego.
Witaj Mirko w Nowym Roku. . Czy u ciebie także takie dodatnie temperatury...u mnie bardziej pogoda przypomina przedwiośnie. . Zaczynam się bać o roślinki opatulone na cebulkę. Miejmy nadzieję że zanim chwyci mróz to i biała pierzynka spadnie. Oby...