Różyczka i inne choroby ogrodowe
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Różyczka i inne choroby ogrodowe
ach.... nie słyszysz jak się głośno cieszę na widok tych zdjęć.
Ta odmiana cynii jest wyjątkowa. Jak przeglądałam sklepy internetowe, to gdzieś
widziałam nasiona tej odmiany.
Ewciu koniecznie zrób powtórkę z takich nasadzeń. Wyjątkowo piękne.
Ta odmiana cynii jest wyjątkowa. Jak przeglądałam sklepy internetowe, to gdzieś
widziałam nasiona tej odmiany.
Ewciu koniecznie zrób powtórkę z takich nasadzeń. Wyjątkowo piękne.
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie powiem nic innego, nasadzenia perfekt, powtórz koniecznie, bo są tego warte!
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Dlaczego ja nigdy nie siałam cynii Twoje są śliczne i piękne aranżacje Z ostróżką i z różą ślicznie
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Tylko mnie nie zabijcie ale ostrożka jest ładniejsza od róży!
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ewa ależ piękne zdjęcia a te cudowne ostróżki i cynie są dla oczu rozkoszą, tym bardziej o tej porze roku, o różach nie będę "piać" z zachwytu bo już sie "napiałam" aż mi struny głosowe zachrypły
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Popieram Zbyszka - też wolę ostróżkizbyszek50 pisze:Tylko mnie nie zabijcie ale ostrożka jest ładniejsza od róży!
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Prawda że prześliczna !!!!!
Dzięki za poparcie.
Dzięki za poparcie.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Jednoroczne bardzo lubię i sieję, ogród byłby bez nich niepełny. Nie wszystkie lubię, ale przecież nie muszę siać
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
....a ja nie lubię cynii a to wszystko przez ich szorstkie, niemile liście......natomiast ostróżki boskie i będę wysiewać
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Bardzo się cieszę, że podobają się Wam moje rabaty Ja właściwie dopiero w tym roku zaczęłam myśleć o jakimś w miarę zaplanowanym zestawianiu kwiatów; przez pierwsze dwa lata sadziłam niewiele nowych, bazowałam na tych, które już były...no i też trochę musiałam dojrzeć do bardziej odważnych pomysłów związanych z uszczuplaniem trawnika pod nowe rabaty. Ubiegły rok był za to pod tym względem rewolucyjny - policzyłam, że zrobiłam rabat około dziesięciu Ale i tak wiele muszę się jeszcze nauczyć...
Basiu, Romciu i Nelu - dziękuję
Zbyszku i Michale- ta ostróżka rzeczywiście jest piękna; w tym roku przypadł mój ostróżkowy debiut, posadziłam kilka, w różnych kolorach zresztą. Bardzo lubię ostróżki...nie będę tu polemizować, czy róże są od nich piękniejsze...ostróżki to ostróżki, a róże to róże ależ głęboka uwaga...
Ewciu - ja do tej pory sadziłam niewiele jednorocznych, ale w tym roku to się zmieni; właśnie siedzę nad zamówieniem nasion
Krysiu, a ja bardzo lubię cynie - lubiła je moja Mama, często stały u nas w domu w wazonie i chyba tak jakoś mam do nich sentyment
Majka - na pewno zrobię powtórkę A Twoja pochwała jest dla mnie szczególna...w końcu od kogoś się uczyłam zestawień róż z innymi kwiatami A propos - dzisiaj chciałam pokazać M-owi zdjęcia Twojego ogrodu (chodziło mi o krąg różany) i tak sobie przeglądałam w jego obecności zdjęcia w Twoim wątku...w pewnym momencie M powiada: "a to zdjęcie to chyba nasz ogród?"
No to jeszcze kilka na dobranoc
Basiu, Romciu i Nelu - dziękuję
Zbyszku i Michale- ta ostróżka rzeczywiście jest piękna; w tym roku przypadł mój ostróżkowy debiut, posadziłam kilka, w różnych kolorach zresztą. Bardzo lubię ostróżki...nie będę tu polemizować, czy róże są od nich piękniejsze...ostróżki to ostróżki, a róże to róże ależ głęboka uwaga...
Ewciu - ja do tej pory sadziłam niewiele jednorocznych, ale w tym roku to się zmieni; właśnie siedzę nad zamówieniem nasion
Krysiu, a ja bardzo lubię cynie - lubiła je moja Mama, często stały u nas w domu w wazonie i chyba tak jakoś mam do nich sentyment
Majka - na pewno zrobię powtórkę A Twoja pochwała jest dla mnie szczególna...w końcu od kogoś się uczyłam zestawień róż z innymi kwiatami A propos - dzisiaj chciałam pokazać M-owi zdjęcia Twojego ogrodu (chodziło mi o krąg różany) i tak sobie przeglądałam w jego obecności zdjęcia w Twoim wątku...w pewnym momencie M powiada: "a to zdjęcie to chyba nasz ogród?"
No to jeszcze kilka na dobranoc
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
To ostatnie zdjęcie bajkowe. Mój ulubiony zestaw kolorystyczny.
Ostróżki lubię za całokształt a cynie tylko za kwiatki bo ich liści, tak jak Krysia, nie lubię dotykać.
Ostróżki lubię za całokształt a cynie tylko za kwiatki bo ich liści, tak jak Krysia, nie lubię dotykać.
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
A ja jestem fanką cynii...w zeszłym roku, dzięki nim i aksamitkom miałam pozory zagospodarowanego ogrodu i kolorowe bukiety w domu aż do października...w tym roku zaszalałam i bedę siać chyba z kilkanaście rodzajów
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Na cynie chodzę do sąsiadki Napatrzę się, napatrzę i już nie musze siać u siebie. Nie bardzo lubię Natomiast ostróżki mogę mieć różne i dużo, szałwie podobnie.