Mój mały ogród - haidi
Witaj Kasiu na forum Bardzo ładne miejsce sobie urządziłaś.....bardzo mi się podoba połączenie rabaty iglakowej z oczkiem wodnym A oczko zabezpieczone przed małym "rybakiem"
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- haidi
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 22 lis 2007, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zabezpieczenie jest konieczne - mam dwójkę takich "małych rybaków", którzy chętnie wskoczyliby do rybek pływających w oczku i do dwóch żab wylegujących się na kamieniach... Ogród jest mały, ale uwielbiany przeze mnie najbardziej na świecie. Dodam dziś jeszcze tylko jedno zdjęcie - więcej pojawi sie w najbliższych dniach. Pozdrawiam.
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kasiu
Moja "wodna choroba" znowu mnie dopadła jak zobaczyłam Twoje oczko - świetna kompozycja z iglakami i bardzo pomysłowe zabezpieczenie - i woda w ogrodzie i dzieciaczki bezpieczne Sami wymyśliliście, czy jakaś firma pomagała ?
Taras przy domu to bardzo dobry pomysł, jest gdzie odpocząc w cieniu albo schornić się przed deszczykiem, który nas polewać nie musi, ale roślinki - koniecznie
Ciekawa jestem dalszej opowieści o Twoim ogrodzie...
Moja "wodna choroba" znowu mnie dopadła jak zobaczyłam Twoje oczko - świetna kompozycja z iglakami i bardzo pomysłowe zabezpieczenie - i woda w ogrodzie i dzieciaczki bezpieczne Sami wymyśliliście, czy jakaś firma pomagała ?
Taras przy domu to bardzo dobry pomysł, jest gdzie odpocząc w cieniu albo schornić się przed deszczykiem, który nas polewać nie musi, ale roślinki - koniecznie
Ciekawa jestem dalszej opowieści o Twoim ogrodzie...
No bardzo ładne oczko i te iglaki. Czekam na kolejne fotki.
Pozdrawiam NoeN
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- haidi
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 22 lis 2007, o 12:55
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Lejecie miód na moje serce.
Ogród zakładaliśmy z mężem ok. 5 lat temu i wtedy wyglądał tak...
Różnica jest zasadnicza.
Przez ten cały czas dopieszczam go jak mogę. Przesadzam, wysadzam, podcinam i dosadzam... Kocham to robić i żałuję bardzo, że mam tylko takie małe pole do popisu.
Jeśli chodzi o oczko to patent na siatkę ma teść - to on wymyślił jak pogodzić wodę w ogrodzie z małymi pędrakami... Choć tak naprawdę to nie można zostawić ich samych dłużej niż na minutę - kolorowe rybki i dwie żaby są zbyt fascynujące
Nie będę zanudzała was zbyt dużą ilością zdjęć bo jest na nich cały czas to samo. Ale kilka jeszcze dodam
Ogród zakładaliśmy z mężem ok. 5 lat temu i wtedy wyglądał tak...
Różnica jest zasadnicza.
Przez ten cały czas dopieszczam go jak mogę. Przesadzam, wysadzam, podcinam i dosadzam... Kocham to robić i żałuję bardzo, że mam tylko takie małe pole do popisu.
Jeśli chodzi o oczko to patent na siatkę ma teść - to on wymyślił jak pogodzić wodę w ogrodzie z małymi pędrakami... Choć tak naprawdę to nie można zostawić ich samych dłużej niż na minutę - kolorowe rybki i dwie żaby są zbyt fascynujące
Nie będę zanudzała was zbyt dużą ilością zdjęć bo jest na nich cały czas to samo. Ale kilka jeszcze dodam