Wstążeczka
Re: Wstążeczka
Moje samopoczucie jest bardzo związane z pogodą, a że słońca ostatnio jak na lekarstwo, to i sinusoida dołuje... Dziś na szczęście było bardziej wiosennie, a i pierwsze akcenty można dostrzec... damy radę przetrwać! Wiosenka tuż tuż
Pozdrawiam, Moniko
Pozdrawiam, Moniko
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A gdzie mi ten wąteczek zapodział... no, odnalazłam
Widze, że przygotowania do wiosny sie ostro zaczynają... jakies wysiewy, czy cuś .... ja jeszcze czekam... w tym roku będą na parapetach tylko pomidorki i może śmierdziuszki-studenty... no miejsca nie mam
Widze, że przygotowania do wiosny sie ostro zaczynają... jakies wysiewy, czy cuś .... ja jeszcze czekam... w tym roku będą na parapetach tylko pomidorki i może śmierdziuszki-studenty... no miejsca nie mam
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JADZIU - jeśli kiedyś dojdzie do tego że mnie uda się Was odwiedzić to koniecznie muszę zabrać ze sobą jedną ,najdroższą dla mnie osóbkę ona świata nie widzi za kotkami tak ja ja za psami , w tym że ogólnie kochamy wszystkie zwierzęta uzupełniamy się ale ja mam większego odwiecznego fioła na psy a ona na kotki
AGUŚ - ja sama nie zawsze zdążę zawsze wszędzie zajrzeć a tym bardziej nie zawsze mam czas i wenę pisać , jednak zaglądam do Ciebie i zaprzyjaźnionych ogrodów regularnie
AVE- Ewo ja wysiewy to tylko troszkę kwiatów też z braku miejsca a z warzywami jestem jeszcze bardziej zielona to co do gruntu tam wysiewam a co trzeba wcześniej kupuje sadzonki , może jeszcze się nauczę Bardzo wyczekuję na Twój nowy wątek . Wszystko co robisz, piszesz jest mi bardzo bliskie. Poza tym u Ciebie znalazłam doskonałe instrukcje wszystkiego co stworzyliście , nawet jeżeli wszystkiego nie będzie mi dane wykorzystać to mam tą świadomość że gdyby była odrobina chęci + odrobina współpracy to mam wszystko tak czytelnie i oparte na doświadczeniu że nie może się nie udać , pozdrawiam Cię Ciepło i czekam na Ciebie
AGUŚ - ja sama nie zawsze zdążę zawsze wszędzie zajrzeć a tym bardziej nie zawsze mam czas i wenę pisać , jednak zaglądam do Ciebie i zaprzyjaźnionych ogrodów regularnie
AVE- Ewo ja wysiewy to tylko troszkę kwiatów też z braku miejsca a z warzywami jestem jeszcze bardziej zielona to co do gruntu tam wysiewam a co trzeba wcześniej kupuje sadzonki , może jeszcze się nauczę Bardzo wyczekuję na Twój nowy wątek . Wszystko co robisz, piszesz jest mi bardzo bliskie. Poza tym u Ciebie znalazłam doskonałe instrukcje wszystkiego co stworzyliście , nawet jeżeli wszystkiego nie będzie mi dane wykorzystać to mam tą świadomość że gdyby była odrobina chęci + odrobina współpracy to mam wszystko tak czytelnie i oparte na doświadczeniu że nie może się nie udać , pozdrawiam Cię Ciepło i czekam na Ciebie
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monisiu, gdzie sie podzialas?
-
- 1000p
- lulka
Śliczny amarylis. Tez mam białego, a do kompletu czerwonego. Barwy narodowe jak nic
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Trochę wiosny na parapecie Człowiek inaczej funkcjonuje, kiedy mu coś ładnego zakwitnie.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Wiosna na parapetach zawsze podnosi na duchu.
Jakby nie patrzeć to i po parapetowcach widać, że wiosna im się marzy.
Jakby nie patrzeć to i po parapetowcach widać, że wiosna im się marzy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Wszystkie roślinki zaglądają w stronę słonka ,więc dlaczego się dziwić ,że nam też już tęskno do słonka i ciepłej ziemi ,żeby w niej pogrzebać
- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
A tu jak na złość pani zima powraca sypiąc białym puchem wszędzie.
-
- 1000p
LULKA - ja mam tylko połowę flagi i jeszcze o nim zapomniałam , jednak on lubi odpocząć i podlany szybciutko zakwitł
EWA- prawda?:) wczoraj skusiłam się na ciemiernika białego w biedronce , jednego jeszcze gdzieś wcisnę a taniutkie były sadzonki
KOGRA - Grażynko nam tak się zamarzyła iż zapanowało szaleństwo zakupowe na forum już jakiś czas temu ja ze swoim trochę przystopowałam , zamówiłam już sporo roślin . Zawsze znajdzie się coś co byśmy jeszcze chcieli ale portfel może tego nie wytrzymać i jak zacznie się sezon w ogrodniczych cokolwiek osobiście też człowiek będzie chciał wybrać i kupić
JADZIU - bardzo tęskno:) na szczęście na forum widziałam już takie zwiastuny wiosny że czuje jak ona blisko . U mnie śnieg całkiem się nie stopił na rabatach zanim posypał nowy , więc u siebie ich nie widziałam jeszcze
MARYSIU - Niech powraca byle łagodna ,teraz kiedy jest jeszcze jej pora to może nam odpuści jak roślinki rusza na dobre
EWA- prawda?:) wczoraj skusiłam się na ciemiernika białego w biedronce , jednego jeszcze gdzieś wcisnę a taniutkie były sadzonki
KOGRA - Grażynko nam tak się zamarzyła iż zapanowało szaleństwo zakupowe na forum już jakiś czas temu ja ze swoim trochę przystopowałam , zamówiłam już sporo roślin . Zawsze znajdzie się coś co byśmy jeszcze chcieli ale portfel może tego nie wytrzymać i jak zacznie się sezon w ogrodniczych cokolwiek osobiście też człowiek będzie chciał wybrać i kupić
JADZIU - bardzo tęskno:) na szczęście na forum widziałam już takie zwiastuny wiosny że czuje jak ona blisko . U mnie śnieg całkiem się nie stopił na rabatach zanim posypał nowy , więc u siebie ich nie widziałam jeszcze
MARYSIU - Niech powraca byle łagodna ,teraz kiedy jest jeszcze jej pora to może nam odpuści jak roślinki rusza na dobre
- lulka
Niedługo będę budzić moje cebulki ze snu. Co prawda w ubiegłym roku najpierw zaczęłam podlewać białaska, a zakwitł czerwony Biały dopiero za jakiś czas się obudził, chociaż myślałam, że nic z niego nie będzie, bo bardzo wolno mu to szło. Za to potem kwitł 2 razy
Czy u Ciebie też tak biało?
Czy u Ciebie też tak biało?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Na majowe co nie co musimy i tak sie psychicznie przygotować .Dobrze ,ze do maja daleko Miłego i słonecznego weekendowania Monisiu
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Witaj
Piękne kształtem i o białym nieskazitelnym kolorze hippeastrum-gratuluję
Moje aktualnie po przekwitnięciu wypuściło cztery długie liście-ponoć to charakterystyczne dla tego gatunku i pojawił się piąty młody liść
z młodej cebulki rośliny matecznej,może zdążę jeszcze zrobić fotki?
Pozdrawiam.
Piękne kształtem i o białym nieskazitelnym kolorze hippeastrum-gratuluję
Moje aktualnie po przekwitnięciu wypuściło cztery długie liście-ponoć to charakterystyczne dla tego gatunku i pojawił się piąty młody liść
z młodej cebulki rośliny matecznej,może zdążę jeszcze zrobić fotki?
Pozdrawiam.
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Piękny Amarylis , mój dopiero w pączku.