Ogród violetty
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiolu, szkoda, że ten mój nie pachnie, bo miał tyle kwiecia, to pewnie i zapach byłby cudny. Jest nadzieja w drugim wiciokrzewie, którego mam. Ale jest dużo mniejszy od pierwszego i ma mało pączków maleńkich jeszcze, więc na pełne kwitnienie musze jeszcze poczekać i wtedy sprawdzimy, czy pachnie. I ma dużo ciemniejsze liście.
Teraz przyszedł czas na gożdziki Chyba przyszła ich pora kwitnienia, bo wszyscy je pokazują. Są piekne i warte pokazywania.
A wiesz, że dziś widziałam małą jaszczurkę ... wow a ja myslałam, że one tylko w górach żyją haahahaha
I żabki widziałam ale fajnie
A wiesz, że dziś widziałam małą jaszczurkę ... wow a ja myslałam, że one tylko w górach żyją haahahaha
I żabki widziałam ale fajnie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Violetko
Dziękuję ,że mnie odwiedziłaś.Ja oczywiście wpadłam do Ciebie z rewizytą.Masz piękny ogródek,widać że wkładasz w jego pielęgnacje dużo pracy i serca.
Migdałek piękny, Ja też posadziłam w tamtym roku ale nie wysokopienny tylko krzaczasty ,ale w tym roku mi nie zakwitł może ktoś mi podpowie dlaczego.Podobała mi się też rabatka z szyszkami .
Moje gratulacje Synek śliczniutki ja też się spodziewam już niedługo. W związku z tym prawie wszystkie prace spadły na męża i syna.
Pozdrawiam
Bożena
Dziękuję ,że mnie odwiedziłaś.Ja oczywiście wpadłam do Ciebie z rewizytą.Masz piękny ogródek,widać że wkładasz w jego pielęgnacje dużo pracy i serca.
Migdałek piękny, Ja też posadziłam w tamtym roku ale nie wysokopienny tylko krzaczasty ,ale w tym roku mi nie zakwitł może ktoś mi podpowie dlaczego.Podobała mi się też rabatka z szyszkami .
Moje gratulacje Synek śliczniutki ja też się spodziewam już niedługo. W związku z tym prawie wszystkie prace spadły na męża i syna.
Pozdrawiam
Bożena