Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Matuniu ile ty masz tych kwiatków, za każdym razem coś innego 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewus,witaj.Moze w piatek jak będę się lepiej czuła to pójde na pocztę wysłać ci nasionka.Zanim trzeba będzie siać na pewno dostaniesz.
Ewa witaj.Jak sie odnajdujesz w wątku nie rózanym?
Magda,mam chopla na punkcie jednorocznych,co ja na to poradzę.
Właśnie dowiedziałam się,ze zmarła znajoma,z która razem kiedys pracowałam,obskoczyło sie sporo imprez razem.Dzisiasj o 14ej był pogrzeb.Smutno mi się zrobiło jakoś, w wieku 49 lat nie pora jeszcze odchodzić.

Ewa witaj.Jak sie odnajdujesz w wątku nie rózanym?
Magda,mam chopla na punkcie jednorocznych,co ja na to poradzę.
Właśnie dowiedziałam się,ze zmarła znajoma,z która razem kiedys pracowałam,obskoczyło sie sporo imprez razem.Dzisiasj o 14ej był pogrzeb.Smutno mi się zrobiło jakoś, w wieku 49 lat nie pora jeszcze odchodzić.

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Smutne ......ale co zrobić samo życie
Śliczne fotki, cudne hortensje, wierzba palmowa piękna
Koszyczek za dyszkę też warto było kupić
Na pewno go zagospodarujesz 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Przykro to słyszeć Małgosiu..przytulam 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Gosiu ...wszyscy kiedyś TAM pójdziemy ...szkoda tylko ,że taka młoda osoba odchodzi , przed którą jeszcze było kawał życia ...niezbadane są wyroki Boskie
...Cieplutko się łączę z Tobą ...wiem ,że to boli
.
U nas dzisiaj też w sąsiedniej wiosce był pogrzeb młodej dziewczyny ...miała tylko 35 lat ...pijany kierowca zderzył się z jej samochodem ...jak jechała do pracy ...osierociła dwójkę dzieci 14 i 5 lat ...
Pozdrawiam Iga .

U nas dzisiaj też w sąsiedniej wiosce był pogrzeb młodej dziewczyny ...miała tylko 35 lat ...pijany kierowca zderzył się z jej samochodem ...jak jechała do pracy ...osierociła dwójkę dzieci 14 i 5 lat ...
Pozdrawiam Iga .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Bardzo ładne te płytki, przymierzam się do niemal identycznych
Mają tą zaletę że można je samemu położyć. Jest spory wybór odcieni.

Mają tą zaletę że można je samemu położyć. Jest spory wybór odcieni.
- malgocha1960
Jolu,widziałam,ze zamknełam swój wątek.
Te płytki chcę połozyc w wiatrołapie,bo każdy jak zakłada buty łapie za scianę,a nie będę co roku malowac i latac ze szmata i czyścic sciany.Niewiele jest tam sciany,więc jakoś wydołam,a ceny sa różne różniste.
Musze wymyslic jeszcze cos w hollu na sciany,zeby nie malować,ale co?Może macie jakieś fajne stronki ze scianami?
Te płytki chcę połozyc w wiatrołapie,bo każdy jak zakłada buty łapie za scianę,a nie będę co roku malowac i latac ze szmata i czyścic sciany.Niewiele jest tam sciany,więc jakoś wydołam,a ceny sa różne różniste.
Musze wymyslic jeszcze cos w hollu na sciany,zeby nie malować,ale co?Może macie jakieś fajne stronki ze scianami?
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Wątek zamknęłam bo zegar tykał. Na nowy jakoś brak sił. Za to mam więcej czasu na odwiedziny
Podobnie mam w przedpokoju. Ściana ciągle ciemna od łapek. Ja będę robić szafę i po prostu położę dalej panel lakierowany taki jak szafa bo też nie miałam pomysłu.
A takie płytki jak u Ciebie to chciałam we wnękach tarasowych. Ale chyba na razie nie dam rady. Wczoraj się spłukałam na meble do sypialni no i przed chwilą zamówiłam chabazie w Szczytnicy

Podobnie mam w przedpokoju. Ściana ciągle ciemna od łapek. Ja będę robić szafę i po prostu położę dalej panel lakierowany taki jak szafa bo też nie miałam pomysłu.
A takie płytki jak u Ciebie to chciałam we wnękach tarasowych. Ale chyba na razie nie dam rady. Wczoraj się spłukałam na meble do sypialni no i przed chwilą zamówiłam chabazie w Szczytnicy

Witaj Gosiu
Jak miło w takie ponure dni jak dziś pospacerować po pięknym kolorowym ogrodzie.Od razu robi się cieplej.Widzę, że masz piękne fuksje
.Jak one przetrzymują Ci zimę? Moje niestety chyba nie przeżyły 

- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Może kiedyś wybiorę się w Twoje strony. 

- malgocha1960
Jolu,oglądałam w nedcie rózne pomysły na sciany w holach,ale nic nie rzuciło mi się w oczy.Muszę zreszta poczekać,teraz zbieram na schody,a potem bedę myslała o scianach.Jak ktos ma ciekawe pomysły to słucham.
Aniu, 2 lata temu nie przetrwały mi, w ubiegłym roku wszystkie pięknie przezimowały,ale w majowe mrozy straciłam,bo zapomniałam nie wszystkie schować.Dzisiaj patrzyłam w garażu,też niestety nie wszystkie przejawiaja chęć do życia i straty będa na pewno.
Ewa,jak bedziesz w naszych okolicach,serdecznie cie zapraszam.Wiesz,że mam straszny sentyment do Legnicy.
Aniu, 2 lata temu nie przetrwały mi, w ubiegłym roku wszystkie pięknie przezimowały,ale w majowe mrozy straciłam,bo zapomniałam nie wszystkie schować.Dzisiaj patrzyłam w garażu,też niestety nie wszystkie przejawiaja chęć do życia i straty będa na pewno.
Ewa,jak bedziesz w naszych okolicach,serdecznie cie zapraszam.Wiesz,że mam straszny sentyment do Legnicy.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja mam w holu przezroczyste luksfery, tylko że one są zamiast ściany, a nie na ścianie. Fajna rzecz, bo przepuszczają światło, a jednocześnie nic przez nie nie widać
Taką ściankę mam też na tarasie. Jak chcesz Gosiu to zerknij do mnie, bo właśnie pokazywałam bakopę w donicy, a w tle jest właśnie luksfer 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosia daj zdjecie tego holu to ruszymy mózgownicami...tak to nbie wiem co gdzie
Co wiecej głów to nie jedna ...dawaj ,zajmiemy troche mysli podczas tego czekania na wiosne 

- malgocha1960
Wandziu,myslałam o luksferach,ale jak bedę może w przyszłym roku robiła schody,chciałam częściowo oddzielić wejście do salonu a holl.W tej chwili mam szerokie wejście,prawie jedną otwartą przestrzeń.

Uploaded with ImageShack.us
Dorotko,wstawiam,ale zdjęcie i tak nie odzwierciedli całości.

Zrobiłam sobie do kosza na razie rozsady z pelargonii.Ciekawe czy się przyjma,bo nie mam ręki do nich,na 10 prób moze jedna wyjdzie.

Schody miały byc tymczasowe,ale juz piąty rok służą.W przyszłym roku jak uda mi się trochę kasiuty odłożyć to muszę zrobic juz docelowe,bo robią się niebezpieczne.

Dorotko,wstawiam,ale zdjęcie i tak nie odzwierciedli całości.

Zrobiłam sobie do kosza na razie rozsady z pelargonii.Ciekawe czy się przyjma,bo nie mam ręki do nich,na 10 prób moze jedna wyjdzie.

Schody miały byc tymczasowe,ale juz piąty rok służą.W przyszłym roku jak uda mi się trochę kasiuty odłożyć to muszę zrobic juz docelowe,bo robią się niebezpieczne.