...codziennie po godzince...u Joli i Adama cz. 3
- MiCz
- 200p
- Od: 15 cze 2007, o 15:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogrodowe zakątki Joli i Adama cz. 3
Wpisuję się i ja, bo chociaż zdjęcia widzę na picasa, to tutaj wiele dowiaduję się o roślinkach , a o mało nie zgubiłam tego wątku
Pozdrawiam Mirka
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś i ja jestem w moim ulubionym ogrodzie...spóżniona oczywiście ale...
I jak?... depresja mineła?...
Wszystkiewgo najlepszego w Nowym Roku
I jak?... depresja mineła?...
Wszystkiewgo najlepszego w Nowym Roku
Jolu, pięknie rozpoczęłaś kolejny wątek. Oby nadchodzący sezon był równie kolorowy, jak ten zaprezentowany na Twych zdjęciach
Jolu, pospacerowałam właśnie po Twoim ogrodzie i jestem zachwycona Wygląda on bajecznie i tajemniczo, żałuję tylko, że tak późno Cię znalazłam. Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że regularnie będę Cię odwiedzać
Jolu, takie fioletowe wdzianko mogłoby mi się przydać na czerwcowy romantyczny wypad na Sycylię
Zima trzyma? Tu mróz i mnóstwo śniegu...
Pozdrowienia
Zima trzyma? Tu mróz i mnóstwo śniegu...
Pozdrowienia
- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Witam odwiedzających
Lukrecja ...wiesz Nelu myślę o wiośnie ...ale chyba częściej o tym , że wciąż mam zaległości nawet w planowaniu wiosennych nasadzeń i przeróbek....Chyba mam za dużo zainteresowań i nie mogę za wszystkim nadążyć....
malgocha1960 Gosiu jesteś bardzo miła - dziękuję. A tak prawdę mówiąc to chyba chcę zbyt wiele...a chyba wszystkich srok za ogon nie da się złapać....
MiCzWitaj Mireczko - zapraszam...
FRAGOLA Dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego. Deprasja może i minęła, nastrój lepszy, więcej planów .... ale czasu wciąż brak
dkny Dziękuję i witam w nowym wątku. Ubiegły sezon był dobry ...jak będzie teraz ...? zobaczymy.Pozdrawiam.
fiwonka Witaj Iwonko...lepiej późno niż wcale. Zapraszam.
aguniada Aguś Mówisz i masz ... daj znać na pv i do wyjazdu masz wdzianko. A zima trzyma , śniegu przybyło ... Właśnie dzisiaj mówiłam, że jak ja nie odśnieżę swoich włości to.... ogród wygląda jak bezdomny Jak do chwalenia to wszyscy ale coś troszeczkę od siebie to Nikt...
A moja doba taka krótka
Pozdrawiam Jola
Lukrecja ...wiesz Nelu myślę o wiośnie ...ale chyba częściej o tym , że wciąż mam zaległości nawet w planowaniu wiosennych nasadzeń i przeróbek....Chyba mam za dużo zainteresowań i nie mogę za wszystkim nadążyć....
malgocha1960 Gosiu jesteś bardzo miła - dziękuję. A tak prawdę mówiąc to chyba chcę zbyt wiele...a chyba wszystkich srok za ogon nie da się złapać....
MiCzWitaj Mireczko - zapraszam...
FRAGOLA Dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego. Deprasja może i minęła, nastrój lepszy, więcej planów .... ale czasu wciąż brak
dkny Dziękuję i witam w nowym wątku. Ubiegły sezon był dobry ...jak będzie teraz ...? zobaczymy.Pozdrawiam.
fiwonka Witaj Iwonko...lepiej późno niż wcale. Zapraszam.
aguniada Aguś Mówisz i masz ... daj znać na pv i do wyjazdu masz wdzianko. A zima trzyma , śniegu przybyło ... Właśnie dzisiaj mówiłam, że jak ja nie odśnieżę swoich włości to.... ogród wygląda jak bezdomny Jak do chwalenia to wszyscy ale coś troszeczkę od siebie to Nikt...
A moja doba taka krótka
Pozdrawiam Jola
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Witam Jolu noworocznie i życzę dalszych tak pięknych poczynań w ogrodzie.
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
ewa_tuli Witaj Ewo, dziękuję za życzenia i również życzę samych cudnych kompozycji.
Lukrecja Nelu już mnie ta fotka ubawiła w Twoim wątku Jest super , a tekst jeszcze lepszy...
Pozdrawiam Jola.
Lukrecja Nelu już mnie ta fotka ubawiła w Twoim wątku Jest super , a tekst jeszcze lepszy...
Pozdrawiam Jola.
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Nie wiedziałam, czy zajrzysz jeszcze do mnie, doskonale rozumiem brak czasu, więc wkleiłam u Ciebie. Uwielbiam takie motta - hasła jak "codziennie po godzince". To z żabą z tej samej kategorii. Mam nadzieję, że udało mi się przywołać uśmiech!
- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Witaj
Przejrzałam z wielką satysfakcja Twój piękny ogród , trzeba przyznać ,że ma charakter.Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy w by mógł powstać wręcz artystyczny .
Pozostawiam ślad i będę często tutaj zaglądać .
PS. Zauroczył mnie kolor Twojego domku , takie kolorki lubię .
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Jolu, uśmiałam się z żaby do rozpuku.
Jolu po takim wstępie w nowym wątku to aż nie mogę się doczekać co ten rok przyniesie w Twoim ogrodzie A planu już jakieś są ? Jakieś wysiewy chociaż?