Przedwiośnie na wsi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Przedwiośnie na wsi

Post »

Ewuniu mewo może dobrze, że nie ma o myszach bo musiałabym robić zdjęcia w ruchu ;:306
Marysiu ja przyznam się też przeglądnęłam Twój ostatni, aktualny wątek i stale sobie przyrzekam, że Wasze poprzednie prześledzę ale nie ma na to czasu , a jak wiosna przyjdzie to już na nic nie będzie czasu. Też nieraz zatrzymuje się na jakiejś wymianie zdań ;:4 , a zdjęcia obowiązkowo ;:173
Eluś ja pierwszy raz siałam dalie rok temu i robiłam to w kwietniu w tunelu, bo w połowie maja do gruntu (nawet wcześniej, bo w osłoniętym miejscu) Kochana nie wykorzystam wszystkim, a Ty może jeszcze z kimś się podzielisz ;:196
Ewuniu majowa moje patrzą przez to okno otwarte, ale jest jeszcze moskitiera (specjalna zapora dla kotów). Boję się je wypuszczać, bo jakby poszły do Loli to po nich (dwa już straciłam) :cry: Monika miała wychodzić, ale jak zobaczyłam gdzie idzie to szlaban!
Basiu młody kot to jest szalej i taka jest Monika ona też pije wodę najchętniej z mojej konewki i jak jest za mało wody to wyciąga łapką ;:306. Widziałam Josefina jest prześliczna marzyła mi się szylkretka - może kiedyś :wink:
Dorotko jak bum..... był rano świeży śnieg, który najszybciej stopniał, ale ja w całym ogrodzie mam warstwę zmrożonego śniegu i zero słońca. Po słońce musiałam jechać do Krakowa ;:219
Jureczku bądź dobry pan i wykup kotkom abonament ;:108
Irenko podziel się z koleżankami i siej ku chwale ogrodom ;:172
Zosiu u mnie dużo śniegu i właśnie gdyby było słońce to już nie byłoby połowy bo temperatura powyżej +3. Nawet ten co wrzuciłąm do tunelu to nie stopniał ;:185 Jutro przepowiadali słońce - zobaczymy :uszy
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie martw się jutro i do Ciebie słońce zawita. A wtedy chwyć sekatorek w dłoń i do krzaczków. Czy masz w planie przycinać hortensje.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
fretka
50p
50p
Od: 17 lut 2013, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ja dzis ja dzis grilowalam i przycinałam
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Marysiu ja też, tak jak Jurek szukam Twojego pasu startowego i za nic nie mogę znaleźć ;:14 Czy to chodzi o miejscowość na K pomiędzy B. i B.? Czy to jest część Twoich B.? Dupę Słonia widzę :wink:
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Maryś kotki tulą sie do spania i ja chyba też ide palulu wszystko przeczytałam ...
dobrej nocki... ;:19
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Śniegu ci u mnie dostatek :evil: Wciąż biało mimo dodatniej temperatury i słońca wczoraj. Nie ma tak dobrze, żeby od razu znikło to, co tydzień padało :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Maryś, Ty może powinnaś jakieś ekrany maskujące założyć, bo Cię chłopy widzę gromadnie przez googla podglądać próbują :D

I już widzę, po co Wam taaaki duży telewizor...żeby koty lepiej widziały :D Rozumiem, że na te bizony w tle mały 'odważnik' chciał zapolować? :)
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Marysiu u mnie zimno, teraz jest -5 i mgła, aż mi się nie chce z domu wychodzić.
Mimo wszystko miłego dnia ;:196
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Marysiu porannie.U mnie słoneczko zaglada przez okno,śniegu coraz mniej,az inaczej sie oddycha.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko do przycięcia mam niewiele tzn. jedną peniculatkę młodziutką i chyba trzy jak rozpoznała Ewa drzewiaste i te też obcinam całkowicie :lol: Jest słoneczko i jak będzie plusik to idę w ogród ;:65
Asiu no niestety u mnie śnieg i nie bardzo chce się grillować :?
Michale napiszę na pw!
Misiu ja też muszę nadrabiać, bo parę godzin byłam nieobecna ;:124
Ewuniu majowa jest nadzieja dzisiaj wreszcie, bo słoneczko świeci! ;:3 ;:138
Pat coś w tym jest ;:306 ja kupiłam taki tv dla kotów a nie jak Jurek że nawet abonamentu im nie wykupił i się nudzą, Jurek zresztą też i musi oglądać D.S. z góry, a my sobie na ekranie :;230 :;230
Lideczko rano było -1 ale będzie koło +2 a najważniejsze że słonko przytopi trochę śniegu pomalutku i mam nadzieję skutecznie. Wybieram się dzisiaj przyciąć maliny i pewnie jeszcze coś wpadnie mi w rękę ;:333 Do Ciebie też na pewno dojdzie ładny dzień ;:3
Małgosiu ja na razie mam jedno i drugie słoneczko i śnieżek ;:303 ale liczę że jak przygrzeje to stopnieje!

Pięknego dnia wszystkim życzę Obrazek
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Marysiu - jak tam kurki? Nie mam czasu czytać wstecz, wpadłam tylko na chwilkę i ciekawa jestem, czy już wróciły do normy.
(Moje się "rozniosły" nareszcie!)
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No to macie rażniejszą pogodę ;:138 U mnie znowu szaro buro i ponuro i na nic lepszego się nie zapowiada a ja mam zaliczoną bezsenną noc jestem do niczego ,myślałam że nie mogę spać na jakąś radykalną zmianę pogody a tu nic z tego ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Marysiu ;:196
U mnie piękna wiosenna pogoda, słoneczko świeci i jest dosyć ciepło, jedynie leżący śnieg psuje wiosenne klimaty, ale jeśli ciepełko się utrzyma to i śnieżek zaraz się stopi :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”