Ogródek AGNESS
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Kolejny wątek?! Teraz nie nadążam. A co będzie w sezonie ?
Wianki bardzo mi się podobają. Zdolniacha z Ciebie Najbardziej oczarował mnie ten ostatni, ze stokrotkami - cudny!
Wianki bardzo mi się podobają. Zdolniacha z Ciebie Najbardziej oczarował mnie ten ostatni, ze stokrotkami - cudny!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu jestem pewna, że wszystkie pięknie Ci zakwitną Wspaniale je zabezpieczyłaś i się odwdzięczą
Dorotko cieszę się, że podoba Ci sie
Marysiu stokrotki faktycznie są urocze. U mnie jest ich sporo w trawniku.... i uwielbiam je
Mariolu to piękną masz wiosenkę w domku .... Musi naprawdę cudnie wyglądać ... A w ogródku jestem pewna, ze wspaniale będzie się czuł
Małgosiu bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Bożko witaj i serdecznie zapraszam
Jagódko bardzo się ciesze , że jesteś
Miło mi bardzo że wianuszki podobają Ci się, ja je faktycznie sprzedaję.... na Alle... również Łącze pasję z podreperowaniem budżetu domowego..... wiadomo, że każdy dodatkowy grosik się przyda
Zima wróciła..... wiosna nas podrażniła, podrażniła i umknęła..... ale mam nadzieję, ze za chwilkę wróci....
Ja również bardzo Cię pozdrawiam
Witaj Majeczko
Faktycznie wiosny już wszyscy jesteśmy spragnieni..... ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy się nią cieszyli ....
Ciesze się, że wianuszki podobają Ci się
Madziu bo święta zbliżają się wielkimi krokami..... minie ,, jak z bicza strzelił,,
Aniu to fajna pamiątka takie wspólne z dzieciaczkami prace.... po latach aż łezka się w oku kręci i miłe wspomnienia wracają
Małgosiu cieszę się, że jesteś Miło mi bardzo, ze wianuszki podobają Ci się Dodatki do ozdób zamawiam w hurtowniach florystycznych ....
Izuniu no nie wytrzymam z wątkiem do pierwszych kwiatuszków...... u mnie na nie jeszcze się nie zanosi..... więc już jest Cieszę się bardzo, ze wianuszki podobają Ci się
Dorotko cieszę się, że podoba Ci sie
Marysiu stokrotki faktycznie są urocze. U mnie jest ich sporo w trawniku.... i uwielbiam je
Mariolu to piękną masz wiosenkę w domku .... Musi naprawdę cudnie wyglądać ... A w ogródku jestem pewna, ze wspaniale będzie się czuł
Małgosiu bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Bożko witaj i serdecznie zapraszam
Jagódko bardzo się ciesze , że jesteś
Miło mi bardzo że wianuszki podobają Ci się, ja je faktycznie sprzedaję.... na Alle... również Łącze pasję z podreperowaniem budżetu domowego..... wiadomo, że każdy dodatkowy grosik się przyda
Zima wróciła..... wiosna nas podrażniła, podrażniła i umknęła..... ale mam nadzieję, ze za chwilkę wróci....
Ja również bardzo Cię pozdrawiam
Witaj Majeczko
Faktycznie wiosny już wszyscy jesteśmy spragnieni..... ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy się nią cieszyli ....
Ciesze się, że wianuszki podobają Ci się
Madziu bo święta zbliżają się wielkimi krokami..... minie ,, jak z bicza strzelił,,
Aniu to fajna pamiątka takie wspólne z dzieciaczkami prace.... po latach aż łezka się w oku kręci i miłe wspomnienia wracają
Małgosiu cieszę się, że jesteś Miło mi bardzo, ze wianuszki podobają Ci się Dodatki do ozdób zamawiam w hurtowniach florystycznych ....
Izuniu no nie wytrzymam z wątkiem do pierwszych kwiatuszków...... u mnie na nie jeszcze się nie zanosi..... więc już jest Cieszę się bardzo, ze wianuszki podobają Ci się
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu wciąż nie mogę nadziwić się Twoim zdolnościom ,naprawdę pięknie Ci to wychodzi.
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Piękne wianuszki na powitanie
Zapisuje się
Zapisuje się
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Agus,ty zdolniacha jesteś.U mnie rano było troche śniegu,ale cały dzień piekne słoneczko świeci i mam nadzieję,że prognozy nie spełnią się.Niedawno patrzyłam na swoje miasto w środę miało być w ciągu dnia -7,a dziś prognozuja już tylko -3 w ciągu dnia.Do srody jeszcze zmieni im sie kilka razy.
Aguś zdolniacha z Ciebie , kolejny cudny wianuszek fajnie że zdecydowałaś się na handelek , same plusy z tego wynikają rozwijasz pasję i masz dodatkowy grosik
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
O i tu wianuszki,,,juz Ci pisała, cudne są wszystkie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Widać, że Wielkanoc się zbliża sądząc po twoich wiankach.
Śliczne są i wzbudzają chciejstwa.
Ech.....niepotrzebnie ta zima chce powrócić, chociaż do mnie jeszcze nie dotarła.
Śliczne są i wzbudzają chciejstwa.
Ech.....niepotrzebnie ta zima chce powrócić, chociaż do mnie jeszcze nie dotarła.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Aguś jestem żeby być jeszcze nie będę się powtarzać na temat wianków jest zajefajnie.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ewuniu bardzo się cieszę, że moja dłubaninka podoba Ci się
Ewuś witaj, cieszę się, że zaglądasz
Aniu tak, wianki są robione na wiankach wiklinowych i słomianych
Małgosiu dziękuję
I ja mam nadzieję, że nie będzie tak dużych mrozów jak zapowiadano, u mnie śniegu gruba warstwa, wspaniale ochroni roślinki, ale te wyższe , np róże są niestety zagrożone..... ja normalnie mam uraz na tle róż po zeszłorocznych stratach....
Eluś dziękuję To naprawdę wspaniałe, jeśli można połączyć pasję z pracą.... nie zawsze się to udaje....
Aniu cieszę się, że podobają Ci się
Grażynko dziękuję, miło mi, że wianuszki podobają Ci się.... u mnie choć one przywołują wiosnę.... bo na dworze bieluteńko..... śnieg sypie bez przerwy.... i zamiast kwiatów rosną zaspy
Ewuniu witaj, cieszę się, że jesteś
Jolu witaj cieszę się, że jesteś
U mnie wciąż zima na całego, więc wiosenkę mogę pokazać tylko na wianuszkach
Ewuś witaj, cieszę się, że zaglądasz
Aniu tak, wianki są robione na wiankach wiklinowych i słomianych
Małgosiu dziękuję
I ja mam nadzieję, że nie będzie tak dużych mrozów jak zapowiadano, u mnie śniegu gruba warstwa, wspaniale ochroni roślinki, ale te wyższe , np róże są niestety zagrożone..... ja normalnie mam uraz na tle róż po zeszłorocznych stratach....
Eluś dziękuję To naprawdę wspaniałe, jeśli można połączyć pasję z pracą.... nie zawsze się to udaje....
Aniu cieszę się, że podobają Ci się
Grażynko dziękuję, miło mi, że wianuszki podobają Ci się.... u mnie choć one przywołują wiosnę.... bo na dworze bieluteńko..... śnieg sypie bez przerwy.... i zamiast kwiatów rosną zaspy
Ewuniu witaj, cieszę się, że jesteś
Jolu witaj cieszę się, że jesteś
U mnie wciąż zima na całego, więc wiosenkę mogę pokazać tylko na wianuszkach
WIOSENNE POZDROWIENIA na przekór zimie Wianuszki świąteczne bardzo orginalne potrafią zainspirować do działania
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka