Nic dziwnego, że takiej kobitki trzeba trochę popilnować. Strażnik się nad wodą przyda.

Róże jak zawsze wyglądają królewsko. Ta o dwukolorowych płatkach jest niesamowita. Mnie jednak zauroczyła biała z różową obwódką. Cudo...

tulipanka pisze:Witaj Gabi![]()
Może nie wpisuję się u ciebie ostatnio zbyt często, ale wszystko na bieżąco oglądam.
Róże masz wprost niesamowite. Prześliczne okazy![]()
Świetnie również ujęłaś swoje roślinki wodne. Masz ich trochę. Ja sobie wczoraj dokupiłam grążelaMasz go może? bo na zdjęciach nie widać
![]()
Cóż mogę jeszcze napisać ..... Jak zwykle super zdjęcia .... no i TySuper laska z Ciebie
rogalm1 pisze:Gabrysiu, ale masz relaks koło takiego fajnego faceta! Zawsze rano zaglądam do Twojego ogrodu zobaczyć co nowego rozkwita i marzę, jak to kiedyś będzie u mnie...
Wiolu, dziękuję. U mnie też jest jeszcze mało roślin nad oczkiem, i kombinuję co by tam jeszcze posadzić.violetta pisze:Niesamowite róże i reszta kwiatków. Widoki znad oczka przepiękne.Muszę i ja coś koniecznie podosadzać, bo stwierdziłam, że u mnie jest dość pusto.
AAA.... i witam właścicielkę tego przepięknego królestwa.![]()
Grażynko, i Tobie dziękuję.gagawi pisze:Gabi - jak miło Cię widzieć i poznać![]()
Twoje królestwo jak zawsze - piękne
kogra pisze:Gabi - jak miło Cię zobaczyći powitać.
Nic dziwnego, że takiej kobitki trzeba trochę popilnować. Strażnik się nad wodą przyda.![]()
![]()
Róże jak zawsze wyglądają królewsko. Ta o dwukolorowych płatkach jest niesamowita. Mnie jednak zauroczyła biała z różową obwódką. Cudo...:P
Dzięki Ewo ! Ale ten "elf" to trochę duży.Daisy pisze:Witaj Gabrysiu, jak zwykle piękne fotogafie pieknych roślin i do tego... sympatyczny elf przy oczku
Eee.... normalna stara baba.korzo_m pisze:Gabrysiu, ale z Ciebie fajna LASKA![]()
![]()
, miło ,że się ujawniłaś.
Dorotko, moje pustynniki też nie są specjalne w tym roku, zeszłego roku były dużo większe.dewuka pisze:Miło Cię Gabrysiu zobaczyć.![]()
Moje pustynniki mają ...20 cm wysokości, efekt suszy.![]()
Znowu świetne zdjęcia i piękne rośliny.
Czy rozmnażałaś może wiciokrzew?
Irena37 pisze:Gabi wybrałam się z wizytą na Twoją działkę, to co zobaczyłam przechodzi moją wyobraźnię, masz tak piękną działkę i taką różnorodność roślin bardzo ciekawych i rzadkich, wielu z nich nie znam, a pani tych włości jest bardzo urocza. Jeżeli chodzi o Twoje pytanie to masz rację, to jest wiązówka, jest duża i dosyć wysoka, niedługo zakwitnie. Serdecznie pozdrawiam Irena.
dewuka pisze:Dzięki za radę - jutro lecę robić sadzonki z wiciokrzewu.
Anulko, dzięki.aanula pisze:GabrysiuJak miło, że mogę Cię zobaczyć
![]()
Twój przepiękny ogród znam już z każdej strony a teraz znam już Ciebie![]()
Fajna babeczka z Ciebie
![]()
agrazka pisze:Gabrysiu- ogród masz przecudny, aż miło w nim spacerować. Fajna ta fotka, której miało nie być, Ty i stróż oczka.