Ulko, nie wygłupiaj się
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Fajnie, ze Ci sie podoba, ale ja widziałam duzo ładniejsze
Wiolu, właśnie liczę, ze jak rosliny się rozrosną, to dopiero oczko będzie wyglądac tak, jakbym chciała. Ale to minimum ze dwa sezony...
Zdjęcia roslin mam, ale oczka jeszcze na razie nowych nie robiłam, no bo nic sie tam teraz nie zmienia
Izo, imienniczko moja
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
, dziękuję! Układanie kamieni było najprzyjemniejsze. Szkoda tylko, ze nie miałam większych.
Micko, witaj w moim ogródku
Gdyby woda w oczkach smierdziała, to chyba nikt nie robiłby oczka w ogrodzie. Wodę oczyszczaja rosliny, które w niej rosna.
Alutko, słoneczko, na pewno przesadzasz, ale to bardzo miłe
Ja sie nie mogę teraz doczekać, kiedy rosliny dadzą efekt, o którym marzę. Ale za gratulacje dziękuję
Dla Ciebie też buziaczki
Anulko, dziękuję Ci za uznanie, ale ta folia niezupełnie dobrze leży
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
Moze tego nie widac na zdjęciach, ale w kilku miejscach trochę odstaje na zakładkach.
Chciałam czarna folię, ale była dwa razy droższa
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
Pomyslałam, ze uda mi sie może jakoś ja zamaskować. No i udało się, ale ponizej lustra wody mogą to zrobić już tylko rosliny
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Roslinki oczywiscie jeszcze się pojawią, zarówno w oczku, jak i wokół niego. Przestrzeń wokół oczka dopiero będę kształtować. Na razie jest tam trochę celowych nasadzeń i trochę przypadkowych. Tio jest wciąż "wersja robocza" ;)
Haniu, to oczko naprawde nie jest takie duże
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Czy 2X3 m to tak duzo? Najpierw miało być malutkie, ale myslałam sobie, ze nie bedę mogła posadzić dużo roslin, więc trzeba zrobic trochę większe. I tak je powiększałam, powiększałam, aż juz nie było można
Ja tez się ciesze, że wróciłam i bardzo chciałabym, zeby taka sytuacja juz się nie powtórzyła.
Czy wiesz co znaczy dwa tygodnie bez internetu, dla forumowego nałogowca? ;)
Dziękuję wszystkim za wizytę i "dobre słowo"
![buzia ;:79](./images/smiles/smile115.gif)