Wstążeczka
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wstążeczka
MARYSIU - proszę
WANDZIU - dziękuję za rady
KASIU - dziękuję ja miejscówek jeszcze nie mam przygotowanych ale już są wybrane
ARKU - dziękuję za wytłumaczenie mi różnicy tak dokładnie
TOSIU - dziękuję
EWO - dziękuję
IZUŚ - aksamitki mam co roku ale niewiele z siewek się pojawia , co roku wysiewam. Maki miałam tylko bylinowe , teraz dostałam nasiona jednorocznych. Nagietki zapomniałam o nich co roku kilka się pojawia nawet nie wiem skąd . Raczej w tym sezonie nie będę miała czasu aby co chwile pielić więc mam nadzieję że będzie tak jak piszesz . W tym roku dosieję czarnuszki a jak pisze Ewa one później same też będą się wysiewać
Dziękuję Wam za Wasze cenne rady i szybką reakcję na moja prośbę Przestałam się zamartwiać o róże. Może zanim przyjdą uda mi się co nieco już przygotować a nawet jeśli nie to zadołuje je na kilka dni. To co dam radę posadzę a w razie konieczności resztę posadzę do donic Idę naładować akumulatorki u Was
WANDZIU - dziękuję za rady
KASIU - dziękuję ja miejscówek jeszcze nie mam przygotowanych ale już są wybrane
ARKU - dziękuję za wytłumaczenie mi różnicy tak dokładnie
TOSIU - dziękuję
EWO - dziękuję
IZUŚ - aksamitki mam co roku ale niewiele z siewek się pojawia , co roku wysiewam. Maki miałam tylko bylinowe , teraz dostałam nasiona jednorocznych. Nagietki zapomniałam o nich co roku kilka się pojawia nawet nie wiem skąd . Raczej w tym sezonie nie będę miała czasu aby co chwile pielić więc mam nadzieję że będzie tak jak piszesz . W tym roku dosieję czarnuszki a jak pisze Ewa one później same też będą się wysiewać
Dziękuję Wam za Wasze cenne rady i szybką reakcję na moja prośbę Przestałam się zamartwiać o róże. Może zanim przyjdą uda mi się co nieco już przygotować a nawet jeśli nie to zadołuje je na kilka dni. To co dam radę posadzę a w razie konieczności resztę posadzę do donic Idę naładować akumulatorki u Was
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ładniusio ,a u mnie śnieg dziś spadł
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aksamitki mam od lat, bo je lubię-tylko raz miałam samosiew-w zeszłym roku JEDNA A z pieleniem nie przesadzam Nic to, zebrałam nasiona i będę wysiewać w kwietniu do gruntu.
-
- 1000p
JADZIU - u mnie do końca nie stopniał i troszkę dosypuje
EWO - ja mam również nasionka z ubiegłego roku a w tym dokupiłam nowe białe aksamitki, jednak najbardziej nie mogę doczekać się czarnuszek
EWO - ja mam również nasionka z ubiegłego roku a w tym dokupiłam nowe białe aksamitki, jednak najbardziej nie mogę doczekać się czarnuszek
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i nie połaziłam tak jak obiecałam ciągle brak czasu czy natchnienia, nie wiem
Siać też jakoś mi się nie chce, wysiałam heliotrop i nic nie wyłazi, ogólnie zniechęcenie mam i do kitu wszystko.
Siać też jakoś mi się nie chce, wysiałam heliotrop i nic nie wyłazi, ogólnie zniechęcenie mam i do kitu wszystko.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Majka Elusia napisała ,że fajnie wschodzi Heliotrop w zimnym pomieszczeniu .Może jutro się wybiorę do sklepu po nasionka i posieję w altance .Tam ma zimno i może doczekam się swoich kwiatów .Oj gorączkowo zaczyna sie robić każdy
-
- 1000p
MAJU - ostatnio o braku czasu sama dużo wiem
JADZIU - gorączkowo , mnie trochę z braku czasu opuściła gorączka ale na pewno nie na długo . W sklepie gdzie jestem codziennie w poniedziałek ma być dostawa nowych cebulek
Pozdrawiam
JADZIU - gorączkowo , mnie trochę z braku czasu opuściła gorączka ale na pewno nie na długo . W sklepie gdzie jestem codziennie w poniedziałek ma być dostawa nowych cebulek
Pozdrawiam
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jeszcze nie natrafiłam na cebulki może też bym się skusiła Dobrze ,ze do marketów nie zaglądam
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczko!
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Zyczę miłej i niedzieli.
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Zyczę miłej i niedzieli.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
W Lidlu są cebulki, dalie i mieczyki!!! Dzisiaj brzydko i bardzo zimno. Od jutra ma być coraz cieplej. Może w końcu tej 9 marzec nadejdzie i będzie prawdziwa wiosenka.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja w Lidlu kupiłam agapant, a dzisiaj w Castoramie róże i liatry. Pozdrawiam Moniko cieplutko
-
- 1000p
Witajcie Bogusiu , Tosiu, Wandziu u mnie dzisiaj zimno i wieje . Z cebulek kupiłam na razie tylko 2 lilie . Ostatnio mało piszę z braku czasu ale odwiedzam Wasze wątki kiedy czas pozwoli , ładuje mi to akumulatory i sprawia dużo radości Pozdrawiam serdecznie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Fajnie tak zaglądać już na pierwsze oznaki nowego sezonu, prawda ?
Budująco to wpływa na człowieka.
Budująco to wpływa na człowieka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki