Henryk - moje kaktusy i sukulenty 3
- LUKASxd
- 500p
- Od: 30 wrz 2012, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Henryk - moje kaktusy i sukulenty 3
Poprawiłeś mi humor tymi pięknymi zdjęciami
Gymnocalycium ochoterenai z zdjęcia piątego i szóstego po prostu super
Pozdrawiam
Gymnocalycium ochoterenai z zdjęcia piątego i szóstego po prostu super
Pozdrawiam
- mCm86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2012, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cóż za wysyp pięknych roślin Ostrzysz apetyt na wiosnę Heniu (jeśli mogę się tak do Ciebie zwracać) Chyba nie sposób wybrać faworyta z pokazanych świeżo cierniaków, bo każdy jest wspaniały na swój sposób
Ostatnio obserwuję Cię po cichu, bo pokazujesz tyle genialnych gymnoli, że nudne by były moje nieustanne ochy i achy Poza tym każdy już wie, że "u Henryka na balkonie" jest skarbnica pięknych kaktusów W końcu trzecia część wątku o czymś świadczy
Ostatnio obserwuję Cię po cichu, bo pokazujesz tyle genialnych gymnoli, że nudne by były moje nieustanne ochy i achy Poza tym każdy już wie, że "u Henryka na balkonie" jest skarbnica pięknych kaktusów W końcu trzecia część wątku o czymś świadczy
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję za doskonałe oceny. Cieszę się jeśli uda mi się pokazać coś co komuś się podoba. Nie jestem nimfomanem ale...
Mateusz (jeśli tak mogę się do Ciebie zwracać bo bruderszaft pijemy dopiero teraz ) pisz częściej. Wtedy wiem że to co pokazuję czy piszę jest czytane i obserwowane, że kogoś interesuje. To dla mnie jest naprawdę ważne i tylko dlatego tutaj jestem. Żeby kogoś zainspirować czy pomóc...
Mateusz (jeśli tak mogę się do Ciebie zwracać bo bruderszaft pijemy dopiero teraz ) pisz częściej. Wtedy wiem że to co pokazuję czy piszę jest czytane i obserwowane, że kogoś interesuje. To dla mnie jest naprawdę ważne i tylko dlatego tutaj jestem. Żeby kogoś zainspirować czy pomóc...
- mCm86
Wiesz Heniu... Akurat Ty jesteś jedną z moich inspiracji jeśli chodzi o kaktusy z rodzaju Gymnocalycium i Parodia Nie obrażając nikogo na tym forum uważam, że masz jedne z najciekawszych, prezentowanych tutaj roślin Co do częstszego pisania - obiecuję poprawę
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Miło piszesz. Aż zawstydzasz.
Napiszę tak: mam dużo różnych roślin. Pewnie ciekawych. Natomiast na pewno nie najładniejszych bo warunki mam jakie są i lepsze nie będą. No i ich wielkość... Nie są duże, bo takie wybierałem aby jak najwięcej ich się zmieściło. Większość też jest jeszcze młoda, starszych kiedyś się pozbywałem z braku miejsca. Do tego fotografia nie jest moją mocną stroną - chociaż coś zamierzam w tym względzie zmienić (aparat) więc zapewniam, że rośliny są ładniejsze niż na zdjęciach.
Ale dziękuję za miłe słowa. I zapraszam do dalszego pisania i komentowania.
Napiszę tak: mam dużo różnych roślin. Pewnie ciekawych. Natomiast na pewno nie najładniejszych bo warunki mam jakie są i lepsze nie będą. No i ich wielkość... Nie są duże, bo takie wybierałem aby jak najwięcej ich się zmieściło. Większość też jest jeszcze młoda, starszych kiedyś się pozbywałem z braku miejsca. Do tego fotografia nie jest moją mocną stroną - chociaż coś zamierzam w tym względzie zmienić (aparat) więc zapewniam, że rośliny są ładniejsze niż na zdjęciach.
Ale dziękuję za miłe słowa. I zapraszam do dalszego pisania i komentowania.
-
- 1000p
- Od: 21 sie 2011, o 14:11
Henryku ciągle zachwycają mnie Twoje kwitnące kaktusy i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy i umiejętności.
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- mCm86
Już Ci kiedyś Heniu pisałem - Twoja skromność jest nieuzasadniona, chociaż nie ukrywam, że ją doceniam Zawsze lepiej się dogadać z kimś kto się nie wywyższa Warunki masz jakie masz ale zobacz jakie efekty. Cały czas coś się u Ciebie dzieje. Co do zdjęć... Nie wiem o co Ci chodzi W mojej ocenie zdjęcia są bardzo zadowalające i nic bym im nie dodawał, więc w czym problem? Poza tym nie aparat się liczy a umiejętności fotografa Twoje są na dobrym poziomie.
- Nadzieja
- Od: 3 sty 2012, o 14:18
Henryku napatrzeć się nie mogę na te piękności, poprostuu prześliczne
- emerald
- Od: 29 lut 2012, o 13:40
Wszystkie cudne , a G. platygonum już wpisałam na listę
Pozdrawiam, Zuza
- przemo1413
- Od: 22 mar 2011, o 16:34
- Kontakt:
Jakimś fanem gymnoli to ja nie jestem o czym z resztą wszyscy wiedzą Ale pochwalić wypada bo piękne i zadbane roślinki I chociaż to nie noto czy rebucje to i tak cieszą oczy w te zimowe ponure wieczory
- sokolica
- Od: 28 maja 2011, o 13:05
Bardzo, bardzo ładne Zwłaszcza Gymnocalycium ochoterenai v. cinereum VS 13. Platygonum muszą się podobać - placuszki są nadzwyczaj urodziwe.
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Dla mnie Gymnocalycium platygonum STO 474 najpiękniejszy i najciekawszy, ale gymolki wszystkie są urodziwe
- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
Henryku powiem krótko , spisałeś się na medal z fotkami, co nie oznacza że nie chcę więcej
A które najładniejsze to oczywista oczywistość
A które najładniejsze to oczywista oczywistość
o tu jest kobieta która wie co mowisokolica pisze:Bardzo, bardzo ładne Zwłaszcza Gymnocalycium ochoterenai v. cinereum VS 13. Platygonum muszą się podobać - placuszki są nadzwyczaj urodziwe.