Karo każdy ma inny gust - nie obrażając nikogo. Ja np. bardzo lubie zwierzęta, i całymi wieczorami (jak sie uporam z działką) ogladam Animal planet- bo po prostu to lubie, dlatego fotki Krzysztofa mi sie podobają. To moje zdanie. Pozdrawiam, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam :P
Karo każdy ma inny gust - nie obrażając nikogo. Ja np. bardzo lubie zwierzęta, i całymi wieczorami (jak sie uporam z działką) ogladam Animal planet- bo po prostu to lubie, dlatego fotki Krzysztofa mi sie podobają. To moje zdanie. Pozdrawiam, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam :P
Witajcie, nie sądziłem że aż tyle osób mnie odwiedzi w tak krótkim czasie.
KaRo - dziękuję, po prostu lubię to forum bo można poznać tutaj masę osób a że kartę zdobyłem tak szybko to tylko przypadek. Co do perukowca to masz rację nie jestem z tej fotografii szczególnie zadowolony ale chciałem peruki pokazać. Tess i Giga - dziękuję za kolejne odwiedziny i miłą opinię, jest ona dla mnie motywacją dla robienia kolejnych zdjęć Hanka - następne fotki wkleję jak je zrobię. Myślę że nastąpi to w poniedziałek. Happygardener - perukowca można dostać w każdej szkółce roślin ozdobnych a ten na fotografii rośnie w parku Kościuszki w K-ce. Fajnie że poznałem Twoje imię będzie nam wszystkim łatwiej z Tobą rozmawiać. Magdo - dziękuję serdecznie.
Szkoda tylko że nie mam aparatu cyfrowego bo robiłbym zdjęcia lepszej jakości o bardziej wyraźnych kolorach tak jak te fotki z zoo czy storczyków ale muszę się na razie zadowolić aparatem w komórce. Dlatego przepraszam za te niezbyt wyraźne kolory
OJ to nie dobrze, chyba już z niego nic nie będzie, tak mi się wydaję. Proponuję zakupić nowego albo spróbować ukorzenić sadzonki, z tym że nie jest to łatwe.
krzysiek86 pisze:OJ to nie dobrze, chyba już z niego nic nie będzie, tak mi się wydaję. Proponuję zakupić nowego albo spróbować ukorzenić sadzonki, z tym że nie jest to łatwe.