Tylko wzdychać mi pozostaje do tych cudowności

Krysiu, dzięki !kryska pisze:No to sobie pooglądałamDrugie zdjęcie rewelacyjna, wszystkie pozostałe piękne.
Grażynko, masz rację że wieczorem jest cudnie na działce.kogra pisze:Ja też jestem padnięta - po tym co zobaczyłam.![]()
Dzwonki i penstemon cudo !
Achte wieczorne koncerty koników.
![]()
Upojne letnie noce...............
![]()
![]()
Kalikarpa, lilie, pustynniki.........bajka, że o powojniku już nie wspomnę.
A kogo to wyrwało z gatek? Czyżby to na widok tych wszystkich piękności ?![]()
![]()
I czyżbym dojrzała moje ukochane liliowce ? Dlaczego z tyłu w oddali a nie na pierwszej linii? Poproszę o liliowce, jeśli można.:P
Julia pisze:Cudowne, fantastyczne fotki
prześlicznych kwiatów,
wielkie brawa
Izo, nie wiem jaka jest nazwa tych dzwonkówizabella1004 pisze:Gabrysiu tyle pięknych zdięć na raz wstawiłaś.Powiedz co to za dzwonki?med.jpg[/img][/url]
A to co za roślina ?
Grażynko, oczywiście że mam co robić, zresztą jak każda z nas.agrazka pisze:Przepiękny masz ogród Gabi, nawet nie wiem co chwalić, wszystko bardzo mi się podoba - nic dziwnego, ze czasu brak. na pewno masz co robić. Efekty są widoczne na każdej fotce, które też profesjonalne.
Tylko wzdychać mi pozostaje do tych cudowności
Bogusiu, nie zgubiłam się, ale widoki były tak fantastyczne, że chciało by się tam mieszkać.bogusia177 pisze:Ledwo przyjedzie to już ludzi stresuje takimi fajnymi fotkamipokaż jak było w wielkim świecie i dobrze ,że żeś się nie zgubiła :P
Moniko, dzięki za rozpoznanie dzwonków.Monika76 pisze:Gabrysiu, u Ciebie można nie tylko napaść oczy zdjęciami pięknych kwiatów, ale również odbyć fantastyczną wycieczkę.
Dziękuję za możliwość obejrzenia uroczych miejscKapitalne zdjęcia...eh nie ma co się rozpisywać tylko oglądać
![]()
P.S. Dzwonki, o które pytała Izabella to 1- dzwonek kropkowany, 2- zrostka.
Grażynko, ja przez Pszczynę przejeżdżam kilka razy w roku.gagawi pisze:Gabrysiu, piękną wycieczkę nam zafundowałaś :P
Szkoda tylko, że nie przyznałaś się z wypadu do Pszczyny, miło by było choć na chwilkę się zobaczyć i opychac się lodami w Dolce Vicie
Oj miło Grażynko, miło.kogra pisze:Gabi wielkie dzięki za tą wspaniałą wycieczkę . Dawno tam nie byłam i miło było sobie przypomnieć tamte okolice, zwłaszcza że dużo się zmieniło od mojej tam wizyty - jakieś 30 lat temu - na korzyść oczywiście.
Ewelino, cieszę się że i Tobie podobała się wycieczka.Ewelina pisze:Zdjęcia z wycieczki, jaka odbyłam w minionym roku ! To rzeczywiście piękne miejsca,warto się tam wybrać
Gabrysiu, bardzo podobają mi się kwiaty w Twoim ogrodzie - masz ich tak wiele, takie okazałe. Róże prześliczne i z pewnością pięknie pachnąceWidzę ,że ten ogród to Twoje " oczko w głowie" i wcale się temu nie dziwię.
Trojeść bulwiasta jeszcze u mnie nie zakwitła:(
Bogusia, z chęcią bym pomaszerowała, ale niestety, coś mi wlazło w kolana i mi puchną.bogusia177 pisze:Gabi ,naprawdę ładne te widoki miejsca i w ogóle okolice ,wyobraż sobie ,że ja z moim M tam dzisiaj przejeżdżałam przez Madzi Olkusz do Imbramowic a póżniej na Kraków i Kalwarię Zebrzydowską jedynie to z daleka patrzyliśmy na ruiny zamku :P Wkrótce też będę w Częstochowie ale naa może by tak ze mną pomaszerowała zapraszam chętnie