Skromny ogród Joli część 7
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Skromny ogród Joli część 7
Niech te święta będą radosne pełne ciepła miłości a nadchodzący Nowy Rok przyniesie zdrowie i szczęście.
Serdeczne życzenia dla Wszystkich forumowiczów, moderatorów i administratora i całej społeczności forumowej
Serdeczne życzenia dla Wszystkich forumowiczów, moderatorów i administratora i całej społeczności forumowej
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Jolu Wesołych Świąt i dużo, dużo zdrówka
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś - pospacerowałam po Twoim wielkim cudownym ogrodzie ,nie szczędzisz czasu na to, by być szczęśliwą
- jollla500
Witajcie Kochani
Zdjęć bardzo mało robiła w ubiegłym roku, myślę że trzeba będzie poczekać do wiosenki
Myślę że teraz czas odwiedzić Wasze ogrody, nadrobić zaległości......
I na koniec co mogę napisać, no troszkę jest mi wstyd że tak zaniedbałam swój i wasze wątki
Zdjęć bardzo mało robiła w ubiegłym roku, myślę że trzeba będzie poczekać do wiosenki
Myślę że teraz czas odwiedzić Wasze ogrody, nadrobić zaległości......
I na koniec co mogę napisać, no troszkę jest mi wstyd że tak zaniedbałam swój i wasze wątki
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O jak u Ciebie letnio,zielono,,,,ładnie,,, Ładniutki,żółciutki nachyłek,,,, i majestatyczna makleja
- jollla500
Dziękuje Aniu
Zaraz zajrzę do Ciebie.....
Zaraz zajrzę do Ciebie.....
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Przybiegam z rewizytą.
Jolu jak tam plany na nowy sezon ?
Pewno już coś kombinujesz, a niedługo wiosna.
Byle do wiosny.
Jolu jak tam plany na nowy sezon ?
Pewno już coś kombinujesz, a niedługo wiosna.
Byle do wiosny.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Joluś cieszę się bardzo że się pokazałaś do wiosny nie daleko , z niecierpliwością będę czekać na fotki z Twojego ogrodu ja właśnie zastanawiam się nad zamknięciem swojego wątku bo nie jestem na siłach prowadzić go na bieżąco a tym bardziej odwiedzać forumowe
Pozdrowienia z bieluśkiej Warmii
Pozdrowienia z bieluśkiej Warmii
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Wiosna chyba tuż, tuż...Zaczynają budzić się Forumkowie Witaj Jolu! Miło, że wciąż jesteś z nami
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAJ JOLUŚ.Mam nadzieję ,że już wszystko ok
Wiosna tuż ,tuż .Pora na plany ,zakupy ,wysiewy itp .
Co to za różowe drobniutkie kwiatuszki ,na 3 fotce z pierwszej serii
Wiosna tuż ,tuż .Pora na plany ,zakupy ,wysiewy itp .
Co to za różowe drobniutkie kwiatuszki ,na 3 fotce z pierwszej serii
- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Oj ,witaj Joluś ,jak ja dawno u Ciebie nie byłam! ...nawet nie mijałam się z Tobą u innych .Chociaż niewiele fotek z lata ,to i tak widać,że Twój ogród bardzo wypiękniał i wydoroślał,a jak staw już urządzony!
Super! Już nie mogę doczekać się na Twoje wiosenne fotki
Super! Już nie mogę doczekać się na Twoje wiosenne fotki
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- jollla500
Witacie Grażynko, dwie Elusie, Jolu, Danusiu
Grażynko jesienią przerobiłam parę rabatek tzn poszłam na łatwiznę, czyli troszkę przerobiłam i nakryłam agrowłókniną aby plewienia było mnie....przyznam się ciężko ob robić tyle arów a i zdrowie już nie takie.....
W tym roku myślę że na pewno zajda jakieś zmiany, jak tylko będę pewna ich to napisze.....
Eluś (tijka) ja tez się ciesze przepraszam że nie odpisałam na wiadomość, na pewno nadrobię to
Eluś (tu,ja ) no widzisz nawet myśl o wiośnie mnie tutaj przyciągnęła no jestem ciekawa kto jest a kto wybył z naszego forum....
Joluś nie wiem czy pamiętasz ja zawsze już jesienią miałam niezłą kolekcje nasion, teraz nie mam nic ! i myślę już od tygodnia aby wyruszyć do sklepu ogrodniczego ale teraz mi tak przyszło na myśl czy nie za wcześniej na zakupy nasionkowe
Jolu o jakie kwiatki pytasz szukałam i nie znalazłam
Danusiu powiem Ci ze nic nie straciłaś, bo mnie długo nie było tutaj na forum mam nadzieje że będzie co fotografować tej wiosny tego lata i tej jesieniiiii.....
Grażynko jesienią przerobiłam parę rabatek tzn poszłam na łatwiznę, czyli troszkę przerobiłam i nakryłam agrowłókniną aby plewienia było mnie....przyznam się ciężko ob robić tyle arów a i zdrowie już nie takie.....
W tym roku myślę że na pewno zajda jakieś zmiany, jak tylko będę pewna ich to napisze.....
Eluś (tijka) ja tez się ciesze przepraszam że nie odpisałam na wiadomość, na pewno nadrobię to
Eluś (tu,ja ) no widzisz nawet myśl o wiośnie mnie tutaj przyciągnęła no jestem ciekawa kto jest a kto wybył z naszego forum....
Joluś nie wiem czy pamiętasz ja zawsze już jesienią miałam niezłą kolekcje nasion, teraz nie mam nic ! i myślę już od tygodnia aby wyruszyć do sklepu ogrodniczego ale teraz mi tak przyszło na myśl czy nie za wcześniej na zakupy nasionkowe
Jolu o jakie kwiatki pytasz szukałam i nie znalazłam
Danusiu powiem Ci ze nic nie straciłaś, bo mnie długo nie było tutaj na forum mam nadzieje że będzie co fotografować tej wiosny tego lata i tej jesieniiiii.....
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jalu... to my jak siostry bo ja też szarpałam się ze zwojami włókniny jesienią wykładałam kamieniami aby plewienia było mniej, bo zdrowie też szwankuje i wnuczkę częściej odwiedzać obiecałam.
Nasionka nie próbowałaś zamawiać z Akcji Wymiany Nasion?... to bardzo dobry sposób na gromadzenie odmian ...bo coś nowego z nasion można zdobyć w odpowiednich ilościach.
Pozdrawiam
Nasionka nie próbowałaś zamawiać z Akcji Wymiany Nasion?... to bardzo dobry sposób na gromadzenie odmian ...bo coś nowego z nasion można zdobyć w odpowiednich ilościach.
Pozdrawiam
- jollla500
Zytko ja lubię plewić ale czasami to prawda trzeba poświecić czas również na inne przyjemności....
Nasionka zawsze kupuje u siebie w ogrodniczym , jakoś chyba tak z przyzwyczajenia
Joluś ja ten krzew kiedyś miałam jak zaczynałam swoje pierwsze kroki na forum, rósł z przodu domu koło oczka. Później zachciało mi się go przesadzać i zmarniał w ubiegłym roku po tak długim czasie udało mi się go spotkać w swoim sklepie ogrodniczym.....nazwe mam na końcu języka (cholewcia ) zawsze tak jest jak człowiek potrzebuje cosik to nie pamięta
Joluś uciekam kończyc obiadek jak sobie przypomnę zaraz dam znać !
Nasionka zawsze kupuje u siebie w ogrodniczym , jakoś chyba tak z przyzwyczajenia
Joluś ja ten krzew kiedyś miałam jak zaczynałam swoje pierwsze kroki na forum, rósł z przodu domu koło oczka. Później zachciało mi się go przesadzać i zmarniał w ubiegłym roku po tak długim czasie udało mi się go spotkać w swoim sklepie ogrodniczym.....nazwe mam na końcu języka (cholewcia ) zawsze tak jest jak człowiek potrzebuje cosik to nie pamięta
Joluś uciekam kończyc obiadek jak sobie przypomnę zaraz dam znać !