Malusieńki mini-ogródeczek Miki
Hej "dziewczynki"!
Jestem, jestem....po prostu złamałam nogę Chyba w prezencie na "dzień dziecka", może niegrzeczna byłam I trochę musiałam "przeorganizowac się" Mam ślicznego "kozaka"....cięzki jak nie wiem. Dziś idę zamienic na tzw "lekki gips" Przy dwójce dzieci przecież trzeba jakoś funkconowac.
Wioletko, Asiu i Edytko! Zdjęcia oczywiście będą, dzięki za pamięc
Jestem, jestem....po prostu złamałam nogę Chyba w prezencie na "dzień dziecka", może niegrzeczna byłam I trochę musiałam "przeorganizowac się" Mam ślicznego "kozaka"....cięzki jak nie wiem. Dziś idę zamienic na tzw "lekki gips" Przy dwójce dzieci przecież trzeba jakoś funkconowac.
Wioletko, Asiu i Edytko! Zdjęcia oczywiście będą, dzięki za pamięc
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeszcze raz obejrzałam sobie twój ogródek od początku i przyznać muszę, że jesteście przykładem, jak z mini powierzchni uzyskać maksi efekt. Czapka w dół.
Truskaweczki i poziomki aż się proszą o zjedzenie. Dużo kwiatów, krzewy, owoce to wszystko z tak małej powierzchni. I jeszcze do tego kącik z pergolą.
No brawo, naprawdę cudowny zakątek ogrodowy
Truskaweczki i poziomki aż się proszą o zjedzenie. Dużo kwiatów, krzewy, owoce to wszystko z tak małej powierzchni. I jeszcze do tego kącik z pergolą.
No brawo, naprawdę cudowny zakątek ogrodowy
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Co słychać w mini ogródeczku ? Pewno wszystko ugina się pod ciężarem kwiatów.
Czy można prosić o foteczki ?
Czy można prosić o foteczki ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Słodki, śliczny, wycacany nie wiem co jeszcze napisać Super ogródek.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;