Storczyki platynkowe
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- platynka80
- 500p
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Platynko, ale zaszalałaś
sabotek prześliczny, a ta biała miniaturka rzuciła na mnie urok, już wiem czego będę szukać
sabotek prześliczny, a ta biała miniaturka rzuciła na mnie urok, już wiem czego będę szukać
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Wracając do Twoich zdjęć, bardzo podoba mi się zestawienie bordowego i białego z ciemną warżką....Super wyglądają obok siebie . Ja czekam na rozkwit pąków mojego białego, bo mam tylko jednego i na dodatek nie pamiętam z jaką warżką. Jak tylko rozkwitnie, to czym prędzej uzupełnię moją kolekcję.
Jak będziesz miała ochotę to zrób kilka fotek tym dwóm pięknościom.
Jak będziesz miała ochotę to zrób kilka fotek tym dwóm pięknościom.
Tak tutaj cudownie, że mogłam bym zostać na zawsze Przepiękne okazy i rewelacyjnie potrafisz uchwycić ich piękno na zdjęciach - rameczki też mi sie bardzo podobają-dodają jeszcze odrobinę magii do zdjęć. Poruszyliście temat cen...ja wczoraj kupilam miniaturke w LM za 16 zł w bardzo dobrym stanie. Natomiast calkiem niedawno w OBI...to cala historia.
Półka "reanimacyjna" jak ją nazwał mój mąż...storczyki w kiepskim stanie, niektóre nawet bardzo kiepskim...pisze, że przecena. Wybrałam jedną "sierotkę" - złamany pęd kwiatowy, zalany niemiłosiernie...M rusza z doniczką do sprzedawcy i pyta "ile??" Pan odpowiada 10 zł. M wraca do mnie przeczesującej nadal półkę i podaję cene.Uśmiechnęłam się i po kilku słowach M rusza znowu do tego miłego Pana. Mówi do niego "żona powiedziała, że takie biedactwa powiniście za darmo rozdawać ale za 5 bierze" Było jeszcze przy tym troche hihi haha, ale w efekcie mam falenopsisa, który mam nadzieje ładnie zakwitnie za...może nawet kilka miesiecy, ale czy to ważne kiedy-ważne żeby przeżył. Jeżeli, ktoś wie jak zadbać o storczyka czasem w kiepskim stanie to naprawde warto sie troche potargować Dla mnie to wielkie wyzwanie, ale jak na razie całkiem nieźle mi to wychodzi-bez tego forum i Waszej wiedzy nie podjęłabym się takiego zadania.
Platynko jeszcze raz gratuluje tej wspaniałej cieszącej oko kolekcji
Półka "reanimacyjna" jak ją nazwał mój mąż...storczyki w kiepskim stanie, niektóre nawet bardzo kiepskim...pisze, że przecena. Wybrałam jedną "sierotkę" - złamany pęd kwiatowy, zalany niemiłosiernie...M rusza z doniczką do sprzedawcy i pyta "ile??" Pan odpowiada 10 zł. M wraca do mnie przeczesującej nadal półkę i podaję cene.Uśmiechnęłam się i po kilku słowach M rusza znowu do tego miłego Pana. Mówi do niego "żona powiedziała, że takie biedactwa powiniście za darmo rozdawać ale za 5 bierze" Było jeszcze przy tym troche hihi haha, ale w efekcie mam falenopsisa, który mam nadzieje ładnie zakwitnie za...może nawet kilka miesiecy, ale czy to ważne kiedy-ważne żeby przeżył. Jeżeli, ktoś wie jak zadbać o storczyka czasem w kiepskim stanie to naprawde warto sie troche potargować Dla mnie to wielkie wyzwanie, ale jak na razie całkiem nieźle mi to wychodzi-bez tego forum i Waszej wiedzy nie podjęłabym się takiego zadania.
Platynko jeszcze raz gratuluje tej wspaniałej cieszącej oko kolekcji
- platynka80
- 500p