Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haniu, Basiu, Karolku, Aniu, Ulko, Krysiu, Wiesiu, Ewuniu, mam nadzieję, że te zdjęcia Was satysfakcjonują, bo na razie więcej zdjęć oczka nie mam Za to mam masę innych zdjęć! Ogród zmienia się tak szybko! Spróbuję trochę ich pokazać.
Grażynko, przecież Ty mi juz posłałaś rosliny do oczka, zapomniałaś? Te wszystkie wysmukłe trawki, to właśnie od Ciebie
Krysiu(KaRo), dziękuję za radę i pozdrowienia Rady od razu posłuchałam ;)
Moniko, cieszę się, że rosliny uratowałaś. Mogłaś je ocieniować po posadzeniu, to by im znacznie ułatwiło przyjęcie. A w razie czego, możemy uzupełnic "braki"jesienią ;)
Kasiu, tulipanowiec ma już duże pąki Jak zakwitnie, to znów pokażę
Alutko, kamień spadł mi z serca! Dziękuję, ze się odezwałaś. Naprawdę się poważnie martwiłam, licząc kolejne dni Twojej nieobecności na forum.
Dziękuję też za nazwę roslinki. Jak tylko dostałam ją od Anulki, natychmiast "powzięłam podejrzenie", że to właśnie ta roślinka, którą widziałam u Ciebie i która mnie absolutnie zachwyciła! Oczywiście nie pamiętałam jej nazwy
Anulko, zadowolona? Ja jestem wniebowzięta, że mam tę roslinkę! Myslałam, ze jej nie zdobędę Ty to umiesz robić niespodzianki ;)
Asiu, zapewniam Cię, że jeżeli naprawdę chcesz mieć oczko, to będziesz je mieć
Bożenko, wszystko zależy od pogody. Jak wrócisz, to zobaczymy jak będzie. Jeżeli nie będzie zbyt gorąco... ;)
Grażynko, przecież Ty mi juz posłałaś rosliny do oczka, zapomniałaś? Te wszystkie wysmukłe trawki, to właśnie od Ciebie
Krysiu(KaRo), dziękuję za radę i pozdrowienia Rady od razu posłuchałam ;)
Moniko, cieszę się, że rosliny uratowałaś. Mogłaś je ocieniować po posadzeniu, to by im znacznie ułatwiło przyjęcie. A w razie czego, możemy uzupełnic "braki"jesienią ;)
Kasiu, tulipanowiec ma już duże pąki Jak zakwitnie, to znów pokażę
Alutko, kamień spadł mi z serca! Dziękuję, ze się odezwałaś. Naprawdę się poważnie martwiłam, licząc kolejne dni Twojej nieobecności na forum.
Dziękuję też za nazwę roslinki. Jak tylko dostałam ją od Anulki, natychmiast "powzięłam podejrzenie", że to właśnie ta roślinka, którą widziałam u Ciebie i która mnie absolutnie zachwyciła! Oczywiście nie pamiętałam jej nazwy
Anulko, zadowolona? Ja jestem wniebowzięta, że mam tę roslinkę! Myslałam, ze jej nie zdobędę Ty to umiesz robić niespodzianki ;)
Asiu, zapewniam Cię, że jeżeli naprawdę chcesz mieć oczko, to będziesz je mieć
Bożenko, wszystko zależy od pogody. Jak wrócisz, to zobaczymy jak będzie. Jeżeli nie będzie zbyt gorąco... ;)
Haniu! Nie podejrzewałam Cię o takie czarnowidztwohanka55 pisze:Uffffffffff, już widziałam Izę na ortopedii, po kopaniu dziury pod oczko
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Bożenko, chcieć, to móc ;) Nie mozna tylko za dużo główkować, trzeba od razu zabrać się do pracy
Róża żyje i nawet ma pączek, chociaż jakaś strasznie mizerna. Kolor pączka wskazywałby raczej na bardzo jasnoróżową, a ona jak widzę jest dość intensywnie różowa
To super! Nie wiem, czemu taka mizerna, bo posadzona tak jak inne, a nawet lepiej. Może ją podgryzają jakieś szkodniki(oprócz mszyc - te prawie co dzień na wszystkim muszę likwidować).
Ale myślę, że dojdzie do siebie, w końcu będzie kwitła ;) A dziś została zasilona gnojówką
Róża żyje i nawet ma pączek, chociaż jakaś strasznie mizerna. Kolor pączka wskazywałby raczej na bardzo jasnoróżową, a ona jak widzę jest dość intensywnie różowa
To super! Nie wiem, czemu taka mizerna, bo posadzona tak jak inne, a nawet lepiej. Może ją podgryzają jakieś szkodniki(oprócz mszyc - te prawie co dzień na wszystkim muszę likwidować).
Ale myślę, że dojdzie do siebie, w końcu będzie kwitła ;) A dziś została zasilona gnojówką
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu - jeszcze pytasz ???? zdjęcia bomba a to nie oczko tylko staw a jeśli nie masz ryb to dobrze by bylo jakieś wpuścić ... choć kilka by zjadały glony, larwy komarów... i by równowaga biloogiczna była prawdziwa oczko super
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.