Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Madziu ,ale masz fajnie ,to jest pasjonujące zajęcie .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Josephine witaj dziękuję za miłe słowa Czekam z niecierpliwością na tą wiosnę..ale zła jestem bo podobno ma się znowu ochłodzić i to baaaardzo Widok przez teleskop rzeczywiście jest fascynujący. Zwłaszcza księżyca w pełni. Planety ciężko oglądać bo nie mam odpowiedniej Soczewki ale coś tam widać np pierścienie Saturna. Mgławice też , ale ciężko nam amatorom na nie trafić.
Ewuniu to prawda, a nawet nie wiesz jakie wciągające
Ewuniu to prawda, a nawet nie wiesz jakie wciągające
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
O nie! Nie mów, że zima wraca ja słyszałam, że to będzie już ostatni zimny weekend a pózniej już tylko cieplej nawet kilkanaście stopni ...
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
-
No to Cię załamię.. oglądałam na stronie tvn meteo długo terminową. Planowałam urlop od 11 marca na prace działkowe a tam ma być nocą nawet do -12!! ;( myślałam że się normalnie wścieknę. Mam nadzieję że się coś zmieni bo jak nie to ... eh..
żartujesz a ja poczułam wiosnę!!!a ma być minus nie!!!!!!!!!!
-
Fretka ja pomimo braku tego słoneczka, też już przyzwyczajam myśli do odejścia zimy. Miejmy nadzieję że się to nie sprawdzi.. chociaż w innych wątkach też już zauważyłam że o tym piszą :( Także grilluj póki możesz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie na dzisiaj zapowiadali -5 a teraz jest jeszcze 1 w plusie.
Ot takie to ich prognozy pogody.
W te wielkie dwucyfrowe minusy nic a nic nie wierzę.
Słonko już za wysoko na takie przymrozki.
Ot takie to ich prognozy pogody.
W te wielkie dwucyfrowe minusy nic a nic nie wierzę.
Słonko już za wysoko na takie przymrozki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, Dzięki za info...
Co ja tu czytam , wpatrujemy się w planety i spadające gwiazdy ? ZRekłabym romantycznie bardzo
Oj, bardzo milutkie zajęcie
Madziu, Ty jak ja... grosz do grosza i małymi kroczkami zakupy na działeczkę są robione
Kochana kibicuję Ci !
A poziomki też kupiłam
Co ja tu czytam , wpatrujemy się w planety i spadające gwiazdy ? ZRekłabym romantycznie bardzo
Oj, bardzo milutkie zajęcie
Madziu, Ty jak ja... grosz do grosza i małymi kroczkami zakupy na działeczkę są robione
Kochana kibicuję Ci !
A poziomki też kupiłam
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Nasionka już są, teraz trzeba szybciutko robić rozsady, przynajmniej z poziomek żeby jeszcze w tym roku cieszyć się owocami.
Mój M. też ma teleskop.... muszę w tym roku popatrzeć sobie na niebo...
Mój M. też ma teleskop.... muszę w tym roku popatrzeć sobie na niebo...
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
cześć Madziulka ,jak tam samopoczucie ? u mnie okropnie ponuro ,ale mam to gdzieś ,śnieg stopniał .ptaki śpiewają i nic tego nie zmieni ,że wiosenka nadchodzi.
-
Hehehe Asiu Dalekie to od romantycznego Mój M jest wyższy , albo stoję na palcach żeby coś widzieć a wtedy buja mi się tuba i g... widzę. Albo ja stoję dobrze a on się schylać musi. Jest wyższy gdzieś o 15 cm, może to nie tak dużo a przy obserwacjach jakaś katastrofalna różnica Wczoraj przyszły do mnie lampioniki solarne, takie wiadereczka które podpatrzyłam u jednej z forumowiczki. Tak mi się spodobały że od razu zamówiłam. Tylko inny kolor, żeby taką totalną gapą nie być. Ucieszyłam się bo na all dużo droższe ceny.. A ja przez sklep internetowy zapłaciłam mniej. No i otwieram paczkę.. a tam takie maleństwa... Tak to jest jak się nie doczyta. Koleżanka z FO miała je chyba większe. Myślałam że to kwestia tego że taniej zapłaciłam, ale nie.. na all ta sama wielkość, i 16- 20 zł drożej.
Justynko myślę że w sobotę posieję. Ciekawa jestem czy coś z nich będzie... na działce już jedną miałam. Przekopaliśmy kiedyś z lasu, wsadziliśmy do doniczki i się ukorzeniła. Posadziliśmy na działce i sobie rosła.. miała nawet kilka owoców.. ale długo się nie cieszyłam bo M. skosił kosiarką Ale liczę że odbije jeszcze.
Justynko myślę że w sobotę posieję. Ciekawa jestem czy coś z nich będzie... na działce już jedną miałam. Przekopaliśmy kiedyś z lasu, wsadziliśmy do doniczki i się ukorzeniła. Posadziliśmy na działce i sobie rosła.. miała nawet kilka owoców.. ale długo się nie cieszyłam bo M. skosił kosiarką Ale liczę że odbije jeszcze.
-
Witaj Ewuniu samopoczucie fatalne. +1 tylko u mnie, zero słońca. Chyba się nie doczekam na to Przynajmniej śniegu już nie ma. Ptaszki jakieś u mnie też słychać Ah jak to przyjemnie było wstać mimo tej okropnej aury i usłyszeć to słodkie ćwierkanie Aż dziwię się że są ludzie, którzy w ogóle tego nie zauważają.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ja siałam trzy lata temu - tego samego roku już zajadała córcia poziomeczki. Krzaczki rosną do dzisiaj