W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
- Siedmiokropka
- 100p
- Od: 11 maja 2007, o 13:16
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Erazmie, cudeńko, mój też kiedyś był taką słodką kulką, a teraz waży prawie 40 kg
Dużo zdrówka dla maluszka
Dużo zdrówka dla maluszka
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Erazm, z całym szacunkiem, ale już wiem, że nie masz psa z papierami, z hodowli. Hodowcy tak wcześnie szczeniaków nie wydają - a jeśli, to łamią przepisy. Szczeniak w czasie od 6 do 9 tygodnia uczy się od matki i rodzeństwa wszystkich psich zachowań = jakim powinien być psem - całęgo psiego kodeksu zachowań i psiego języka.
Pseudohodowcy z powodu oszczędności wyrządzają psiakom dużą krzywdę, a przed przyszłymi właścicielami stawiają nie lada zadanie ... muszą nauczyć psa życia wsród psów i ludzi.
Pseudohodowcy z powodu oszczędności wyrządzają psiakom dużą krzywdę, a przed przyszłymi właścicielami stawiają nie lada zadanie ... muszą nauczyć psa życia wsród psów i ludzi.
Pozdrawiam, Baśka
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bobi, nie każdy hodowca jest taki uczciwy...nasz zadzwonił nagle na tydzień przed planowanym odbiorem psa (Kenzo miał wtedy niecałe 7 tygodni) że już już trzeba odebrać dodam ze kupowaliśmy w jednej z (podobno ) najlepszych hodowli goldenów (to było 6 lat temu i teraz już bym się nie zdecydowała na zakup psa u nich, z różnych powodów, ale o tym może nie będę się publicznie wypowiadać )
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki