W.o...Telefonach komórkowych
- biznesmarty
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 21 mar 2007, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
W/g mnie posiadecze komórek dzielą się na 3 grupy:
1. zwolennicy Nokii,
2. zwolennicy Sony Ericssona,
3. inni.
Ja od wielu lat należę do grupy drugiej. Obecnie jestem posiadaczką Sonny Ericsona P1 i jestem z niego baaaaardzo zadowolona. Ma bardzo długą listę zalet i jak dla mnie tylko jedną wadę: pisanie sms nie jest wygodne. Ale ja nie piszę aż tak wielu sms-ów, aby był to dla mnie problem.
1. zwolennicy Nokii,
3. inni.
Ja od wielu lat należę do grupy drugiej. Obecnie jestem posiadaczką Sonny Ericsona P1 i jestem z niego baaaaardzo zadowolona. Ma bardzo długą listę zalet i jak dla mnie tylko jedną wadę: pisanie sms nie jest wygodne. Ale ja nie piszę aż tak wielu sms-ów, aby był to dla mnie problem.
Zgadzam się z Tobą Kaśka. Społeczeństwo albo jest rozkochane w jednym z dwóch producentów-gigantów albo wybiera telefon mniej znanych marek ze względu na cenę czy też oferowane opcje.
Ja również jestem posiadaczem Sony Ericssona, choć przez długi czas byłem zwolennikiem Nokii. Zrezygnowałem z komórek tej marki ze względu na wysokie ceny modeli z "czymś więcej". Posiadam dobrze znany wielu osobom k750i. Dlaczego właśnie on? Ze względu na świetny aparat i wiele innych funkcji które oferuje. Oczywiście telefon służy mi przede wszystkim do kontaktowania się, ale moim zdaniem obecnie aparat w komórce robiący niezłej jakości zdjęcie jest jak najbardziej potrzebny bo można nim czasem uchwycić niezłe widoki...
To może kilka zdjęć z moich ulubionych długich wycieczek rowerowych(oczywiście wszystkie wykonane telefonem):
Panorama Opola

Rekonstrukcja spalonego kościółka w Czarnowąsach

Elektrownia Opole

Śluza w Dobrzeniu Wielkim podczas przekształcania w elektrownię wodną

Ja również jestem posiadaczem Sony Ericssona, choć przez długi czas byłem zwolennikiem Nokii. Zrezygnowałem z komórek tej marki ze względu na wysokie ceny modeli z "czymś więcej". Posiadam dobrze znany wielu osobom k750i. Dlaczego właśnie on? Ze względu na świetny aparat i wiele innych funkcji które oferuje. Oczywiście telefon służy mi przede wszystkim do kontaktowania się, ale moim zdaniem obecnie aparat w komórce robiący niezłej jakości zdjęcie jest jak najbardziej potrzebny bo można nim czasem uchwycić niezłe widoki...
To może kilka zdjęć z moich ulubionych długich wycieczek rowerowych(oczywiście wszystkie wykonane telefonem):
Panorama Opola

Rekonstrukcja spalonego kościółka w Czarnowąsach

Elektrownia Opole

Śluza w Dobrzeniu Wielkim podczas przekształcania w elektrownię wodną

- karmad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 15:07
pewnie juz kupiłeś sobie telefonik ale ja użuwam p1i i jestem z niego bardzo zadowalony - jedyne co to trzeba w nim pilnować aby nie było za dużo aplikacji otwartych w jednym momencie.... pozostają one otwarte w w czymś co można nazwać ram-em i potwafi to zrestartowac phona w najmniej spodziewanym momencie.KaeR pisze:Witam.
Przymierzam się do telefonu Sony Ericsson P1i lub Nokia E90.
Może ktoś używa któregoś z tych telefonów "kombajnów"
Pozdrawiam, Krzysztof.
ale jeśli należysz do zwolenników nokii to polecam zamiast e90 model n95
- karmad
kasiu zgadam sie z Tobą ja też należe do wiernego członka grupy nr 2 już od około 6 lat ( wtedy jeszcze ericsson - t10s ) teraz również p1 i ten telefonik jest po prostu ekstra. pisze sporo smsów ale mi akurat łatwo było sie przestawić na nowy układ klawiatury - taki jak w kompie. jedną maląwade opisałem w poprzednim poście.Kaśka33 pisze:W/g mnie posiadecze komórek dzielą się na 3 grupy:
1. zwolennicy Nokii,
3. inni.
Ja jestem zwolennikiem Noki. Nokie to bardzo wytrzymałe, proste telefony. Ma wiele zalet, w odróżnieniu od sobie pisze sie dobrze SMSy. Aparaty w Nokii rownież są doskonałe. POLECAM! 

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=14498
Moja działeczka.
Moja działeczka.
- karmad
Niestety ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Dla przykładu model N95 pomimo większej ilości pikseli ( 5Mpix ) i lepszej optyki ( szklane soczewki Carl Zeiss ) robi dużo gorsze zdjęcia od modelu N73,który ma zwykle soczewki z tworzywa i 3,2Mpix. A te nie umywają się do fotek z aparatu w sobie o tych samych parametrach.Kubaa7 pisze:Aparaty w Nokii rownież są doskonałe. POLECAM!
- riki
- 200p
- Od: 22 sty 2010, o 12:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o...Telefonach komórkowych
ja mam SAMSUNG .

- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja zaś mam Sony Ericssona K550i. Dość popularny telefon. Jestem z niego zadowolony. Kupiłem go w czerwcu 2008r., a bateria niemal tak samo sprawna jak po zakupie. Zdjęcia w miarę dobrej jakości. Pamięć wewnętrzna- 70Mb - dość dużo, można ją uzupełnić kartą pamięci Micro SD M2. 
Ogólnie lubię Sony Ericcssony. Inne marki mi za bardzo nie pasują. sobie mają przejrzyste menu, fajne obudowy itp.

Ogólnie lubię Sony Ericcssony. Inne marki mi za bardzo nie pasują. sobie mają przejrzyste menu, fajne obudowy itp.

Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ja mam Nokię , tą taka cienką
, podobna do tej muzycznej , nawet nie zwracam uwalgi jaki to model..
.
Pamieci ma mało.. , tak to nie nażekam..

Pamieci ma mało.. , tak to nie nażekam..

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||