Ogród w lasku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród w lasku

Post »

:wit
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
x-c-9
---
Od: 9 paź 2011, o 15:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jakie już duże te cuda na poprzedniej stronie. ;:333
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Ufff. Nareszcie odrobina czasu ;:213
Nie miałam kiedy odpisać na Wasze posty, przepraszam i już biorę się za odpowiedzi

robaczek_Poznan- Z tymi mrozami to chyba nas tak straszyli. Teraz co popatrzę na pogodę, widzę, że z dnia na dzień się sytuacja znacznie poprawia. I mam ogromną nadzieję, że tak rzeczywiście będzie! Ale roślinki trzeba będzie przykryć mimo wszystko ;:222

Kriss1515- czyżby rzeczywiście mój termometr zakłamywał? Może. Ale wydaje mi się, że naprawdę było tak ciepło. Ja przez większość czasu chodziłam w cieńkim sweterku.. Ojej.. szkoda, że to ciepło tak szybko odeszło. :cry: Mam tą samą nadzieję co Ty- że przepowiednie co do mrozów -i to dużych- się nie sprawdzą ;:185 Ale co patrzę na prognozę pogody, to widzę, że z każdym dniem temperatura ulega zmianie.. na lepsze. Więc może nie będzie tak źle? ;:131

KLEO1- witaj Kochana ;:168 , oj to Ty w takim razie miałaś jeszcze cieplej.. A myślałam, że cieplej jak na marzec być już nie może! Ale słusznie powiadają: "W marcu jak w garncu". Dla mnie już wiosna.. mimo, że pogoda taka zmienna, to nie ma dla mnie znaczenia, bo już ją czuję! I oglądam na codzień nowe cuda wychodzące w ogrodzie. Przedwiośnie... też je kocham, ale już chyba powoli mija jego "kadencja" w tym roku ;:130 Co do róż i innych odsłoniętych... to zrobiłam tak samo :;230 W te piękne dni po prostu już poszłam na całość i prawie większość roślin odwinęłam. No i teraz trzeba z agrowłókniną z powrotem latać po ogrodzie. Chciałam to mam. ;:306 My- nasza elita ogrodnicza- skutecznie zwalczymy zimę ;:196

aage- e, u Cieie jest ich sporo! Zaglądnęłam i się pozachwycałam ;:168 Właśnie... zawsze na jesień, kiedy już kończy się sezon ogrodniczy, nie chce mi się myśleć o wiośnie, bo to jeszcze tak daleko.. czego skutkiem jest mała ilość roślin cebulowych wiosennych.. ;:223 TRZEBA TO ZMIENIĆ ;:131

Agness- Z kiełkowaniem jest u mnie tak szczerze w tym roku kiepskawo.. To chyba dlatego, że bardzo liczyłam na te wysiewane roślinki. Krąży nade mną jakieś fatum, bo jak to wytłumaczyć? :;230 Teraz mam już dwa hiacynciki. I pierwszy- ten hodowany w wodzie- miał marne szanse przeżycia i już straciłam nadzieję, czy zakwitnie, a po jakimś czasie okazał się soczyście zielony w środku, przykryty jednym uschniętym listkiem.. ;:oj Nie mogę się doczekać jego kwitnienia. Wkońcu to mój pierwszy samodzielnie wyhodowany hiacynt. ;:170

Gosia123A- ojej, dziękuję kochana! ;:196

Rewi- witaj! Co u Ciebie? Zaopuściłam się teraz z FO i nie wiem jak u Ciebie z wiosną.. Ale zaraz wpadnę podziwiać.. ;:168

cccc1969- a ile jeszcze w ogóle nie wyszło z ziemi przez zalegający śnieg! ;:145 Ale widzę, że z dnia na dzień ogród staje się coraz mniej biały :tan Jest nadzieja.
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

Ależ ja ten niedorobiony gen i tak wprowadziłem do Escherischia coli ? i potem dziwiłem się, że mi nic ciekawego z tego nie wyszło. :-P

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Loki, no nieładnie nieładnie ;:130
W takim razie pozostaje współczuć tej bakterii ;:306
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Ostatnio zrobiłam prezentację na temat mojej pasji (prezentacja jest do szkoły), ale uznałam, że mogę tutaj podać linka do tej prezentacji, bo wkońcu to pasja do ogrodnictwa ;:167
Piosenka Varius Manx o ogrodniczce.
Zapraszam do obejrzenia :uszy
http://www.youtube.com/watch?v=IosH8gnO3aI
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Pięknie Ci to wyszło. ;:oj Na prawdę godne podziwu. ;:63
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Piękna prezentacja ;:180
A co cebulowych muszę pomyśleć tylko u mnie jest problem gdzie je włożyć jak prawie wszędzie mam agro :|
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Anulko!...witaj
U Ciebie śniegu nie ma za wiele...powrót zimy Ciebie oszczędził.
Prezentacja wspaniała...oddająca piękno Twojego ogrodu...włożone serce w Twoją pasję ...i ta piosenka... ;:215
Mi aż ciarki po plecach przechodziły...łezka zakręciła się w oku...
Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Dziękuję za pochwały ;:cm Bardzo mnie motywują do dalszej pracy ;:170

U mnie teraz -3*C- na szczęście jeszcze nie jest tak zimno jak gdzieniegdzie w Polsce. Ale za to (żeby przez przypadek nie było nam za dobrze! :evil: ) bez przerwy sypie i ciekawa jestem czy taka ilość śniegu stopnieje choćby do świąt!! ;:145

A ja walczyłam ze śniegiem, żeby jak najszybciej się go pozbyć.. Teraz to nie ma sensu ;:199
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Pięknie Ci to wyszło naprawdę ogród cudo zwłaszcza różyczki. ;:63 ;:63
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Anuś jak pięknie u Ciebie ,jak to się stało ze do Ciebie wcześniej nie zawitałam :oops: :oops:
Takie cudne masz pejzaże,i kwiatuchy ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Anusiu musiałam zajrzeć i do twojego ogrodu. Mieszkasz z pięknym miejscu, a ogród jest zadbany, uporządkowany. Piszesz, że to zasługa mamy, dlatego pozdrów mamę, bo oprócz ogrodu wypielęgnowała wspaniałą, wrażliwą na piękno Aniusię! robisz piękne fotografie, kochasz muzykę, książki i kiedyś na pewno stworzysz swój piękny wymarzony ogród bez iglaków (to nas łączy ;:167 ) Serdecznie Cię pozdrawiam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”