Moje początki - giga45
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakoś mi tak Gosia nie leży Dla mnie jesteś Giguś i już:)
No więc Giguś wstaw tu chociaż jedno ocenzurowane zdjęcie z imprezki
Iwonka,nasturcja jest jednoroczna i wysadza się nasiona wprost do gruntu więc jeśli jej sama nie posadziłaś to skąd możesz ją mieć?? Chyba że ja czegoś nie wiem albo nie doczytałam
Wiesz Giguś dzisiaj wszystkim moim gościom na grilu opowiedziałam o twoim zdolnym mężu i o twoim basenie...
Ja miejsce mam na taki basen jak twój tylko że nie ma podwykonawcy bo mój M się na tym kompletnie nie zna,no chyba że twój M mojego M przeszkoli kiedyś przy jakimś piwku i kiełbasce i projekt przedstawi ...bo taki basen jak ma Iwcia to niestety nie przeżyłby u nas jednej nocy.A widziałam ostatnio w OBI za niecałe 300 zł
Kupię mojemu młodemu dmuchany basen i sama będe do niego włazić w taki upalny dzień jak dziś...bo tyle mi pozostało.
No więc Giguś wstaw tu chociaż jedno ocenzurowane zdjęcie z imprezki
Iwonka,nasturcja jest jednoroczna i wysadza się nasiona wprost do gruntu więc jeśli jej sama nie posadziłaś to skąd możesz ją mieć?? Chyba że ja czegoś nie wiem albo nie doczytałam
Wiesz Giguś dzisiaj wszystkim moim gościom na grilu opowiedziałam o twoim zdolnym mężu i o twoim basenie...
Ja miejsce mam na taki basen jak twój tylko że nie ma podwykonawcy bo mój M się na tym kompletnie nie zna,no chyba że twój M mojego M przeszkoli kiedyś przy jakimś piwku i kiełbasce i projekt przedstawi ...bo taki basen jak ma Iwcia to niestety nie przeżyłby u nas jednej nocy.A widziałam ostatnio w OBI za niecałe 300 zł
Kupię mojemu młodemu dmuchany basen i sama będe do niego włazić w taki upalny dzień jak dziś...bo tyle mi pozostało.
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Alez z Ciebie szczuplusieńkie dziewczę Gośku!
Nie dość, że 34 rozmiar, to jeszcze opalonaś , jak po urlopie w tropikach.
O rany, ale Ci zazdroszczę tej czekoladowej skórki .
( Ja, białoskóra, więc opalam się w bąble lub na karminowe poparzenia)
A może ten murowny kompostwonik wyłożyć folią i zrobić z niego bagienne oczko ?
I sity, kwitnące lilie, może rechotki ?
Bo kompost dośc szybko się robi ale od dołu.
A jak tu się dobrać do tego brunatnego złota, gdy dokoła murek solidny?
Tego typu, są bardzo wygodne :
,
zdjęcia z allegro
Bo rozkładasz bok lub boki, wybierasz z dołu, a górę zostawiasz do dalszego przerobu.
I po roku masz niemal strukturę torfu.
Nie dość, że 34 rozmiar, to jeszcze opalonaś , jak po urlopie w tropikach.
O rany, ale Ci zazdroszczę tej czekoladowej skórki .
( Ja, białoskóra, więc opalam się w bąble lub na karminowe poparzenia)
A może ten murowny kompostwonik wyłożyć folią i zrobić z niego bagienne oczko ?
I sity, kwitnące lilie, może rechotki ?
Bo kompost dośc szybko się robi ale od dołu.
A jak tu się dobrać do tego brunatnego złota, gdy dokoła murek solidny?
Tego typu, są bardzo wygodne :
,
zdjęcia z allegro
Bo rozkładasz bok lub boki, wybierasz z dołu, a górę zostawiasz do dalszego przerobu.
I po roku masz niemal strukturę torfu.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witajcie kochane dziewczynki.
Ja dopiero wróciłam i jestem spalona. Haniu kochana oczywiście ja dopiero pomyslałam po fakcie, i zaraz w nastepnych dniach mojego M zmobilizuje aby z boku zrobił prześwit do wybierania ziemi. Co nagle to po diable. dziękuję Ci za radę, a co do opalenizny ja tak po prostu mam, od razu na brąz i to w krótkim czasie, a z numerem 34 to chyba trochę przesadziłaś buziaki dla Ciebie ;
LAMIO kochana mi też jakoś moje imię nie pasi tu na forum, dlatego pisz jak wolisz, mam nadzieje, że TWÓJ grill dziś udany i pogoda dopisała.
Fotke daje specjalnie dla Ciebie ale to z dzisiaj nie z otwarcia
buziaki ale sie spaliłam, wody jeszcze mało bo susza pompy nie nadążają naciagnąć
Ja dopiero wróciłam i jestem spalona. Haniu kochana oczywiście ja dopiero pomyslałam po fakcie, i zaraz w nastepnych dniach mojego M zmobilizuje aby z boku zrobił prześwit do wybierania ziemi. Co nagle to po diable. dziękuję Ci za radę, a co do opalenizny ja tak po prostu mam, od razu na brąz i to w krótkim czasie, a z numerem 34 to chyba trochę przesadziłaś buziaki dla Ciebie ;
LAMIO kochana mi też jakoś moje imię nie pasi tu na forum, dlatego pisz jak wolisz, mam nadzieje, że TWÓJ grill dziś udany i pogoda dopisała.
Fotke daje specjalnie dla Ciebie ale to z dzisiaj nie z otwarcia
buziaki ale sie spaliłam, wody jeszcze mało bo susza pompy nie nadążają naciagnąć
- coccinella
- 1000p
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Giga zdjecie fantastic !!!
Jeju a dzisiaj taki upał był...ja się smażyłam na słońcu polewając się wodą z węża ogrodowego a ty się moczyłaś w baseniku w tym samym czasie!
Patrząc na zdjęcia twoich lili zdaje mi się że mam u siebie coś podobnego tylko oczywiście tradycyjnie jeszcze bez kwiatów ale jakieś takie listki podobne...może to i lilie? Czas pokaże.A twoje są cudne.Oświeć mnie kochana i napisz czy te lilie to z cebul są czy z czego? I czy to na stałe czy się wykopuje?
Malin to już chyba nie skomentuję wrrr...bo u mnie się domyślasz jak jest
Jeju a dzisiaj taki upał był...ja się smażyłam na słońcu polewając się wodą z węża ogrodowego a ty się moczyłaś w baseniku w tym samym czasie!
Patrząc na zdjęcia twoich lili zdaje mi się że mam u siebie coś podobnego tylko oczywiście tradycyjnie jeszcze bez kwiatów ale jakieś takie listki podobne...może to i lilie? Czas pokaże.A twoje są cudne.Oświeć mnie kochana i napisz czy te lilie to z cebul są czy z czego? I czy to na stałe czy się wykopuje?
Malin to już chyba nie skomentuję wrrr...bo u mnie się domyślasz jak jest