Ogródek AGNESS
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Ale ladnie Ci te wianki wychodza
Tez sie zagapilam a raczej nie zagapilam, tylko link w stopce byl nie akturalny, to pomyslalam, ze jeszcze nie zalozylas nowego topika i nie sprawdzalam juz pozniej. A tu juz tyle stron zlecialo
Tez sie zagapilam a raczej nie zagapilam, tylko link w stopce byl nie akturalny, to pomyslalam, ze jeszcze nie zalozylas nowego topika i nie sprawdzalam juz pozniej. A tu juz tyle stron zlecialo
Dzisiaj byłam w Ikei i na pasażu weszłam do jednego sklepu z duperelkami i wianek kosztował 69 zł - siano i na tym jajka i chyba dwa zajączki- nawet zdjęcie mu zrobiłam. Ale gdzie ten wianek do Twoich Agniesiu - Twoje cudne są
Pozdrawiam. Ewa
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś wianuszek uroczy
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wianuszki cudowne!
W te smutne słotne dni można się chociaż pocieszyć wiosną w domu
W te smutne słotne dni można się chociaż pocieszyć wiosną w domu
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Agnieszko, zapraszasz wiosnę do domu i dobrze, bo za oknem powrót zimy
Pozdrawiam wiosennie, wbrew pogodzie
Pozdrawiam wiosennie, wbrew pogodzie
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Tak się zajęłam chorowaniem, że nie zauważyłam nowego wątku Dobrze, że zajrzałam, ucieszyłam oczy widokiem wiosennyh wianków To chyba na razie jedyne wiosenne widoki. Znów zaczął padać śnieg.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Pozdawiam wraz z nowym tygodniem. U mnie śnieg pada, ale ja się z tego bardzo cieszę i nawet wyjdę, żeby go więcej ponagarniać na rośliny. Cale szczęście, że pada właśnie teraz, gdy jest tak mroźno w nocy. To jedyny ratunek dla naszych roślin.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Wiosenko witaj cieszę się bardzo, że podobają Ci się wianuszki
Julu cieszę się, że jesteś Ja gapa zapomniałam o uaktualnieniu linku w stopce, ale już błąd naprawiony
Ewuniu bardzo mi miło słyszeć taką opinię o moich wianuszkach, dziękuję Przy nich jest naprawdę ogrom pracy, bo to każdy listeczek, każde pióreczko trzeba przyklejać oddzielnie.... ale ja to kocham i z wielką przyjemnością to robię.... mam ogromną satysfakcję jak już wianuszek jest ukończony i wielką radość jak komuś się podoba
Halinko cieszę się, że podoba Ci się
Anulko dziękuję Aura nas nie rozpieszcza..... do wiosny tęskno coraz bardziej, a wokół tylko biel..... wianuszki to namiastka wiosny
Kasieńko ja również pozdrawiam Ciebie wiosennie Mam nadzieję, ze już niedługo wiosna przegoni mróz i śnieg i zobaczymy pierwsze kwiatuszki...
Ewuniu mam nadzieję, że już dużo lepiej się czujesz U mnie bieluteńko, o wiosennych widoczkach nie ma co nawet marzyć...... wianuszki to taka namiastka wiosny
Wandziu masz całkowitą rację.... w momencie mrozów taki śnieg, to ratunek dla naszych roślinek .... te niskie są pięknie zabezpieczone, ja najbardziej boję się o róże, żeby nie powtórzyła się sytuacja z poprzedniego roku.... mam normalnie uraz ale mam nadzieję, że mrozy będą znośne...... że prognozy straszące nas nie sprawdzą się.....
Julu cieszę się, że jesteś Ja gapa zapomniałam o uaktualnieniu linku w stopce, ale już błąd naprawiony
Ewuniu bardzo mi miło słyszeć taką opinię o moich wianuszkach, dziękuję Przy nich jest naprawdę ogrom pracy, bo to każdy listeczek, każde pióreczko trzeba przyklejać oddzielnie.... ale ja to kocham i z wielką przyjemnością to robię.... mam ogromną satysfakcję jak już wianuszek jest ukończony i wielką radość jak komuś się podoba
Halinko cieszę się, że podoba Ci się
Anulko dziękuję Aura nas nie rozpieszcza..... do wiosny tęskno coraz bardziej, a wokół tylko biel..... wianuszki to namiastka wiosny
Kasieńko ja również pozdrawiam Ciebie wiosennie Mam nadzieję, ze już niedługo wiosna przegoni mróz i śnieg i zobaczymy pierwsze kwiatuszki...
Ewuniu mam nadzieję, że już dużo lepiej się czujesz U mnie bieluteńko, o wiosennych widoczkach nie ma co nawet marzyć...... wianuszki to taka namiastka wiosny
Wandziu masz całkowitą rację.... w momencie mrozów taki śnieg, to ratunek dla naszych roślinek .... te niskie są pięknie zabezpieczone, ja najbardziej boję się o róże, żeby nie powtórzyła się sytuacja z poprzedniego roku.... mam normalnie uraz ale mam nadzieję, że mrozy będą znośne...... że prognozy straszące nas nie sprawdzą się.....
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
U mnie nadal bez śniegu, ale bardzo zimno.
Ogrzewam się więc widokiem twoich wianuszków co rusz to do nich powracając.
Ogrzewam się więc widokiem twoich wianuszków co rusz to do nich powracając.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Agnieszko dobrze, że znalazłam Twój nowy wątek. I ja zachwycam się Twoimi pięknymi wiankami, co jeden to ładniejszy Widziałam wcześniej pytanie o spód wianka, nie znalazłam odpowiedzi. Czy spód wiklinowy lub słomiany sama wyplatasz czy kupujesz gotowce. Z Ciebie to bardzo pracowita kobitka.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko bardzo się cieszę, że podobają Ci się, i że choć troszkę przywołują wiosnę Współczuję tego braku śniegu, mam nadzieję, że nie będzie u Was dużych mrozów, u mnie jest kołderka, więc przynajmniej te niskie roślinki nie odczują zimna, bo są otulone. Najbardziej martwię się o róże.... normalnie mam uraz po zeszłoroczne zimie
Dorotko cieszę się, ze jesteś i miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się
Tak jak piszesz używam spodów wiklinowych i słomianych, lub ostatnio też z wełny drzewnej .W 2 pierwsze zaopatruję się w hurtowniach lub u producentów a z wełny drzewnej sama wiję
Jako że wiosny nadal nie ma, mam ją jedynie na wianuszkach, a że nie krzyczycie jeszcze że Was nimi zanudzam, to pokażę jeszcze kilka
Dorotko cieszę się, ze jesteś i miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się
Tak jak piszesz używam spodów wiklinowych i słomianych, lub ostatnio też z wełny drzewnej .W 2 pierwsze zaopatruję się w hurtowniach lub u producentów a z wełny drzewnej sama wiję
Jako że wiosny nadal nie ma, mam ją jedynie na wianuszkach, a że nie krzyczycie jeszcze że Was nimi zanudzam, to pokażę jeszcze kilka
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Śliczne Gustowne i pomysłowe
Aguś , ile czasu zajmuje Ci zrobienie jednego wianuszka ? domyślam się ,że wiele zależy od materiału jakiego się używa Kolejne dzieła śliczne