Przedwiośnie na wsi
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Przedwiośnie na wsi
Ewuniu mewo może dobrze, że nie ma o myszach bo musiałabym robić zdjęcia w ruchu
Marysiu ja przyznam się też przeglądnęłam Twój ostatni, aktualny wątek i stale sobie przyrzekam, że Wasze poprzednie prześledzę ale nie ma na to czasu , a jak wiosna przyjdzie to już na nic nie będzie czasu. Też nieraz zatrzymuje się na jakiejś wymianie zdań , a zdjęcia obowiązkowo
Eluś ja pierwszy raz siałam dalie rok temu i robiłam to w kwietniu w tunelu, bo w połowie maja do gruntu (nawet wcześniej, bo w osłoniętym miejscu) Kochana nie wykorzystam wszystkim, a Ty może jeszcze z kimś się podzielisz
Ewuniu majowa moje patrzą przez to okno otwarte, ale jest jeszcze moskitiera (specjalna zapora dla kotów). Boję się je wypuszczać, bo jakby poszły do Loli to po nich (dwa już straciłam) Monika miała wychodzić, ale jak zobaczyłam gdzie idzie to szlaban!
Basiu młody kot to jest szalej i taka jest Monika ona też pije wodę najchętniej z mojej konewki i jak jest za mało wody to wyciąga łapką . Widziałam Josefina jest prześliczna marzyła mi się szylkretka - może kiedyś
Dorotko jak bum..... był rano świeży śnieg, który najszybciej stopniał, ale ja w całym ogrodzie mam warstwę zmrożonego śniegu i zero słońca. Po słońce musiałam jechać do Krakowa
Jureczku bądź dobry pan i wykup kotkom abonament
Irenko podziel się z koleżankami i siej ku chwale ogrodom
Zosiu u mnie dużo śniegu i właśnie gdyby było słońce to już nie byłoby połowy bo temperatura powyżej +3. Nawet ten co wrzuciłąm do tunelu to nie stopniał Jutro przepowiadali słońce - zobaczymy
Marysiu ja przyznam się też przeglądnęłam Twój ostatni, aktualny wątek i stale sobie przyrzekam, że Wasze poprzednie prześledzę ale nie ma na to czasu , a jak wiosna przyjdzie to już na nic nie będzie czasu. Też nieraz zatrzymuje się na jakiejś wymianie zdań , a zdjęcia obowiązkowo
Eluś ja pierwszy raz siałam dalie rok temu i robiłam to w kwietniu w tunelu, bo w połowie maja do gruntu (nawet wcześniej, bo w osłoniętym miejscu) Kochana nie wykorzystam wszystkim, a Ty może jeszcze z kimś się podzielisz
Ewuniu majowa moje patrzą przez to okno otwarte, ale jest jeszcze moskitiera (specjalna zapora dla kotów). Boję się je wypuszczać, bo jakby poszły do Loli to po nich (dwa już straciłam) Monika miała wychodzić, ale jak zobaczyłam gdzie idzie to szlaban!
Basiu młody kot to jest szalej i taka jest Monika ona też pije wodę najchętniej z mojej konewki i jak jest za mało wody to wyciąga łapką . Widziałam Josefina jest prześliczna marzyła mi się szylkretka - może kiedyś
Dorotko jak bum..... był rano świeży śnieg, który najszybciej stopniał, ale ja w całym ogrodzie mam warstwę zmrożonego śniegu i zero słońca. Po słońce musiałam jechać do Krakowa
Jureczku bądź dobry pan i wykup kotkom abonament
Irenko podziel się z koleżankami i siej ku chwale ogrodom
Zosiu u mnie dużo śniegu i właśnie gdyby było słońce to już nie byłoby połowy bo temperatura powyżej +3. Nawet ten co wrzuciłąm do tunelu to nie stopniał Jutro przepowiadali słońce - zobaczymy
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie martw się jutro i do Ciebie słońce zawita. A wtedy chwyć sekatorek w dłoń i do krzaczków. Czy masz w planie przycinać hortensje.
ja dzis ja dzis grilowalam i przycinałam
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu ja też, tak jak Jurek szukam Twojego pasu startowego i za nic nie mogę znaleźć Czy to chodzi o miejscowość na K pomiędzy B. i B.? Czy to jest część Twoich B.? Dupę Słonia widzę
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maryś kotki tulą sie do spania i ja chyba też ide palulu wszystko przeczytałam ...
dobrej nocki...
dobrej nocki...
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Śniegu ci u mnie dostatek Wciąż biało mimo dodatniej temperatury i słońca wczoraj. Nie ma tak dobrze, żeby od razu znikło to, co tydzień padało
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Maryś, Ty może powinnaś jakieś ekrany maskujące założyć, bo Cię chłopy widzę gromadnie przez googla podglądać próbują
I już widzę, po co Wam taaaki duży telewizor...żeby koty lepiej widziały Rozumiem, że na te bizony w tle mały 'odważnik' chciał zapolować?
I już widzę, po co Wam taaaki duży telewizor...żeby koty lepiej widziały Rozumiem, że na te bizony w tle mały 'odważnik' chciał zapolować?
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu u mnie zimno, teraz jest -5 i mgła, aż mi się nie chce z domu wychodzić.
Mimo wszystko miłego dnia
Mimo wszystko miłego dnia
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Marysiu porannie.U mnie słoneczko zaglada przez okno,śniegu coraz mniej,az inaczej sie oddycha.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dorotko do przycięcia mam niewiele tzn. jedną peniculatkę młodziutką i chyba trzy jak rozpoznała Ewa drzewiaste i te też obcinam całkowicie Jest słoneczko i jak będzie plusik to idę w ogród
Asiu no niestety u mnie śnieg i nie bardzo chce się grillować
Michale napiszę na pw!
Misiu ja też muszę nadrabiać, bo parę godzin byłam nieobecna
Ewuniu majowa jest nadzieja dzisiaj wreszcie, bo słoneczko świeci!
Pat coś w tym jest ja kupiłam taki tv dla kotów a nie jak Jurek że nawet abonamentu im nie wykupił i się nudzą, Jurek zresztą też i musi oglądać D.S. z góry, a my sobie na ekranie
Lideczko rano było -1 ale będzie koło +2 a najważniejsze że słonko przytopi trochę śniegu pomalutku i mam nadzieję skutecznie. Wybieram się dzisiaj przyciąć maliny i pewnie jeszcze coś wpadnie mi w rękę Do Ciebie też na pewno dojdzie ładny dzień
Małgosiu ja na razie mam jedno i drugie słoneczko i śnieżek ale liczę że jak przygrzeje to stopnieje!
Pięknego dnia wszystkim życzę
Asiu no niestety u mnie śnieg i nie bardzo chce się grillować
Michale napiszę na pw!
Misiu ja też muszę nadrabiać, bo parę godzin byłam nieobecna
Ewuniu majowa jest nadzieja dzisiaj wreszcie, bo słoneczko świeci!
Pat coś w tym jest ja kupiłam taki tv dla kotów a nie jak Jurek że nawet abonamentu im nie wykupił i się nudzą, Jurek zresztą też i musi oglądać D.S. z góry, a my sobie na ekranie
Lideczko rano było -1 ale będzie koło +2 a najważniejsze że słonko przytopi trochę śniegu pomalutku i mam nadzieję skutecznie. Wybieram się dzisiaj przyciąć maliny i pewnie jeszcze coś wpadnie mi w rękę Do Ciebie też na pewno dojdzie ładny dzień
Małgosiu ja na razie mam jedno i drugie słoneczko i śnieżek ale liczę że jak przygrzeje to stopnieje!
Pięknego dnia wszystkim życzę
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Marysiu - jak tam kurki? Nie mam czasu czytać wstecz, wpadłam tylko na chwilkę i ciekawa jestem, czy już wróciły do normy.
(Moje się "rozniosły" nareszcie!)
(Moje się "rozniosły" nareszcie!)
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No to macie rażniejszą pogodę U mnie znowu szaro buro i ponuro i na nic lepszego się nie zapowiada a ja mam zaliczoną bezsenną noc jestem do niczego ,myślałam że nie mogę spać na jakąś radykalną zmianę pogody a tu nic z tego
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Marysiu
U mnie piękna wiosenna pogoda, słoneczko świeci i jest dosyć ciepło, jedynie leżący śnieg psuje wiosenne klimaty, ale jeśli ciepełko się utrzyma to i śnieżek zaraz się stopi
U mnie piękna wiosenna pogoda, słoneczko świeci i jest dosyć ciepło, jedynie leżący śnieg psuje wiosenne klimaty, ale jeśli ciepełko się utrzyma to i śnieżek zaraz się stopi