Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Madziu stworzyłaś miejsce w którym można cudownie wypocząć,meble na taras super rozmarzyłam się...
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zawitałam i ja do Ciebie.
Ciekawe początki i urocze położenie Waszej działki
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdziu, pomyliłam wątki forumowiczek (chyba byłam za bardzo śpiąca). Zajrzyj tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 13&start=0 Tu właśnie są te trawy i zagospodarowywanie działki od zera.
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Jode nic nie szkodziiiii bo akurat działka którą Dzięki Tobie zwiedziłam jest cuuuuudna
Ewuniu witaj, cieszę się że Ci się podoba. Zapraszam częściej.
Renatko powiem Ci że są bardzo wygodne. Niektóre krzesła z tego stylu upijają w tyłek. Bałam się że też takie będą. Ale na szczęście są super. Do tego jest jeszcze ławeczka tak jak wcześniej wspominałam. Stawiamy sobie ją pod płotkiem przed domkiem. No albo przenosimy nad staw jak rybki łowimy.
Ewuniu witaj, cieszę się że Ci się podoba. Zapraszam częściej.
Renatko powiem Ci że są bardzo wygodne. Niektóre krzesła z tego stylu upijają w tyłek. Bałam się że też takie będą. Ale na szczęście są super. Do tego jest jeszcze ławeczka tak jak wcześniej wspominałam. Stawiamy sobie ją pod płotkiem przed domkiem. No albo przenosimy nad staw jak rybki łowimy.
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu ,najwarzniejsze macie juz gdzię jechać odpocząć ,dach nad głową okolica malownicza,bardzo mi się podobało na pewno spokój i cisza .Wszystkie firmy śą tak nieuczciwe czasem człowiekowi ręce opadają ,robią jak z łąski,traktują nas niczym zadarmo by nam prace wykonywałi ,a za wszystko biorą słoną kasę. Ciekawe kiedy to się w naszym kraju zmieni
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ojjj masz rację, wiesz skoro podają się za kilka firm a są jedną, myślę że zbijają słoną kasę. Dlatego mają trochę taniej. Ale żeby tak kłamać i udawać.. głowa mała. Jak dzwoniłam z zapytaniem o której przyjadą i dowiedziałam się że nie przyjadą to jeszcze zostałam wyśmiana że to ja mam prawo jazdy i mogę przyjeżdżać a nie mąż. I że jak to mąż może prawa jazdy nie mieć.. takie lekceważenie że głowa mała. Oszuści i naciągacze. Wiedzą że ludzie i tak się do nich zgłoszą jak nie przez tą aukcje to następną i nabiorą się że kupują u kogoś innego. Straciłam przez nich dużo więcej pieniędzy niż powinnam ale trudno. Cieszę się że już mój blaszaczek stoi i mam gdzie schować wszystkie narzędzia. A to najważniejsze. Oni jak dalej tak będą traktować klientów to mimo niższych cen, będą tracić klientów. Bo ważne jest też traktowanie i obsługa a nie sam towar.
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
No Magda, widzę że Cię nieźle wkurzyli dobrze, że się wszystko szczęśliwie skończyło i garaż stoi
miałam szczęście, że na nich nie trafiłam
miałam szczęście, że na nich nie trafiłam
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
-
Kasia tak, rzeczywiście miałaś więcej szczęścia niż ja Ale już nie ważne, było minęło i mam nadzieję że teraz czekają mnie na działeczce saaaame przyjemności hehe. Kasia a kiedy Ty pokażesz mi swoją działeczkę?
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
Pokażę, pokażę...jak będę miała co na razie to tylko sam piach z kępami ledwo dychającej trawy
Przepraszam, że Ci zaśmiecam, ale sama zobacz
Na lewo już tylko piach... dużo piachu
Przepraszam, że Ci zaśmiecam, ale sama zobacz
Na lewo już tylko piach... dużo piachu
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, masz świetny taras i mebelki idealnie pasujące ! Fajny kolor tego drewna, taki właśnie działkowo-wypoczynkowy. Ale tam u Was musi doskonale smakować kawusia mniam, mniam. Jest uroczo a będzie jescze bardziej
-- 24 lut 2013, o 18:26 --
Pozdrawaim !
-- 24 lut 2013, o 18:26 --
Kasiu, jest dobrze ! Fajne miesjce ! Początki zawsze są trudne
Pozdrawaim !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
KAAAAASIU nie zaśmiecasz.. absolutnie. Ale masz boską okolicę.. Jakie Ty tam musisz mieć powietrze i ciszę.. Jeszcze większą niż ja:D Ale masz "pole" do popisu.. Słuchaj no najfajniejsze że masz gdzie wyjechać. A tam u Was cisza, spokój.. po prostu sama natura. Bosko. Jak mnie się takie klimaty podobają... Masz widzę gdzie spać i gdzie posiedzieć.. Super! Brzozy rosną to jednak coś da się na piasku utrzymać hehe:) Bardzo fajna działka. Taka duuuuuuża
-
Asiu oojj tak.. to prawda, uwielbiam ten moment kiedy już wszystko jest zrobione, mogę usiąść zjeść kawałek ciasta i wypić w moim przypadku najczęściej capucinko. Chociaż przyznam szczerze że takich momentów było do tej pory niestety nie wiele. Mam nadzieję że dzięki temu iż w tym roku mogę z robótkami wiosennymi zacząć już od wczesnej wiosny to więcej czasu znajdę na relaks
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Kochana, na pewno !MID2006 pisze:Asiu oojj tak.. to prawda, uwielbiam ten moment kiedy już wszystko jest zrobione, mogę usiąść zjeść kawałek ciasta i wypić w moim przypadku najczęściej capucinko. Chociaż przyznam szczerze że takich momentów było do tej pory niestety nie wiele. Mam nadzieję że dzięki temu iż w tym roku mogę z robótkami wiosennymi zacząć już od wczesnej wiosny to więcej czasu znajdę na relaks
Robisz tak... siejesz, siejesz, siejesz - dalej sadzisz, sadzisz, sadzisz a potem zasłużony odpoczynek - pół godzinki dobra kawka, herbatka, gazetka i ciacho na dokładkę !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3