Moje początki - giga45
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chce jeszcze kilka fotek zamieścic
wczoraj zbierane kamienie i obsadzone wokół basenu przed trawą
i jeszcze wczoraj od sąsiadki dostałam hosty a na koniec moj skalnik, to tyle na dzis. Buziaki dla Wszystkich moich Gości ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12
sorka nie chca wejśc fotki jutro sie postaram pa kochani
wczoraj zbierane kamienie i obsadzone wokół basenu przed trawą
i jeszcze wczoraj od sąsiadki dostałam hosty a na koniec moj skalnik, to tyle na dzis. Buziaki dla Wszystkich moich Gości ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12
sorka nie chca wejśc fotki jutro sie postaram pa kochani
Giga basen rewelacja, może Twój mąż zdradzi jakieś szczegóły techniczne, to będę powoli drążyć temat w domu.... Pisałaś, że masz już pompę, tzn. że w najbliższym czasie zobaczymy zdjęcia pluskającej się Gigi!
P.S. Jak nie chcesz wykończyć psychicznie wirtualnej koleżanki to nie dawaj małych zdjęć, bo zanim na moim komputerze się powiększą to mija kwadrans!
P.S. Jak nie chcesz wykończyć psychicznie wirtualnej koleżanki to nie dawaj małych zdjęć, bo zanim na moim komputerze się powiększą to mija kwadrans!
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem pod wielkim wrażeniem, ten basen to mistrzostwo świata wagi ciężkiej
Super pomysł, fantastyczne wykonanie, coś naprawdę wielkiego!!!
A czy taki basen ma na dnie korek, taki jak w wannie? Jak się z niego spuszcza wodę?
Super pomysł, fantastyczne wykonanie, coś naprawdę wielkiego!!!
A czy taki basen ma na dnie korek, taki jak w wannie? Jak się z niego spuszcza wodę?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witajcie kochane koleżanki. Naprawdę nie spodziewałam się Waszej takiej reakcji- mój M się postarał to fakt i sama mu gratuluję. Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Lamiokamyki tak jakoś same się układały równo teraz na fotkach widzę jak faktycznie równo to wyszło, przyjedź do mnie to pojedziemy do kamieniołomu i dla Ciebie kamieni sie masa znajdzie
Moniu cały czas mam problem z wklejaniem fotek, po prostu miniaturki szybko sie wpalają, ale oczywiście że postaram się dawać duże zdjęcia (ukłon w stronę moderatorów) :P Co do technicznej strony to na wczesniejszych stronach juz pisałam mniej więcej jak to było, jak nie znajdziesz, to oczywiście powtórzę. Pompa jest woda jest -tylko strasznie zamulona ta studnia. Wczoraj chyba z 40 wiader czarnej wody wylałam, muszę odmulic bo szkoda farby na basenie
Ciocinello sama sie dziwię, że mój M amator nigdy nic nie budował i nagle taki efekt. Podziwiam go za to. Skrzydełka były pyszne.I Dzięki za mobilizacje co do sprzętu i fotek.
Nalewko dziękuje za miłe słowa. Basen nie ma korka, woda będzie służyła również do podlewania- a to wszystko za pomoca pompy elektrycznej -będziemy odlewać i dolewać, aby była cyrkulacja a na dnie jest najnizszy punkt, w którym umieści pompe w celu całkowitego wypompowania np. przed zimą.
dziewczyny wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny i przyjemne komentarze.
Postaram sie dzisiaj jeszcze pocykac i powklejać foty, cały czas jednak mam z tym problem. Pozdrawiam wszystkich i życzę milego dnia
Lamiokamyki tak jakoś same się układały równo teraz na fotkach widzę jak faktycznie równo to wyszło, przyjedź do mnie to pojedziemy do kamieniołomu i dla Ciebie kamieni sie masa znajdzie
Moniu cały czas mam problem z wklejaniem fotek, po prostu miniaturki szybko sie wpalają, ale oczywiście że postaram się dawać duże zdjęcia (ukłon w stronę moderatorów) :P Co do technicznej strony to na wczesniejszych stronach juz pisałam mniej więcej jak to było, jak nie znajdziesz, to oczywiście powtórzę. Pompa jest woda jest -tylko strasznie zamulona ta studnia. Wczoraj chyba z 40 wiader czarnej wody wylałam, muszę odmulic bo szkoda farby na basenie
Ciocinello sama sie dziwię, że mój M amator nigdy nic nie budował i nagle taki efekt. Podziwiam go za to. Skrzydełka były pyszne.I Dzięki za mobilizacje co do sprzętu i fotek.
Nalewko dziękuje za miłe słowa. Basen nie ma korka, woda będzie służyła również do podlewania- a to wszystko za pomoca pompy elektrycznej -będziemy odlewać i dolewać, aby była cyrkulacja a na dnie jest najnizszy punkt, w którym umieści pompe w celu całkowitego wypompowania np. przed zimą.
dziewczyny wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny i przyjemne komentarze.
Postaram sie dzisiaj jeszcze pocykac i powklejać foty, cały czas jednak mam z tym problem. Pozdrawiam wszystkich i życzę milego dnia
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
może inna strona do wklejania zdjęć Ci bardziej podpasuje? Spróbuj na Imageshack. Jeśli potrzebujesz pomocy, to wołaj!
edit:
znlazłam taką: http://pl.tinypic.com/
edit:
znlazłam taką: http://pl.tinypic.com/
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Kamienołomy Giguś to ja też mam nie opodal siebie Wszak my z tych samych okolic.Ale mój M jakoś mało ma chęci ostatnio by mi coś pomagać na działce.I w sumie mówiąc sczerze to nie pomyślałam że z tamtąd można wziąść takie kamienie.Ile cię to kosztowało? Kupowałaś bezpośrednio u kamieniarza czy może zbieraliście gdzieś w przyległych do kamienołomów terenach?