JADZIU - jeśli kiedyś dojdzie do tego że mnie uda się Was odwiedzić to koniecznie muszę zabrać ze sobą jedną ,najdroższą dla mnie osóbkę ona świata nie widzi za kotkami tak ja ja za psami , w tym że ogólnie kochamy wszystkie zwierzęta uzupełniamy się ale ja mam większego odwiecznego fioła na psy a ona na kotki
AGUŚ - ja sama nie zawsze zdążę zawsze wszędzie zajrzeć a tym bardziej nie zawsze mam czas i wenę pisać , jednak zaglądam do Ciebie i zaprzyjaźnionych ogrodów regularnie
AVE- Ewo ja wysiewy to tylko troszkę kwiatów też z braku miejsca a z warzywami jestem jeszcze bardziej zielona
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
to co do gruntu tam wysiewam a co trzeba wcześniej kupuje sadzonki , może jeszcze się nauczę
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Bardzo wyczekuję na Twój nowy wątek . Wszystko co robisz, piszesz jest mi bardzo bliskie. Poza tym u Ciebie znalazłam doskonałe instrukcje wszystkiego co stworzyliście , nawet jeżeli wszystkiego nie będzie mi dane wykorzystać to mam tą świadomość że gdyby była odrobina chęci + odrobina współpracy to mam wszystko tak czytelnie i oparte na doświadczeniu że nie może się nie udać , pozdrawiam Cię Ciepło i czekam na Ciebie
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)