Przedwiośnie na wsi
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Przedwiośnie na wsi
Ewuniu majowa mam nadzieję, bo boję się o te delikatne
Agnieszko nie mamy na to wpływu niech tylko słoneczko świeci, bo tak jest radośniej a ptaki dostają pier...a, chyba szpaki wróciły u sąsiadów! Gwizdy , trele i jakieś nowe dźwięki słyszę ale ich nie rozróżniam. Cudowna sonata!
Agnieszko nie mamy na to wpływu niech tylko słoneczko świeci, bo tak jest radośniej a ptaki dostają pier...a, chyba szpaki wróciły u sąsiadów! Gwizdy , trele i jakieś nowe dźwięki słyszę ale ich nie rozróżniam. Cudowna sonata!
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu u mnie tak samo cudnie... nie moge sie napatrzec na dom jak weszły promienie słońca...no w końcu zycie przyszło
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu, wychodzą piwonie, czy im nic nie będzie od tych przymrozków?
- Maska
- Kontakt:
Dorotko jaką siłę mają promienie słoneczne w żadnym wątku nikt nie narzeka!
Agnieszko chyba wiedzą co robią, u mnie jeszcze nic nie widać a właściwie to tam gdzie piwonie to jeszcze śnieg leży, a na grządkach mam jeszcze liście więc nie widzę. Może sypnij jakimiś liśćmi na nie!
Agnieszko chyba wiedzą co robią, u mnie jeszcze nic nie widać a właściwie to tam gdzie piwonie to jeszcze śnieg leży, a na grządkach mam jeszcze liście więc nie widzę. Może sypnij jakimiś liśćmi na nie!
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Liści to za bardzo nie mam ale gałązkami świerkowymi okryję, bo chyba bym nie odżałowała.
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, u Ciebie ptaki dostają pi......a, a ja mam sąsiada który ma totalnego pi.....a na punkcie szpaków, kiedyś napiszę o nim.Maska pisze:ptaki dostają pier...a, chyba szpaki wróciły
U nas pięknie, tylko halny od gór duje, oby czegoś nie przywiało, lecę na ogród póki się da
Cudny wschód słońca
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu piękny wschód słońca uwieczniłaś Ty to ranny ptaszek jesteś
Dziś chyba wszędzie przepiękny słoneczny dzień.... aż łapki się rwą do prac ogrodowych, ale u mnie jeszcze nie da się..... jeszcze leży śnieg..... ale mam nadzieję, ze już za kilka dni...
Pozdrawiam słonecznie i dobrego dnia życzę
Dziś chyba wszędzie przepiękny słoneczny dzień.... aż łapki się rwą do prac ogrodowych, ale u mnie jeszcze nie da się..... jeszcze leży śnieg..... ale mam nadzieję, ze już za kilka dni...
Pozdrawiam słonecznie i dobrego dnia życzę
- Maska
- Kontakt:
Tak na wszelki wypadek rzuć Agnieszko gałązkę
Iwonko te szpaki to też u mojego sąsiada pozawieszał ogromne budy, szpaki się mnożą, ale sąsiad nie ma ani jednego drzewa, żeby te szpaki nakarmić i w lecie wyżerają nam wszyściutko - sąsiedzi bardzo narzekają, a ja staram się zbierać co się da, a borówki ubieram w bezużyteczne firanki Halny to nic obiecującego
Agnieszko dziękuję! ranny bo kurki muszę nakarmić napoić - wszystko jeszcze zamarznięte! U mnie śnieg jeszcze leży ale zrobię wycinkę i tunel przysposobię. A gdzie aktualne wątek zaglądam , zaglądam i nic
Iwonko te szpaki to też u mojego sąsiada pozawieszał ogromne budy, szpaki się mnożą, ale sąsiad nie ma ani jednego drzewa, żeby te szpaki nakarmić i w lecie wyżerają nam wszyściutko - sąsiedzi bardzo narzekają, a ja staram się zbierać co się da, a borówki ubieram w bezużyteczne firanki Halny to nic obiecującego
Agnieszko dziękuję! ranny bo kurki muszę nakarmić napoić - wszystko jeszcze zamarznięte! U mnie śnieg jeszcze leży ale zrobię wycinkę i tunel przysposobię. A gdzie aktualne wątek zaglądam , zaglądam i nic
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś witam słonecznie idę zobaczyć co w ogródku pokazało się...
zdjęcia slicznego poranka pokazałaś
zdjęcia slicznego poranka pokazałaś
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Piekny ranek, u mnie tak samo. Przez parę dni mamy mieć taką pogodę, potem zacznie się psuć. Piekne zasiewy
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu dziś chyba otworzę.... tak zwlekam, bo jeszcze nie mam co pokazać.... a ze wspomnieniami był poprzedni....Maska pisze: A gdzie aktualne wątek zaglądam , zaglądam i nic
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
A kurcze, jeszcze nic nie wysialam. Wiosna za progiem a ja w lesie.
- Maska
- Kontakt:
Dorota71 pisze:Ja wlasnie zrobilam miejsce na parapecie i lecę po nasiona, wy wszystkie już powysiewalyście a ja w lesie.
Dorotko , bo Cię wiosna zastanieDorota71 pisze:A kurcze, jeszcze nic nie wysialam. Wiosna za progiem a ja w lesie.
Misiu piękny dzień parę godzin w ogrodzie ma zbawienny wpływ
Marzenko trzeba korzystać póki jest ładna pogoda
Agnieszko to czekam