Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też przybiegłam do Ciebie zobaczyć to "oko" wodne :lol: to prawie jak staw :shock: śliczne i duże -moje marzenie mieć kiedyś takie ,albo chociaż z połowę tego :roll: :wink:
To jest ta róża -nie wiem czy Ci przeżyła :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Haniu, Basiu, Karolku, Aniu, Ulko, Krysiu, Wiesiu, Ewuniu, mam nadzieję, że te zdjęcia Was satysfakcjonują, bo na razie więcej zdjęć oczka nie mam :D Za to mam masę innych zdjęć! Ogród zmienia się tak szybko! Spróbuję trochę ich pokazać.

Grażynko, przecież Ty mi juz posłałaś rosliny do oczka, zapomniałaś? Te wszystkie wysmukłe trawki, to właśnie od Ciebie :lol:

Krysiu(KaRo), dziękuję za radę i pozdrowienia :D Rady od razu posłuchałam ;)

Moniko, cieszę się, że rosliny uratowałaś. Mogłaś je ocieniować po posadzeniu, to by im znacznie ułatwiło przyjęcie. A w razie czego, możemy uzupełnic "braki"jesienią ;)

Kasiu, tulipanowiec ma już duże pąki :D Jak zakwitnie, to znów pokażę :D

Alutko, kamień spadł mi z serca! Dziękuję, ze się odezwałaś. Naprawdę się poważnie martwiłam, licząc kolejne dni Twojej nieobecności na forum.
Dziękuję też za nazwę roslinki. Jak tylko dostałam ją od Anulki, natychmiast "powzięłam podejrzenie", że to właśnie ta roślinka, którą widziałam u Ciebie i która mnie absolutnie zachwyciła! Oczywiście nie pamiętałam jej nazwy :oops:

Anulko, zadowolona? Ja jestem wniebowzięta, że mam tę roslinkę! Myslałam, ze jej nie zdobędę :lol: Ty to umiesz robić niespodzianki ;) ;:196

Asiu, zapewniam Cię, że jeżeli naprawdę chcesz mieć oczko, to będziesz je mieć :D

Bożenko, wszystko zależy od pogody. Jak wrócisz, to zobaczymy jak będzie. Jeżeli nie będzie zbyt gorąco... ;)

hanka55 pisze:Uffffffffff, już widziałam Izę na ortopedii, po kopaniu dziury pod oczko
Haniu! Nie podejrzewałam Cię o takie czarnowidztwo :lol:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bożenko, chcieć, to móc ;) Nie mozna tylko za dużo główkować, trzeba od razu zabrać się do pracy :lol:
Róża żyje i nawet ma pączek, chociaż jakaś strasznie mizerna. Kolor pączka wskazywałby raczej na bardzo jasnoróżową, a ona jak widzę jest dość intensywnie różowa :shock:
To super! Nie wiem, czemu taka mizerna, bo posadzona tak jak inne, a nawet lepiej. Może ją podgryzają jakieś szkodniki(oprócz mszyc - te prawie co dzień na wszystkim muszę likwidować).
Ale myślę, że dojdzie do siebie, w końcu będzie kwitła ;) A dziś została zasilona gnojówką :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No to trochę zaległych zdjęć i idę spać ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Opisy będą jutro, bo dziś juz padam, a rano muszę wcześnie wstac...
Jeszcze tylko jedno zdjęcie dla Ewuni (Daisy) ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuniu - jeszcze pytasz ???? zdjęcia bomba a to nie oczko tylko staw :) a jeśli nie masz ryb to dobrze by bylo jakieś wpuścić ... choć kilka by zjadały glony, larwy komarów... i by równowaga biloogiczna była prawdziwa :) oczko super :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37

Post »

Izo ale Ci superanckie oczko wyszło :) bardzo mi sie podoba.
Powiadasz ze tulipanowiec ma juz pączki, nie mogę sie doczekać kiedy zakwitnie, bardzo Cie prosze pokaż koniecznie.
Śliczne kwiatki pokazujesz , powiedz mi proszę jak długo masz dyptama i po jakim czasie zakwita ?
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Piękne oko i juz z lokatorką /em/ :wink: Fajnie, że w tle zieleniny już mnóstwo. A rośłinwodne pewnie też potrzebuja czasu na zaaklimatyzowanie się. Super zakątek na "nicnieróbstwo" :wink:
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39

Post »

Witaj Izuniu, cieszę się, że już wróciłaś :lol: :lol:

Oczko cuuddoownnee! Wielkie i ładnie wykończone! Odwaliłaś kawał roboty! Cieszę się, że różyczka zakwitła, jest w znakomitej kondycji! Widać dobrą rękę ogrodniczki :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

:lol: :P :lol: :D
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Izo ciszę się, że już jesteś z nami, zrobiłaś piękne oko! jestem pod ogromnym wrażeniem, gratuluję! Jadę dzisiaj na działkę to wreszcie popodlewam wszystko porządnie! i zobaczymy co przeżyło a co nie dało rady.
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iza!!! Powaliłaś mnie na kolana tym oczkiem !!!!! ;:114 ;:114 ;:114
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Izo wspaniałe oczko wodne. Już teraz wygląda przepięknie a co to będzie kiedy roślinki się rozrosną.
Cieszę się, że już jesteś i nie mogę doczekać się kolejnych zdjątek twoich roślinek i oczka :D
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Izo naprawdę śliczne jest te twoje oczko,podobają mi się te kamienie przy brzegu ,dużo pracy włożyłaś którą widać ;:215
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”