Ranczo Nokły cz. 5.
Re: Ranczo Nokły cz. 5.
Nowa posiadłość - nie lada wyzwanie, ale patrząc na zdjęcia Rancza Nokły wiadomo, że zrobicie z "ruin zamku" coś pięknego.
Pozdrawia anonimowa miłośniczka Waszego świerku Inversa
Pozdrawia anonimowa miłośniczka Waszego świerku Inversa
- nirali
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam
Tadziu uwielbiam takie zdjęcia pokazujące całe rabaty. Nokły jak zawsze piękne i dopieszczone-widać że gospodarz ma rękę do roślin ale i wkłada w ogród swe serce!
Z zaciekawienie podglądam prace na nowej działeczce. To ogromne wyzwanie dla Was ale o rezultat się nie martwię bo wiadomo że stworzycie kolejny cudny zakątek.
Serdecznie pozdrawiam.
Tadziu uwielbiam takie zdjęcia pokazujące całe rabaty. Nokły jak zawsze piękne i dopieszczone-widać że gospodarz ma rękę do roślin ale i wkłada w ogród swe serce!
Z zaciekawienie podglądam prace na nowej działeczce. To ogromne wyzwanie dla Was ale o rezultat się nie martwię bo wiadomo że stworzycie kolejny cudny zakątek.
Serdecznie pozdrawiam.
- Lorrie
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Kontakt:
Weszłam tu po raz kolejny, lubię Wasz ogród. Jak u Was pięknie! Po raz kolejny to stwierdzam. Jak ja uwielbiam takie przestrzenie! W tle malownicze wierzby płaczące - widok bajkowy. Stworzyliście sobie raj, bo trzeba cieszyć się życiem
Witam Teresko i Tadeuszu.Jestem Janka .Od paru dni jestem na tym forum.Jesteś prawdziwym czarodziejem .Ogród jest cudowny.
Majstersztyk po prostu.Będę czerpała z Twojego ogrodu nowe pomysły.Mam nadzieję ,że nie będziesz miał nic przeciwko.
Majstersztyk po prostu.Będę czerpała z Twojego ogrodu nowe pomysły.Mam nadzieję ,że nie będziesz miał nic przeciwko.
- romix
- Od: 22 paź 2010, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teresa i Tadeusz, bombowe to Wasze ranczo .
Nie obejrzałem jeszcze wszystkiego, ale musiałem to napisać już teraz.
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Teresko i dziekuje za odwiedzinki u mnie to tak skromniutko na razie (działka ROD) ale cieszę sie z tego co mam juz mnie raczki świerzbią aby, cos w ziemi pogrzebac ,coś posiać, cos posadzić. U Ciebie to dopiero jest raj z braku czasu nie obeszłam całych Twoich włości ale na pewno jeszcze dzis tam zajrzę
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Romek , Ty fotek nie oglądaj , bo niewiele zobaczysz Pakuj D.... do fury i na spotkanie w lecie przyjeżdżaj. W realu to dopiero widać i czućromix pisze:Teresa i Tadeusz, bombowe to Wasze ranczo .
- sosna1
- 500p
- Od: 23 mar 2010, o 22:03
Dawno nie byłam w Nokłach i dziwię się jak to się mogło stać. Przepiękne miejsce. Cudownie się ogród rozwija i miło jest wiedzieć, że to jest w ogóle możliwe. Pozdrawiam serdecznie!
-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Teresko ,Tadziu cieszę się że Was poznałam osobiście .Teraz oczywiście gratuluję nabytku i życzę dużo zdrowia żeby starczało sił na zamiary .Nudzić to Wy się jeszcze długo nie będziecie
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- romix
- Od: 22 paź 2010, o 21:45
Masz na myśli Sulejów? Jadę .tade k pisze: Romek , Ty fotek nie oglądaj , bo niewiele zobaczysz Pakuj D.... do fury i na spotkanie w lecie przyjeżdżaj. W realu to dopiero widać i czuć
Emka pyta co to za kwiaty w Waszym ogrodzie te biało-różowo-fioletowe?
Kwiatki - 14 zdjęcie od góry, przy jałowcu łuskowym
I jeszcze. Te małe kołeczki dookoła klombów to jaką rolę spełniają. Orientacyjną, ochronną, dekoracyjną czy ......?
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Macie bardzo piękną działeczkę,,,rabaty tak misternie,ułożone,uporządkowane Wszystkie roślinki piękne,zadbane
Dziękuję,za dzisiejsze spotkanie,,,za to ,że was poznałam I za mieczyki abisyńskie Na pewno będą pięknie kwitły
Dziękuję,za dzisiejsze spotkanie,,,za to ,że was poznałam I za mieczyki abisyńskie Na pewno będą pięknie kwitły
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kwiaty, o które pytasz - romix - to zimowity, cebulowe kwitnące we wrześniu, a o tej porze wypuszczające tylko duże liście. Kołki dookoła klombów mają zniechęcać psa do biegania na skróty, przez rabaty - wyręczyłam gospodarzy, bo nie lubię jak pytanie tak czeka i czeka .
Tadziu, Teresko - i u nas wiosna zawitała, u nas - na południu województwa, czyli w okolicach Biłgoraja .
A jak się i w realu zacznę tak szarogęsić ??????
Tadziu, Teresko - i u nas wiosna zawitała, u nas - na południu województwa, czyli w okolicach Biłgoraja .
A jak się i w realu zacznę tak szarogęsić ??????
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety