Haniu, Basiu, Karolku, Aniu, Ulko, Krysiu, Wiesiu, Ewuniu, mam nadzieję, że te zdjęcia Was satysfakcjonują, bo na razie więcej zdjęć oczka nie mam
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Za to mam masę innych zdjęć! Ogród zmienia się tak szybko! Spróbuję trochę ich pokazać.
Grażynko, przecież Ty mi juz posłałaś rosliny do oczka, zapomniałaś? Te wszystkie wysmukłe trawki, to właśnie od Ciebie
Krysiu(KaRo), dziękuję za radę i pozdrowienia
Rady od razu posłuchałam ;)
Moniko, cieszę się, że rosliny uratowałaś. Mogłaś je ocieniować po posadzeniu, to by im znacznie ułatwiło przyjęcie. A w razie czego, możemy uzupełnic "braki"jesienią ;)
Kasiu, tulipanowiec ma już duże pąki
Jak zakwitnie, to znów pokażę
Alutko, kamień spadł mi z serca! Dziękuję, ze się odezwałaś. Naprawdę się poważnie martwiłam, licząc kolejne dni Twojej nieobecności na forum.
Dziękuję też za nazwę roslinki. Jak tylko dostałam ją od Anulki, natychmiast "powzięłam podejrzenie", że to właśnie ta roślinka, którą widziałam u Ciebie i która mnie absolutnie zachwyciła! Oczywiście nie pamiętałam jej nazwy
Anulko, zadowolona? Ja jestem wniebowzięta, że mam tę roslinkę! Myslałam, ze jej nie zdobędę
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Ty to umiesz robić niespodzianki ;)
Asiu, zapewniam Cię, że jeżeli naprawdę chcesz mieć oczko, to będziesz je mieć
Bożenko, wszystko zależy od pogody. Jak wrócisz, to zobaczymy jak będzie. Jeżeli nie będzie zbyt gorąco... ;)
hanka55 pisze:Uffffffffff, już widziałam Izę na ortopedii, po kopaniu dziury pod oczko
Haniu! Nie podejrzewałam Cię o takie czarnowidztwo
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)