Nowe mieszkanie - nowe roślinki
- piterrs
- 100p
- Od: 19 maja 2012, o 15:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nowe mieszkanie - nowe roślinki
Hej,
ostatnio mi nie poszło z własnym wątkiem - mam nadzieje, że tutaj będę mógł swobodnie się chwalić swoimi roślinkami...
Chiałbym się podzielić swoimi roślinkami, których hodowla jest dla mnie oderwaniem się od codziennych problemów, obowiązków i metodą relaksu po ciężkim dniu...
Szczególnie, że zaczynam urządzać własne mieszkanie, a docelowo chciałbym, żeby znalazło się w nim duuuuuużo egzotycznych roślinek, stanowiących uzupełnienie całości wystroju.
Tak więc w sobotę zapraszam na pierwszą prezentację tego co w chwili obecnej znajduje się na moich parapetach, szafkach i podłodze - mam na myśli oczywiście roślinki
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do odwiedzania i dzielenia się swoimi uwagami co do moich - póki co maleństw.
Pit
ostatnio mi nie poszło z własnym wątkiem - mam nadzieje, że tutaj będę mógł swobodnie się chwalić swoimi roślinkami...
Chiałbym się podzielić swoimi roślinkami, których hodowla jest dla mnie oderwaniem się od codziennych problemów, obowiązków i metodą relaksu po ciężkim dniu...
Szczególnie, że zaczynam urządzać własne mieszkanie, a docelowo chciałbym, żeby znalazło się w nim duuuuuużo egzotycznych roślinek, stanowiących uzupełnienie całości wystroju.
Tak więc w sobotę zapraszam na pierwszą prezentację tego co w chwili obecnej znajduje się na moich parapetach, szafkach i podłodze - mam na myśli oczywiście roślinki
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do odwiedzania i dzielenia się swoimi uwagami co do moich - póki co maleństw.
Pit
- piterrs
- 100p
Re: Nowe mieszkanie - nowe roślinki
aaaa no i oczywiście WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH - jeżeli zauważycie coś niepokojącego odnośnie umiszczenia roślinki w nieodpowiednim miejscu w mieszkaniu (w stylu - za ciemno, za blisko grzejnika) i takie tam - to od razu dwać znać
Alunia ładnie to mam nadzieję, że się dopiero zrobi - ja to wszystko wykiełkuje i podrośnie
Pozdrawiam
Pit
Alunia ładnie to mam nadzieję, że się dopiero zrobi - ja to wszystko wykiełkuje i podrośnie
Pozdrawiam
Pit
Pit!
Fantastycznie jest urządzać mieszkanie, szukać roślin,które pasują do wystroju! Jestem ciekawa cóż tam kiełkuje w tych doniczkach
Fantastycznie jest urządzać mieszkanie, szukać roślin,które pasują do wystroju! Jestem ciekawa cóż tam kiełkuje w tych doniczkach
- piterrs
- 100p
od lewej - Cynamonowiec, Ruszczyk, Oliwka, Plumeria, trzy Albicje, Passiflora, Bawełna, Magnolia, Strelicja, Kawa, Granatowce, Herbata,
Póki co listki posiadają jedynie Plumeria - wysiana na początku lutego, Bawełna - wysiana na początku lutego, Albicja - wysiana w połowie lutego, Granatowce - wysiane w wakacje 2012r.
Mam nadzieję, że reszta też sie obudzi jak nadejdzie wiosna. Oczywiście jak tylko się coś nowego pojawi - na pewno się pochwalę.
Pozdrawiam
Piotrek
- ancyk33
- 200p
- Od: 7 sty 2013, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I sie doczekalismy ,warto bylo Maluszki tylko poczuja wiosne i promienie slonca to od razu rusza
Czekam na c.d.................
Czekam na c.d.................
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Świetna ta palma , znasz jej odmianę ?
Wszystkie posiane niech szybko rosną
- Krzysia
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 3 lip 2012, o 10:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No fakt pięknie się zaczęło teraz tylko dużo i wszystko ruszy jak z kopyta
- piterrs
- 100p
Ha no to i ja się przy okazji dowiedziałem co trzymam w mieszkaniu Dzięki hiuanhiuan pisze:Aga ta palma to livistona rotundifolia
Niedługo pokażę całą resztę - kurde wątek mi padnie jak wszystkim się od razu pochwalę
Pozdrawiam
Pit
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Nie padnie zawsze coś się dzieje z roślinami to się pokazuje np. ta padła , ta coś wypuściła itd itd ....
Pozdrawiam
Świetną masz palmę
Pozdrawiam
Świetną masz palmę