Mały azyl Ulki
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mały azyl Ulki
i ja przyszłam pogratulować
a ubawiłam się przy tym
śliczny smakołyk Uleńko stworzyłaś pewnie sporo czasu ci się zeszło bo z detalami
a ubawiłam się przy tym
śliczny smakołyk Uleńko stworzyłaś pewnie sporo czasu ci się zeszło bo z detalami
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ulka cieszę sie a anatomia czyżbyś chciała w przyszłości zostać lekarzem .Niestety mamy mnóstwo niewymiennych organów ,a szkoda
Jadziu co tam anatomia, ważniejszy jest celujący z pracowni kosmetycznej, czyli zajęć praktycznych do których trzeba szerszą wiedzę hahaha niż pojedyncza anatomia:)
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Ulcia to dwa nierozłączne tematy . Musisz wiedzieć , gdzie pomasować , a gdzie posmarować. Gdzie mocno ugniatać a gdzie delikatnie. Zdawaj wszystko na dobry
Kiedy oblewasz dyplom
Kiedy oblewasz dyplom
A gdy trafi się okazja, no na dyplom to jeszcze za wcześnie, dopiero w czerwcu egzaminy końcowe
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo ciekawie, bardzo.Tematy bardzo naukowe.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Oblewanie dyplomu w Sulejowie
Do wszystkiego można mieć ''naukowe'' podejście , wtedy można to nazwać ''profesjonalizmem''
Do wszystkiego można mieć ''naukowe'' podejście , wtedy można to nazwać ''profesjonalizmem''
Powiem Ci Tadzik , Jolu, zlot będzie o zgrozo hehe weekend przed egzaminami.
Musze już na pół godz wyjść, a coś mi się zdjęcia nie linkują, wrócę tu niebawem
Ponieważ nie wyjeżdżam ostatnio za często, a jak już to zapominam o aparacie, porobiłam dziś sesję Pani Zimie podczas wypadu na działeczkę dać ptakom słonecznika. Do domu wróciłam ze śniegiem w butach i mokrą .... no wiecie, musiałam przykucnąć do większości zdjęć, a że śnieg głęboki to..................
Magnolia, moja działeczka od tyłu, droga powrotna
Tak było przed naszym wejściem i ślad jak już w to weszliśmy
a na ostatnim jak zwykle moja ukochana Zafcia
Ponieważ nie wyjeżdżam ostatnio za często, a jak już to zapominam o aparacie, porobiłam dziś sesję Pani Zimie podczas wypadu na działeczkę dać ptakom słonecznika. Do domu wróciłam ze śniegiem w butach i mokrą .... no wiecie, musiałam przykucnąć do większości zdjęć, a że śnieg głęboki to..................
Magnolia, moja działeczka od tyłu, droga powrotna
Tak było przed naszym wejściem i ślad jak już w to weszliśmy
a na ostatnim jak zwykle moja ukochana Zafcia
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulcia no co to się porobiło z tymi zdjęciami?
Mam prośbę prześlij na pw zdjęcia z odśnieżania u nas bo wczoraj się ocknęłam że nie zrobiłam Zbyszkowi żadnej fotki i jest trochę zawiedziony.
Mam prośbę prześlij na pw zdjęcia z odśnieżania u nas bo wczoraj się ocknęłam że nie zrobiłam Zbyszkowi żadnej fotki i jest trochę zawiedziony.
Babuchna, tylko tu mogę napisać, doszła do mnie Twoja wiadomość, gdy właśnie edytowałam, a wcześniej musiałam nagle wyjść stąd były błędne
Jak wstawiłam te linki to koleżanka już niemal czekała pod klatką, stąd musiałam zostawić jak wstawiłam, dlatego szybko po powrocie naniosłam zmiany. Wybacz że tu Ci pisze ale tylko tak się da.